Aspnäsvägen 30, 9 tr

Bilder

  • Såld!

Aspnäsvägen 30, 9 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välplanerad och omhändertagen bostadsrätt i centrala Jakobsberg med rätt läge i huset och fin utsikt från en soldränkt balkong på 9:e våningen. Lägenheten inrymmer en ljus och trivsam sällskapsdel, funktionellt kök med stor matplats med stora perspektivfönster, badrum med tvättmaskin, gästwc, klädkammare och två bra sovrum. Mycket välskött och solid förening med garage, bastu, boule- och tennisbana, gästlägenhet mm. Här lever ni ett bekymmersfritt lägenhetsliv med bekvämt gångavstånd till pendeltåg, grön natur på Järvafältet, shopping och förskolor/skolor. Inflyttning kan ske i augusti.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 305 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
425
Byggår:
1970-71
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall/entré med parkettliknande vinylmatta och ljus tapet på väggarna. Här finns en säkerhetsdörr och en praktisk garderob.

Badrum

Badrummet har vinylmatta på golvet samt vitkaklade väggar med bård. Här finns badkar, handfat, wc, förvaringsskåp, badrumskåp och tvättmaskin från Whirlpool medföljer köpet.

Gästwc

Gästwc:n som ligger i anslutning till hallen har vinylmatta på golvet och mönstrad tapet på väggarna. WC, handfat med kakel som stänkskydd, spegel och badrumskåp.

Kök med matrum

Rymligt och ljust matrum med stora fönster i västerläge och öppen planlösning mot köket. Golvet har vinylmatta och väggarna har en melerad ljus tapet. Här finns uttag från Bredbandsbolaget och städskåp. Funktionellt kök med öppen planlösning mot matplatsen. Köket vinylmatta på golvet och väggarna är vitmålade. Målade köksluckor i en ljus ton och bänkskivor i laminat. Vitt kakel över diskbänken. Den maskinella utrustningen består av spis och kyl/frys från Electrolux och separat frys från Whirlpool.

Sällskapsdel

Ljus och trivsam sällskapsdel med ekparkettgolv och ljus melerad tapet med bård. Härifrån når ni den fina balkongen som ligger med ett högt och fritt västerläge.

Sovrum

Sovrummet som ligger i anslutning till sällskapsdelen en ljus melerad tapet med bård och laminatgolv. Här finns också två linneskåp och en garderob.

Sovrum

Det här sovrummet har mönstrad tapet med bård och vinylmatta på golvet.

Klädkammare

Praktiskt klädkammare med parkettliknande vinylmatta och förvaringshyllor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 11, hiss finns

Avgift

4 305 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,19745%

Andel av årsavgiften

0,19745%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Augusti 2018

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1970-71

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2 och 3-glas

Övrigt

Lägenhetsförråd på ca 5 kvm finns på våningsplan 2 och tvättstuga finns på plan 3. Cykelförråd finns på plan 3 vid entrén mot innergården.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:2517

Övrigt

Välkommen till välskötta och omtyckta brf Aspnäs!
Den aktuella föreningen har ett stort utbud av föreningar och lokaler till möjlighet för de boende att delta i eller låna, bl.a. hobbylokal, motionslokal, vävstuga, fotolabb, barngrupp och pensionärsverksamhet. Utvändigt finns en grön vacker och bilfri innergård med bl.a minigolfbana, boulebana, två grillplatser, flera lekplatser, bandyplan och pulkabacke. Väster om byggnaderna, vid Hästskovägen finns fotbollsplan samt tennisbana. Bostadsrätten är belägen på behagligt promenadavstånd från Jakobsberg centrum, med bl.a. fullt utrustad galleria, post, bank, pendeltågsstation (bara 17 min. till Sthlms central) och all övrig tänkbar service. Det finns dessutom en vinkbuss som trafikerar området. Några minuter promenad från lägenheten, finns Järvafältet med underbara strövområden, Järfälla Ridcenter, Molnsätra gård, Översjön och Säbysjön. För en som vill shoppa så ligger Stockholm Quality Outlet, IKEA på nära avstånd.

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
Kommande renoveringar:
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 blir det stamspolning då de även kontrollerar skicket på stammarna. Alla avloppsstammar i köken ska bytas 2019, dvs stammen från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Av detta skäl har det ännu inte tagits nåt beslut om stambyte eller relining/stamrenovering enligt styrelsen.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad