Fänriksvägen 5, bv

Bilder

  • Såld!
  • Kök med matplats invid det härliga ljusinsläppet
  • Uteplats/trädäck med plats för loungegrupp och grill
  • Uteplatsen med vy mot den trivsamma innergården
  • Badrum med tvättdel
  • Vardagsrummet

Fänriksvägen 5, bv , Barkarbystaden , Järfälla

FAST PRIS Varmt välkommen till denna optimalt planerade 3:a med generös uteplats som mynnar ut mot föreningens trivsamma och lugna innergård. Perfekt extrautrymme under sommartiden där hela familjen får plats och kan avnjuta grillkvällar och middagar på den trädäckade uteplatsen. Härliga ljusinsläpp som lyser upp lägenheten från de breda och stora fönsterpartierna. Bostaden erbjuder två sovrum, kök med matplats, fantastiskt ljust vardagsrum, två wc/badrum med tvättdel, förråd i bostaden och flertalet inbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Endast ett stenkast bort finns både förskola och lekplats! Här bor du med gångavstånd till stort serviceutbud med såväl shopping som restauranger och även trevliga promenadstråk och grönområden. Välkommen på visning!

87,4 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 171 kr Inkl värme & kallvatten. (exkl.Kabel-TV, Ip-telefoni, Bredband 100 mbit 299kr/mån - Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87,4 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2010/2011
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87,4 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Inbjudande hall med grått klinker i entrén som sedan övergår till ett fint parkettgolv med vita väggar. Gott om plats för avhängning och skoställ samt två inbyggda garderober och en skjutdörrs garderob i den inre hallen. I anslutning till hallen ligger även förrådet där det ryms ytterligare förvaring.

Badrum/tvättdel:
Rymligt badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Optimal tvättdel som är inredd med tvättmaskin och torktumlare med en grå laminatskiva ovan där man smidigt kan vika tvätten och två skåp ovanför.
Badkar, vitt handfat, spegelskåp, wc-stol och handdukstork.

Kök:
Här har du bostadens hjärta med ett fantastiskt ljusinsläpp in till köket från de breda fönsterpartierna och matplats för 6 personer. Köket är inrett med vita köksluckor och lådor som rymmer gott om förvaring och även god arbetsyta. Dubbelho och belysning som lyser ner på arbetsbänken samt ljust stänkskydd som följs med längs arbetsbänken.. Maskinell utrustning: Kyl och Frys ( Electrolux), Spis och ugn ( Electrolux), Micro ( Electrolux), Diskmaskin ( Electrolux), Parkettgolv med vita väggar.

Vardagsrum:
Lättmöblerat och luftigt vardagsrum i bostadens mitt. Här finns det plats för soffgrupp, soffbord, tv, tv-bord och annat möblemang. Utgången till uteplatsen finner du från vardagsrummet. Parkettgolv med vita väggar

Uteplats:
Perfekt extrarum under sommaren där du kan grilla med familjen på den trädäckade uteplatsen eller bara avnjuta sommardagarna i loungegruppen. Här ryms det både bord, stolar och soffa. Uteplatsen är delvis avskärmad med ett träplank mot grannen.

Sovrum 1:
Master bedroom med gott om förvaring i 5 garderober längs med ena väggen. Plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Parkettgolv och vita väggar

Sovrum 2:
Perfekt sovrum för ett barn eller ungdom med plats för säng, sängbord, garderob och skrivbord. Parkettgolv och vita väggar

Gäst wc:
Mindre wc med svart klinkergolv och vita väggar. Inredd med Wc-stol, handfat och spegel.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

5 171 kr Inkl värme & kallvatten. (exkl.Kabel-TV, Ip-telefoni, Bredband 100 mbit 299kr/mån - Enhetsmätning av varmvatten tillämpas.)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,04239%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2010/2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Barkarby 2:23

Övrigt

Bostadskvarteret Barkarby Hage är ett av Barkarbystadens första kvarter och entreprenören Sundvalls Byggnads AB, hade nöjet att välja den bästa tomten i hela området. Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge och bara några minuters promenad från Sveriges bästa shopping. Och det bästa av allt - utanför fönstret har du ett både unikt och jättelikt strövområde! Med bara några steg förflyttar du dig till en plats där stenar, träddungar och vildrosor berättar historien om de människor och djur som levde här för tusen år sedan.

Lägenheterna är ritade av Arkitektmagasinet som använt ljus och rymd som ledstjärna för sitt skapande. Till inredningen valdes genomgående material av hög kvalitet och från välrenommerade leverantörer.

Innergården är lummig gård med parkutsikt och hela bostadskvarteret är utformad som ett U, med den öppna delen mot ett lummigt parkområde. Gården till ett trivsamt och grönt uterum, där det är enkelt att träffas och umgås. Barkarby Hage ligger i ett skyddat läge utan genomfartstrafik. Lägenheterna är omgivna av stora grönskande områden och precis utanför huset finns en lekplats. Karlslundsskolan och Herrestaskolan ligger på bekvämt gångavstånd ifrån lägenheten.

Förening

Namn

Barkarby Hage

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barkarby Hage har sammanlagt 24 bostadsrätter och uppfördes 2011 av Åke Sundvall Byggnads AB.

Fastigheten ligger med ett lugnt och skyddat läge med direkt närhet till Järvafältet och till Barkarby Handelsplats i Norra Stockholm. I området utvecklas nu Barkarbystaden som är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel med 5 000 nya bostäder och 6 000 nya arbetsplatser.

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum, precis runt knuten.

I månadsavgiften ingår kallvatten och värme. Separat debitering sker för verklig förbrukning av varmvatten.

Obligatorisk kostnad á 299 kronor/månad tillkommer för bredband (100/100 Mbit/s, TV och telefoni, vilken debiteras samtidigt som månadsavgiften. Leverantör är Telia. I området finns också cykelrum, barnvagnsrum och förråd.

Parkering finns att hyra inom föreningen genom separat kö. Föreningen har 36 st utomhusplatser som hyrs ut till medlemmarna och till grannföreningen Barkarby Hage 2´s medlemmar. Kostnad f.n. 350 kr/månad.
I angränsande hangaren finns möjlighet att hyra förråd (kostnad ca 550 kr/mån) och garageplats (kostnad ca 1 000 kr/mån).
(Hangaren har nyligen bytt ägare, så förändringar kan ske i nye ägarens styre).

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 1 120 kr ( 2,5% av prisbasbeloppet) samt en pantsättningsavgift på 448 kr (1% av prisbasbeloppet) vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden

Hemsida: http://brfbarkarbyhage.bostadsratterna.se/, www.barkarbystaden.se

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad