Ekedalsvägen 15A

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Inglasad balkong
  • Utsikt från balkongen
  • Fasadbild
  • Kök med matplats

Ekedalsvägen 15A , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en optimalt planerad 3:a på vån 2 med hiss! Gångavstånd till Jakobsberg C, mataffärer och pendeltåg som smidigt tar dig in till Sthlm C på endast 21 min! Här bor du i en trivsam och lugnt belägen bostad med inglasad balkong mot föreningens innergård. Ljus lägenhet med fönster i två väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Varmt välkommen på visning!

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 934 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
65
Byggår:
1988-89

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall med plats för avhängning, skoställ och plats för ytterligare förvaring i de 4 garderoberna som är placerade i hallen. Ljus korkoplastgolv med tapet i en ljus kulör.

Vardagsrum/Balkong:
Ljust vardagsrum med breda fönsterpartier samt utgång till den inglasade balkongen som vetter mot den grönskande innergården. Rummet rymmer soffgrupp, soffbord, tv, byrå och annat möblemang. Parkettgolv med ljus tapet.

Kök:
Trivsamt kök med ingång både från vardagsrummet och hallen. Fullt utrustat kök med gott om förvaring i skåp och lådor samt goda arbetsytor. Vitt kök med bänkskiva i trä, vitt och delvis blått kakel ovanför arbetsytorna samt dubbelho. Matplats invid fönstret som rymmer ca 4 personer. Maskinell utrustning: Diskmaskin (Bosch), spis (Bosch), fläkt (Futurum), micro, kyl och frys (Bosch). Ljus plastmatta med gråa väggar.

Sovrum 1:
Lugnt beläget sovrum med fönster mot balkongen. Plats för säng, garderobsvägg och skrivbord. Ljust laminatgolv med gråa väggar.

Sovrum 2:
Med ingång från hallen finns detta trivsamma sovrum. Plats för dubbelsäng, garderober och ytterligare möblemang. Ljust laminatgolv med gråa väggar

Badrum
Rymligt badrum med vitt kakel och grå plastmatta. Badrummet är inrett med badkar, Wc-stol, spegelskåp med förvaring, tvättmaskin och torktumlare,

Möblerna i bostaden kan ingå i köpet om så önskas!

ÖVRIGT:
- Förråd om ca 6 kvm med garderob tillhör bostaden på samma våningsplan vid hissen
- Tvättstuga på entréplan

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns

Avgift

4 934 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband

Kommentar

Då säljarna ej bott i bostaden senaste tiden så finns ej aktuella driftkostnader

Andel i föreningen

0,715776%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus med hiss

Byggnadsår

1988-89

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2015
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 13 A-D och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018 & 2019.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad