Vibblabyvägen 10, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Vibblabyvägen 10, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Välkommen till en rymlig 5:a endast ett stenkast från Pendeltåg, övriga kommunikationer och Jakobsberg C samtidigt som bostaden är belägen med ett lugnt läge mot föreningens innergård. Välplanerade 119 kvm fördelat på 4 sovrum, luftigt vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök med matdel, 2 wc/duschrum, tvättavdelning, klädkammare och en inglasad balkong. Här bor du i ett trivsamt bostadsområde med närhet till både lekparker, skolor och trevliga grönområdet. Bostaden ligger på vån 3 med hiss och är perfekt för barn eller -tonårsfamiljen! Varmt välkommen på visning!

119 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
8 455 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
119 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
78
Byggår:
1968/69
Driftskostnad:
590 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall, centralt belägen i bostadens mitt. Här finns plats för större garderobslösning, avhängning och skoställ. Samt ytterligare förvaring i den rymliga klädkammaren i anslutning från hallen. Ekparkett med vitmålade väggar

Vardagsrum:
Lugnt beläget vardagsrum mot föreningens gård. Trevliga ljusinsläpp från breda fönsterpartier som skapar ett härligt ljus in till bostaden. Här ryms både matsalsdel samt även soffgrupp, tv, tv-bänk, byrå eller annat möblemang. Vardagsrummet pryds med ekparkett och vitmålade väggar

Kök:
Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och förvaring i både skåp och lådor. Ljusa kökssnickerier med kakel i en beige kulör som följs med ovanför arbetsbänken. Maskinell utrustning: Kyl och Frys (Cylinda), Micro (Whirlpool), Ugn (Cylinda), spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Matplats för ca 4-6 personer ryms invid fönstret. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 1:
Master bedroom med ingång från vardagsrummet samt även utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och annat möblemang. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 2:
Från hallen finner du detta sovrum med ett lugnt läge mot föreningens gård. Plats för säng, sängbord, skrivbord och garderober. Ekparkett med vitmålade väggar.

Sovrum 3:
I anslutning från köket ligger Sovrum 3, Det är inrett med 2 garderober och finns plats för säng, sängbord och ytterligare möblemang. Ekparkett med vitmålade väggar

Sovrum 4:
I anslutning från andra sidan köket ligger detta sovrum med 2 inbyggda garderober och plats för dubbelsäng om så önskas, sängbord och skrivbord. Ekparkett med vitmålade väggar

Wc/Dusch:
Kaklat duschrum med ljus terrakottafärgat klinker med vitt kakel på väggarna med dekorativ bård. Stor kommod med gott om förvaring och spegel ovan med belysning. Rymlig dusch med två duschdörrar samt wc-stol, handdukshängare och vädringsfönster.

Gäst Wc:
Med ingång från hallen ligger gäst-wc inredd med ekparkett och gulmålade väggar. Wc-stol, handfat med vitt kakel ovan och spegel

Tvättavdelning:
Med en egen tvättavdelning i en lägenhet blir det nästan kul att tvätta i detta rum. Här finns TM, TT, förvaringsskåp, avlastningsytor där du enkelt kan vika din tvätt och vattenho med skåp under. Klinkergolv med ljust målade väggar.

Balkongen:
Inglasad balkong i syd/väst- läge med vy mot föreningens gård. Perfekt extrarum där hela familjen får plats i en loungegrupp.

ÖVRIGT:
- Förråd ingår till bostaden, beläget på källarplan
- Cykel/Barnvagnsrum i lägenhetens port
- Tvättstuga i lägenhetens port
- Fiber indraget, Stockholm stadsnät, separat abonnemang som bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
- Garageplats ca 600kr/mån. P-plats utomhus ca 195 kr/mån

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

8 455 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

7 086 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Försäkring: 1 686 kr
Beräknat antal personer: 6

Andel i föreningen

0,71535%

Andel av årsavgiften

0,85446%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1968/69

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2361

Förening

Namn

HSB Brf Fågelsången i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök.

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se

TV och Bredband

Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.

Parkering

Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik.
Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage utfördes med start under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Slutfört våren 2018.
Kommande renoveringar:
Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22

Ekonomi

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % 2018-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Kontaktperson

Ordf. Tom Ekman

Telefon

08-580 304 62

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad