Månadsvägen 68, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Allrum
  • Kök
  • Allrum
  • Allrum med vy mot köket
  • Wc/Duschrum

Månadsvägen 68, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till en perfekt planerad 1:a med endast några få minuters promenad till pendeltåg och Jakobsberg C. Fantastiskt ljus lägenhet med generösa fönsterpartier mot en grönskande fri vy som lyser upp bostaden. Ljust parkettgolv med vitmålade väggar genomsyrar bostaden och ett separat kök med vita kökssnickerier. Stambytt helkaklat badrum och en hall som har gott om utrymme för avhängning och garderober, för ytterligare förvaring finns en rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Perfekt bostad för dig som bara vill kunna flytta in!

32 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 479 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
2
Byggår:
1961
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående parkettgolv med vitmålade väggar och persienner i alla fönster.

Hall:
Inbjudande och centralt placerad hall i bostadens mitt. Plats för avhängning och garderober samt ytterligare förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren som ligger i anslutning till hallen. Inredd med klädstång och hyllplan.

Allrum/sovalkov:
Fantastiskt ljust rum med breda fönsterpartier mot grönska i fri vy. Lättmöblerat allrum med plats för soffa, soffbord, tv och ytterligare möblemang. I anslutning till rummet finns en separat sovalkov med plats för en 1.40 säng som idag skärmas av med draperi.

Kök:
Optimalt planerat vinkelkök som renoverades 2014. Vita kökssnickerier med en vit laminatskiva som arbetsbänk och rostfri diskho. Grått stänkskydd som följs med väggen. Goda förvaringsmöjligheter i både över och underskåp med spotlights som lyser ner mot arbetsbänken. Här ryms allt du behöver så som Kyl/Frys från Electrolux, spis och ugn från Bosch, fläkt och plats för micro. Vädringsfönster.

Wc/Duschrum:
Stambytt duschrum 2015 med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Infällbara duschdörrar, vägghängd wc, handfat och spegelskåp med belysning ovan.

Övrigt:
- Förråd i källarplan
- Tvättstuga
- Cykelförråd

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 479 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,1395%

Andel av årsavgiften

0,1395%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1961

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1906

Förening

Namn

HSB Brf Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och har totalt 414 bostadsrättslägenheter.
Beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.

Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd. I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Kommunikation: Bussförbindelse längs Viksjöleden. Ca 5-10 minuters gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med flertal bussförbindelser och pendeltåg.

Förskolor: Kuben Montessoriförskola, Olovslunds förskola, Vittra förskola, Mjölnarens förskola och Kvarnens förskola. Skolor: Olovslundsskolan (F-årskurs 5) och Vittraskolan (F-årskurs 9).

TV och Bredband

Sedan april 2017, så är Canal Digital leverantör av TV och från den 1 januari lanserar Bredbandbolaget fiberTV och CanalDigital agerar mer fristående.

Parkering

Norrbyparkeringen vid Konsum står till ditt förfogande (begränsad uppställning 72 timmar). Kort för inpassering till Norrbyparkeringen kan beställas hos Frans Varja, se föreningens hemsida. Pris: 600:-/år och lgh + 200:- för tagg om man inte har sedan tidigare. Det finns även fri parkering i området med undantag för sk. städdagar.

Renoveringar

Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Nya badrum i samband med stambyte i kök och bad.
Ny elcentral med 3-fas och automatiska säkringar.

Kommande:
- Fortsättning av tegelfasader på Veckovägen under våren 2019.
- Lekplatsen kommer att förnyas under våren 2019.
- Målning av allt smide runt våra entrér under våren 2019.

Ekonomi

Avgiftshöjning för 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.
Avgiftshöjning för 2019 med 1% gällande lägenheter samt 0% gällande parkering och garage.

Kontaktperson

Ann-Sofie Ihrfors

Övrigt

Föreningen har en fastighetsförsäkring där det ingår ett bostadsrättstillägg för varje bostadsrättsinnehavare. Detta tillägg kompletterar din hemförsäkring och ger ett skydd för de skador som inte ersätts genom föreningens fastighetsförsäkring. Varje bostadsrättsinnehavare måste naturligtvis ha en egen hemförsäkring.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet för närvarande 1 120 kr. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för närvarande 448 kr.

Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/vasterby2/om-foreningen/

Reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad