Brynjevägen 17

Bilder

  • Såld!
  • Hus och stor trädgård mer plats för aktiviteter
  • Här kan ni njuta oavsett årstid
  • Stort trädäck och eget utomhuspa
  • Inglasat uterum och stort trädäck som leder runt huset
  • Entrésidan

Brynjevägen 17 , Skälby , Järfälla

Högt belägen familjevilla i vinkel på hela 295 kvm med gott om svängrum för hela familjen. Huset som är uppfört 1966, erbjuder bl.a. en rymlig och öppen sällskapsdel på omkring 40 kvm mot ett ljust och modernt kök från 2013, 3-4 sovrum, gillestuga, stora ytor för hobby/fritid och dubbelgarage. Utvändigt finns en stor trädäckad altan som går runt nästan hela huset och uterum, där ni enkelt kan hitta er favoritplats. Här finns också ett lyxigt hemmaspa som blir familjens favorittillhåll. Lättskött natur-/trädgårdstomt på hela 1 507 kvm med högt läge och utsikt över Skälby. Huset har besiktigats och ansvarsförsäkring för dolda fel har tecknats av säljarna. Inflyttning beräknas ske i början av 2019.

128 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
128 kvm
Biarea:
168 kvm
Tomtarea:
1 507 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
3 850 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

168 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall/entré med klinkergolv i en grafitgrå ton och målade väggar i en grå ton. Praktisk garderob med skjutbara dörrar. Luft-/luftvärmepump från Daikin som installerades 2018.

Kök

Köket som renoverades 2013, kommer från Epoq med köksluckor i vit högblank med handtag i rostfritt. Stora arbetsbänkar i marmorliknande laminat med infälld köksho. Som stänkskydd finns stora klinkerplattor i en guld/brun ton. Den maskinella utrustningen består av frys med ismaskin och kyl i rostfritt från Electrolux, inbyggd mikrovågsugn och ugn från Electrolux, helintegrerad diskmaskin från Electrolux, bred induktionshäll från Electrolux och rostfri fläkt från Thermex. Golvet har ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Sällskapsdel

Stor, elegant och nyrenoverad sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång till både uterummet och till den stora uteplatsen på baksidan. Golvet har ekparkett och väggarna är målade i en ljus ton. För stämningsfullt ljus så finns infälld dimmerstyrd belysning i taket. Här finns också en öppen spis med insats samt uttag för inkommande fiber.

Gästwc

Gästwc med mosaikgolv och kaklade väggar i en ljus ton med en grafitgrå fondvägg. Här finns kommod, spegel och wc.

WC/duschrum

Rymligt duschrum som har kaklade väggar i en grå ton och golv i mosaik. Duschrummet har kommod med spegel, bidé, duschkabin, belysningsramp i taket och mekanisk frånluftsfläkt.

Sovrum

Ett av sovrummen (som också kan delas av till två!) har ekparkettgolv från 2017 och målade väggar med fotbollstema. En inbyggd garderob finns.

Sovrum

Det andra sovrummet är nyrenoverat med nyilagt ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Dessutom finns en inbyggd garderob med skjubara spegeldörrar.

Sovrum

Det här sovrummet, som idag används som föräldrasovrum, har laminatgolv, ljusmålade väggar och en inbyggd garderob.

Hall

Ljus och fin hall med vitmålade väggar och textilmatta.

Sällskapsdel/gillestuga

Nyrenoverad gillestuga/ungdomsavdelning, som har nytt ekparkettgolv med ventilerad Nivellkonstruktion och vitmålade väggar. För den kallare årstiden finns en öppen spis. Bosch luft-/luftvärmepump från 2016.

Gästwc

Gästwc med mosaikgolv och vitmålade kaklade väggar. Här finns kommod, badrumskåp och wc.

Förråd

I anslutning till passagen/hallen finns tre praktiska förråd med förvaringshyllor

Förråd/Strykrum

Praktisk och användbart rum med målade väggar och golv samt arbetsbänk med ho.

Pannrum

Pannrummet har målat betonggolv och målade väggar. Här finns varmvattenberedare från 2008, ny elcentral och fläkt till Nivellsystemet för de båda åtgärade rummen.

Förråd

Passagen/förrådet som leder in till lek-/hobbyrummet, har textilmatta och målade väggar.

Hobbyrum

Stort lek-/hobbyrum för familjens busfrön. Här finns nytt ekparkettgolv med ventilerad Nivellkonstruktion och vitmålade väggar.

Tvättavdelning

Tvättavdelningen har vinylmatta på golvet och väggarna är vitmålade. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch och arbetsbänk med tvättho och korgbackar.

Duschrum med bastu

Relax-/duschavdelning med klinkergolv, vitkaklade väggar och avdelad duschplats. Bastu finns i direkt anslutning

Allmänt

- Huset har besiktigats och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration, kan laddas ner från: www.husmanhagberg.se, under dokument när ni har gått in på Brynjevägen 17. - Efter besiktningen så har nuvarande ägare åtgärdat de båda golven i gillestugan och lek-/hobbyrummet genom att ta bort befintliga golv och lagt in nya med en s.k. ventilerad Nivell-kontruktion. - Fastigheten har fiberanslutning. - En korttidsmätning av radon har genomförts under periolden.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel med källare

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

Direktverkande elvärme och dubbla luft-/luftvärmepumpar.

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juni 2010
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Grundsulor
Grundmur: Lättbetong (Fuktisolering från 2011)
Stomme: Betong/trä
Fasad: Kalksandsten/trä
Fönster: 2 och 3-glas+isolerglas
Bjälklag: Betong och trä
Tak: Takpapp (från 2012 och 2017)
Utv. plåtarbete: Koppar

Övrigt

Stor trädäckad och insynsskyddad altan med stora möjligheter att hitta sin favoritplats när som helst på dygnet. Infälld ledbelysning finns runt altanen och på baksidan finns en utvändig öppen spis.
Familjens favorit kommer att bli spabadet som kan användas året runt.

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:796

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage på ca 40 kvm, med vattenutkastare, arbetsbänk och förvaringshyllor. I trädgården finns en förrådsbyggnad/lekstuga som medföljer köpet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 200 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 31 000 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 8 700 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I kostnaden för uppvärmning ingår hushållsel. Årsförbrukningen ligger på ca 23 000 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 418 000 kr, varav byggnadsvärde 1 452 000 kr

Summa pantbrev

4 170 272 kr

Tomt

Areal: 1 507 kvm
Tomttyp: Trädgård och naturtomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen och mycket lättskött trädgård-/naturtomt med lagom stora gräsytor för familjens utomhusaktiviteter. Stor grusad biluppställningsplats med plats för flera bilar. På tomten finns rhododendron, ekar mm.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Officialnyttjanderätt: Vattenledning, 01-IM5-30/523
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-48/3122

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad