Ekedalsvägen 28

Bilder

  • Såld!
  • Unik lägenhet med egen terrass
  • Kök
  • Wc/Duschrum
  • Öppet mellan kök och vardagsrum
  • Sovrum med garderobsvägg

Ekedalsvägen 28 , Jakobsberg , Järfälla

Unik lägenhet med en stor solig terrass i fritt och lugnt läge! En tvåa som enkelt kan göras om till en trea. Mitt bland villor och radhus ligger denna idylliska bostad. Här ryms loungegrupp, grill, växthus och matplats för det större sällskapet. Perfekt yta under sommartiden att kunna njuta av. Lägenheten har genomgående hög standard med fina materialval i såväl kök som badrum. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en härlig social sällskapsyta. Förråd i lägenheten med ingång från hallen, wc med tvättdel och även plats för skötbord och sovrum med garderobsvägg. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiskt unika lägenhet, varmt välkommen på visning!

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 155 kr inkl. värme, vatten, Kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1403
Byggår:
2016
Driftskostnad:
552 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall med plats för avhängning och skoställ samt ytterligare förvaringsmöjligheter i förrådet som ligger i anslutning till hallen. Svart klinkergolv i entrén med vitmålade väggar.

Vardagsrum:
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som rymmer soffgrupp, soffbord, tv och ytterligare möblemang. Generösa ljusinsläpp från de breda fönsterpartierna lyser upp hela rummet. Parkettgolv med vitmålade väggar

Kök:
Mycket trivsamt och modernt kök med matplats för ca 4 personer invid fönstret. Trevliga öppna, sociala ytor mellan köket och vardagsrummet. Grått kök med vacker stenskiva som arbetsyta och stänkskydd längs med väggen under överskåpen. Spotlights under överskåpen och även i köksskåpen. Maskinell utrustning: Micro (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), kyl och frys (Electrolux), induktionshäll, ugn (Electrolux) och fläkt.

Wc/Duschrum:
Stilrent duschrum med moderna materialval och behagliga kulörer. Inrett med Duschhörna med glasdörrar, takdusch och handdusch, handdukstork, mörkgrå kommod med vitt handfat och spegelskåp ovan med belysning. Duschrummet har även tvättmaskin med skåp ovan för ytterligare förvaring samt plats för skötbord. Vädringsfönster samt golvvärme.

Sovrum:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang samt hel garderobsvägg med 4 skjutdörrar.

Övrigt:
- Terrassen är upplåten med bostadsrätten
- Tvättstuga på entréplan
- Cykelrum/barnvagnsrum på entréplan bredvid garaget

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 155 kr inkl. värme, vatten, Kabel-TV och bredband

Driftskostnad

6 632 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 832 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

3,43576%

Andel av årsavgiften

3,43576%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2016

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:1695

Förening

Namn

Brf Ekedalsbacken

Om föreningen

Föreningen innehar med äganderätt fastigheten 2:1695 i Järfälla kommun. Byggnaden, i vilken man upplåter bostadslägenheter uppfördes 2016.
Föreningen har uppfört en byggnad innehållande sammanlagt 25 bostadslägenheter. Bostadshuset inrymmer följande bostadslägenheter:
1,5 rok 2 st, 2 rok 7 st, 3 rok 9 st, 4 rok 7 st. I byggnaden finns också 3 lokaler på totalt 317 kvm.

Det lilla kvarteret i Jakobsberg fick nytt liv med företaget Parlas hus. Byggnadens varierade höjder, innergården och de stora takterrasserna omgivna av sedumtakens växtlighet ger både radhus- och villakänsla, något som passar väl in i området.

I bottenvåningen ligger restaurang och butik, vilket ger huset en tydlig funktion i närområdet. Samtidigt finns en privat sida, med innergården som de boendes egen oas.

Teknisk förvaltning och fastighetsskötsel har enligt avtal skötts av HSB Norra Stor-Stockholm.
Administrativ förvaltning har enligt avtal skötts av HSB Norra Stor-Stockholm.

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Kabel-tv: Bredbandsbolaget

Parkering

24 st garageplatser 500kr/mån & 2 MC platser
Sep.kö

Renoveringar

Kommande 2018:
Restaurangfläktar skall förbättras.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad