Parkvägen 9, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Parkvägen 9, 3 tr , Barkarbystaden , Järfälla

Dags att flytta hemifrån? Här finns en nyproducerad bostad i Kvarter10 med möjlighet till omgående inflytt. Du bor ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer men endast ca 20 min från Sthlm C! Lägenheten har fina ljusinsläpp och balkong med himlen som närmsta granne.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 005 kr Inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
405 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Kvarter 10-Vackert och tidlöst med hög kvalité. Inredningen är utvald med fokus på att skapa en tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna möbler och vackra ting skapa ett unikt och trivsamt hem. Bostaden har idag en mattlackad lamellparkett i ek och vitmålade väggar så att du själv skall kunna sätta din egen prägel med färg och tapetval. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

KÖK
Kökssnickerier från Vedum i modern design med släta vita luckor, bänkskiva i laminat med stänkskydd i kakel. Självklart finns det gott om skåp och lådor för bästa förvaring och i diskbänksskåp monteras en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Designad fläktkåpa från Franke och samtliga vitvaror från Siemens, i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Se Bofaktablad/planritning för utvalda vitvaror samt placering utav dem. Infällda spotlights under överskåp med dimmerfunktion ger ljus både för stunder som kräver bra belysning såsom matlagning och stunder då en mer dämpad belysning önskas under kvällarna framför tv:n eller när middagen är serverad. Ett praktiskt och bra kök som erbjuder det mesta man kan önska sig med en modern standard och där förvaringen maximerats samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom avfallskvarnen.

DUSCH/BADRUM
Helkaklat i stilrent vitt och ljust grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp och kommod med lådor erbjuder god förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för t.ex. hårfön eller plattång. En duschhörna med raka och vikbara dörrar av glas maximerar funktion och rymd i badrummet. Kombimaskin finns att tillgå med både tvätt och torkfunktion.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med matplats och kök, plats för tv-/sällskapshörna.

SOVRUM
Plats för dubbelsäng samt sängbord, flertalet garderober längs med helvägg samt städskåp.

BALKONG
Med utgång från matplatsen erbjuds en möblerbar balkong om ca 11kvm med vy mot innergården.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I denna bostad är förrådet beläget i bostaden och kan med fördel även användas som klädkammare med dess belägenhet i hallen.

HALL
Hatthylla för klädavhängning, plats för byrå och mindre sittmöbel.

ÖVRIGT
- Se bofaktablad för mer exakta mått på samtliga av bostadens rum likväl som utförande i kök och badrum.
- Förråd finns att tillgå och är placerad i bostaden.
- Gemensam tvättstuga finns inte utan vardera bostad har sin egna tvättdel i badrummet.
- Gemensam grönskande innergård, cykelförvaring, barnvagnsförråd samt garage beläget under delar av gården.
- Promenadavstånd till pendeltågsstationen Barkarby samt till all tänkbar service.

INFORMATION
Bostadens specifika material-/utrustningsval finns som bilaga under fliken "viktiga dokument"
I ekonomiska planen anges fastighetens byggnadssätt, lägenheternas grundstandard avseende ex. ytskikt samt en mer detaljerad beskrivning av föreningen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 005 kr Inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten)

Driftskostnad

4 862 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 132 kr
VA: 1 730 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Baserad på schablon från ekonomisk plan

Andel av årsavgiften

0,9632%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flervåningshus med hiss

Byggnads��r

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:45

Förening

Namn

Brf Stenfalken

Om föreningen

Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret delas in i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Stenfalken omfattar 83 lägenheter, delar garage med Sparvhöken och disponerar ca 44 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.

Antal lägenheter

83

Parkering

Parkona är ansvarig för p-platser och kontaktas via deras hemsida: http://www.parkona.se. Garagekostnad 900 kr/mån. För närvarande står 25 st i kö för p-plats i garaget // Uppdaterat 2019-09-26

Övrigt

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.
Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad