Kvarnvägen 38B, 2tr

Bilder

  • Balkongen mot gården
  • Kök
  • Wc/duschrum
  • Sovrum med garderober
  • Balkongen

Fast Pris - F. Till Kvarn

2 200 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvarnvägen 38B, 2tr , Jakobsberg , Järfälla

FAST PRIS

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet med balkong i soligt söderläge! Välplanerade 41 kvm som erbjuder allt du behöver i en 2:a såsom fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet, duschrum med tvättdel, trivsam och lugnt beläget sovrum med utgång till rymlig balkong. Här bor du med gångavstånd till såväl matbutik, bussar och pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på 21 min. Endast några få minuters promenad till Jakobsberg C som erbjuder restauranger, klädbutiker och annat service-utbud.

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 457 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32
Byggår:
2016-2018
Driftskostnad:
370 kr/månad
Fast Pris - F. Till Kvarn:
2 200 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad matt ekparkett 15 mm i hall, sovrum, vardagsrum och kök.

Hall:
Inbjudande hall med plats för avhängning samt inbyggd garderob från Vedum inredd med hylla och klädstång och städskåp från Vedum med slanghållare, hyllplan, medicinskåp, 2 utdragbara plastlådor.

Duschrum:
Rymligt och stilrent badrum med goda materialval. Klinkergolv i matt utförande 97x97 mm i färgen antracite med mörkgrå fog och vita blanka stående kakelplattor från Höganäs 250x400mm med ljusgrå fog .Vit kommod med två lådor som är fullt utdragbara från Vedum och tvättställ i porslin. 615x606x480mm. Spegel med blank aluminiumram med eluttag placerat på väggen. Handdukskrokar, toaletthållare i krom från Smedbo pool. Takdusch med handdusch inkl duschblandare i krom från Grohe. Raka svängbara duschväggar 80x90 i grått glas med grepp av blankpolerad krom. Golvmonterad wc-stol, elektrisk handdukstork i krom, vit kombimaskin från Electrolux och bänkskiva i laminat 30mm i kulören Dark Mountain Oak.

Sovrum:
Trivsamt sovrum med 3 garderober och härligt ljusinsläpp samt utgång till balkongen. Plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang.

Kök/Vardagsrum:
Fullt utrustat kök med allt du behöver i en 2rok. Öppen planlösning från köket mot vardagsrummet med plats för matbord, soffa, tv, tv-bänk och annat möblemang. Härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier mot balkongen. Grå kökssnickerier från Vedum med bänkskiva i laminat med färgen Zeus antracite och vita matta kakelplattor med ljusgrå fog. Rostfri dubbelho med stor och liten disklåda. Engreppsblandare med hög pip och diskmaskinsavstängning i krom. Diskbänkskåp med dämpad fullutdragslåda, invändig låda samt kärl för avfallssortering. Bänkskåpen har dämpade fullutragslådor. Maskinell utrustning: Kyl/Frys från Electrolux i rostfritt. FrostFree automatisk avfrostning, spisfläkt från Swegon med helintegrerad volymkåpa, inbyggnadshäll från Electrolux i rostfritt med infälld bänkskiva med fyra zoner. Inbyggnadsugn från Electrolux i rostfritt utförande med varmluftsugn. Inbyggnadsmikro för väggskåp och helintegrerad diskmaskin från Electrolux.

Balkong:
Rymlig balkong i soligt söderläge med plats för loungegrupp.

Med reservation för felskrivning, se bilagan " mina inredningsval" under fliken "viktiga dokument".

ÖVRIGT:
- Vitmålade väggar
- Vitlaserat matt ek golv, 3-stav
- Vita innerdörrar
- Dörrhandtag i krom
- Fönsterbänk i polerad kalksten
- Förråd tillhör bostaden, ca 1,5 kvm
- Rumshöjd ca 2,5 m

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Hantering av bud:
Denna bostad säljs till ett fast pris enligt överenskommelse med säljaren. Detta innebär att bostaden säljs först till kvarn till det angivna fasta priset. Säljarna har dock fri prövningsrätt, exempelvis gällande spekulanters önskemål om tillträde eller andra villkor förenade med bud. Säljaren avgör därför när, hur och till vem säljaren säljer. Samtliga som lämnar bud accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att kontraktsskrivning är inbokad med innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 9, hiss finns

Pris

2 200 000 kr Fast Pris - F. Till Kvarn

Avgift

2 457 kr Inkl Värme, Kallvatten, Förråd. (Exkl. Obl. tillägg för TV/internet tillkommer med en avgift på ca. 200 kr/mån

Driftskostnad

4 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
VA: 1 800 kr

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel i föreningen

0,93631%

Andel av årsavgiften

0,85461%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2842

Förening

Namn

HSB brf Kvarnstugan

Om föreningen

Brf Kvarnstugan består av tre trapphus med 85 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök. Planlösningarna är genomgående öppna för att skapa luftiga och ljusa lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats i soligt söderläge med utblick mot den lummiga och gröna gården. På gården skapas ytor för trevligt umgänge och kanske också en egen odlingslott.

I huset finns det också föreningslokal med pentry, grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och separata utrymmen för förvaring
av barnvagnar och rullstolar. Under huset byggs ett garage med 22 parkeringsplatser. Garaget nås enkelt med hiss direkt från trapphuset. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT:

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår inte i månadsavgiften

Området ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburen radiatorvärme. Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Tilluft tillförs vardagsrum och sovrum med fönster via tilluftsdon. Frånluft evakueras via ventil i bad, WC/dusch och spiskåpa i kök. Ventilationsaggregaten, ett per trapphus, är placerade i fläktrum på vindsplanet.

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är placerade i utrymmen på entréplanen eller i källaren

Markkärl för organiska- och icke organiska hushållsopor är placerade utanför husen vid Kvarnvägen. Återvinningsrum för tidningar, kartong, plast, glas, metall och el finns vid garageinfart.

Antal lägenheter

85

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett grupp abonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 200 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

I brf Kvarnstugan finns det 22 stycken garageparkeringar och 9 stycken markparkeringar. Föreningen kommer också att hyra 26 stycken parkeringsplatser från grannföreningen brf Kvarnen. Pris för garageparkering är idag 850 kr/mån och för markparkering 400 kr/mån.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte