Månadsvägen 22, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från balkong
  • Balkong med markis
  • WC/duschrum, stambytt 2017
  • Kök med utgång till balkong
  • Kök med rymlig matplats

Månadsvägen 22, 3tr , Jakobsberg , Järfälla

Accepterat pris 1.695.000kr, ring för visning! Högst upp i huset ligger denna ljusa 3:a på 64 kvm som i dagsläget disponeras som en stor 2:a, med ett riktigt stort och härligt kök med matplats som rymmer familj och vänner. Stambytt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Vardagsrum med parkettgolv och ett rymligt sovrum samt bra förvaring i många garderober och en klädkammare. Balkong med utgång från köket. 5-8 minuters promenadavstånd till centrum. Gemensamt bredband upphandlat i Brf. Närbutik och uppskattad kvartersrestaurang i området.

64 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 444 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
59
Byggår:
1961
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Hall/entré:
Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns flera inbyggda garderober samt hatthylla. Plastmatta i trälook på golv och vitputsade väggar.

Kök:
Genom hallen till höger når man ett stort välkomnande kök. Originalkök med vita luckor, rostfri diskbänk med ho och vitt kakel ovan bänk, samt arbetsbänk i trä på motsatt sida av köket. Köket har goda arbetsytor och har i originalutförande plats för matbord för ca 4 personer. Plastmatta på golv i klinkerlook och ljusgröna, tapetserade väggar.
Den maskinella utrusningen består av kyl (Siemens, 2013) och frys (Whirlpool), spis (70 cm) med plattor (Electro Helios, 2013) och spisfläkt (Futurum). Från köket nås balkongen där morgonkaffet kan avnjutas. Sydostläge med förmiddagssol. I samband med stambytet gjordes även en uppdatering av elen i föreningen innebärande ny elcentral i lägenheten med jordfelsbrytare samt att 3-fasel drogs fram till spisen.

Matrum/Arbetsrum/Sovrum:
Rummet är idag integrerat med köket och erbjuder idag en mycket rymlig matplats med plats för 6-8 gäster och plats för ytterligare inredning, men kan enkelt göras om till ett separat sovrum/arbetsrum. Plastmatta på golv i klinkerlook och ljusgröna, tapetserade väggar.

Klädkammare:
Från matrummet eller det möjliga sovrummet näs en klädkammare/förråd med hyllor och avhängningsmöjlighet längs två väggar. Linoleumgolv och målade väggskivor.

WC/duschrum:
Stilrent och fräscht kaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2017. Vita helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns dusch med vikbara glasväggar, vägghängd wc, handfat i kommod och spegelskåp med belysning samt elektrisk handdukstork. Förberett för tvättmaskin, tvättmaskin ingår ej.

Vardagsrum:
Stort och härligt vardagsrum med stort fönsterparti mot väster. Plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang. Parkettgolv och putsade väggar i ljusgrön ton.

Sovrum:
Stort och ljust sovrum med plats för garderob, byrå eller annat sovrumsmöblemang. Laminatgolv samt ljusblåa, putsade väggar.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 444 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

5 505 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 905 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring, vilka kan variera beroende på nyttjande och avtal.

Andel i föreningen

0,23253%

Andel av årsavgiften

0,23253%

Reparationsfond

662 kr

Tillträde

Början sept, el enl. ök

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakosberg 2:1408

Övrigt

Fin balkong i sydost med morgon- och förmiddagssol. Markis finns som skyddar mot sol och värme.
Ett förråd om ca 5 kvm tillhör lägenheten och är beläget i husets källare.

Förening

Namn

HSB Brf Västerby i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby som består av 467 lägenheter och 38 lokaler med byggår 1961.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.
I föreningen finns cykelrum, grovsopscontainer, grillplatser, tennisbana, klubblokal, bollplan och boulebana. En fritidslokal finns att hyra på Månadsvägen 81 och intill ett gym att tillgå. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet i vardera byggnad. Det finns även två grovtvättstugor belägna på Veckovägen 4 och Månadsvägen 24-26. Ett källarförråd finns tillhörande lägenheten.
Det finns ett antal extraförråd för uthyrning i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem, ett basutbud om ca 5-7 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband finns i föreningen. Föreningen har kollektivt för alla boende tecknat bredband från bredbandsbolaget med fiber 250/250 Mbit för 115 kr/mån som beräknas tas i drift from ca 1 oktober 2018. Detta utgör ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering bakom bom (norrbyparkeringen) med passerkort och ej egenhyrd p-plats (500kr/år) . Avgiftsfri gatuparkering finns i hela området.

Renoveringar

Tvättstugor renoverades 2002.
Föreningen bytte ut samtliga fönster till 3-glas 2004/2005.
Balkongerna är renoverade.
Utbyte av föreningens fläktar utfördes 2013.
Stambyte genomfört 2016-2017.
Dränering och isolering av källarytterväggar 2017. Nya tvättmaskiner och torktumlare i alla tvättstugor 2016/2017. Nytt passersystem (skalskydd) 2018.

Ekonomi

Avgiften höjdes med 3% för 2017 och 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra Storstockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/vasterby

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Nära
160 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
860 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
910 m
Stockholm Quality Outlet
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Olovslunds Förskola
280 m
Mjölnarens Förskola
360 m
Grundskolor
Olovslundskolan
260 m
Kvarnskolan
490 m
Gymnasium
Kvarnskolan
490 m
Didaktus Jakobsberg
710 m
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
580 m
Banker
Nordea Bank AB
820 m
Handelsbanken Jakobsberg
850 m
Golfbanor & Golfklubbar
Barkarby Golfhall
2,3 km
Viksjö Golfklubb
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Jakobsbergs simhall
540 m
Simhallen i Jakobsberg
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
540 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte