Engelbrektsvägen 41A, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Engelbrektsvägen 41A, 7 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen att bli den första personen att bo i denna nyproducerade lägenhet om 41,5 kvm med stor balkong i ett fritt och högt läge. Här bor du med himlen som granne och ser ut över takåsarna. Plats för loungedel och avkoppling under sommarkvällarna. Moderna och stilrena materialval som genomsyrar bostaden. Närhet till Jakobsberg C och Barkarby handelsplats med stort butiksutbud och restauranger samt pendeltåg som tar dig in till Sthlm C på ca 21 min.

41,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 261 kr inkl. värme och kallvatten (Sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
43
Byggår:
2017
Driftskostnad:
370 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i garderober från Vedum och städskåp. Genomgående mattlackad ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum:
Stilrent med hög standard! Helkaklat badrum med grått klinker och vita stora kakelplattor, allt från Höganäs. Spegel med belysning och hyllplan. Vit kommod från Vedum med dämpade utdragslådor och tvättställ i vitt porslin samt grepplist i krom. Handdukskrokar, blandare och dusch-set samt handdukshängare i krom. Raka och vikbara duschväggar i klarglas samt wc-stol. Kombimaskin från Electrolux.

Vardagsrum/matplats
Generösa ljusinsläpp till det luftiga vardagsrummet i öppen planlösning mot köket. Plats för soffa, tv och matbord. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Utgång till den härliga och rymliga balkongen i sydväst läge.

Balkong:
Möblerbar balkong med utgång från vardagsrummet där du kan njuta av sommarkvällarna i solen.

Kök:
Stilrent kök från Vedum med luckor i modellen Maja vit, rostfria handtag och fullutdragslådor med dämpning. Kakel från Höganäs i vit marmorerad blank modell (25x50cm) ovan bänkskiva i färgen Black Brazil med dubbeldiskho i rostfritt med avställningsyta bredvid. Maskinell utrustning från Electrolux: Kombinerad kyl/frys med automatisk avfrostning, Induktionshäll, Inbyggnads varmluftsugn, Integrerad spiskåpa, Inbyggnads mikrovågsugn samt smalare integrerad diskmaskin.
Samma mattlackad ekparkett som resterande del av bostaden samt vitmålade väggar.

Sovrum:
Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och förvaring i garderob. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

TV & Internet
Internet: IT-tillägg om ca 210 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber, TV och IP-telefoni från ComHem.

Under fliken viktiga dokument finner ni " inredningsvalen"

ÖVRIGT:
- Förråd finns på plan 0
- Cykelparkering finns i cykelställ på innergården samt inomhus i komplementhuset på gården
- Barnvagn och rullstolsrum finns på plan 0

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström 0709276578 eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

2 261 kr inkl. värme och kallvatten (Sep. debitering tappvarmvatten) IT-paket 210kr/mån tillkommer

Driftskostnad

4 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
VA: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Schablon baserad på den ekonomiska planen, se bilaga under fliken "viktiga dokument". Kostnad för hemförsäkring ber jag er vänligen säkerställa med försäkringsbolag

Andel i föreningen

0,97074%

Andel av årsavgiften

0,872%

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2835

Förening

Namn

Engelbrektshöjden

Om föreningen

HSB Brf Engelbrektshöjden i Jakobsberg har byggt klimatsmarta bostäder som smälter in i miljön och ger dig ett yteffektivt boende nära all tänkbar service och kommunikationer. Totalt kommer 109 lägenheter fördelat på två stycken femvåningshus och ett niovåningshus byggas. På föreningens innergård planeras för boulebana, lekplatser, cykelställ och sällskapsytor.

Den nya bebyggelsen smälter väl in i områdets 1950-tals miljö och erbjuder förträdgårdsmark samt ett grönt och öppet bostadskvarter. Inom ett par minuters promenad kommer du till Jakobsbergs C och pendeltågsstation med goda kommunikationer in till Sthlm C. Du erbjuds ett aktivt friluftsliv på Järvafältet, stort shoppingutbud i Barkarbystadens handelsplats samt badplatser längs med Mälaren.

Förråd:
Tillhör varje bostad och är belägen i källarplan.

Gemensamma utrymmen:
Styrelserum med pentry finns. I markplan finns cykelställ, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd.

Uppvärmning och ventilation:
FTX- system där värmen återvinns. Dvs.förvärmd, frisk tilluft i sovrum och vardagsrum samt förbrukad frånluft som sugs ut ur våtrum och köksfläkt.

Kall och varmvatten:
Kallvatten ingår i avgiften medens varmvatten separat debiteras.

Hushållsel:
Köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

Tvåårsbesiktning sker två år efter tillträdet av en opartisk besiktningsman.
HSB Norra Stor Sthlm är administrativ samt ekonomisk förvaltare.

Med reservation för ändringar.

Antal lägenheter

109

TV och Bredband

ComHem: 210kr/månad obligatorisk avgift avseende grundutbud av tv/telefoni/bredband. Samtalskostnader i telefonin debiteras separat. Du kan inte välja bort detta paket utan det är tvingande för alla. (Grundutbud är det enda som föreningen hittills har specificerat så mer information än så har vi inte)

Parkering

Det kommer att finnas 47st p-platser för ca 400kr/mån. 21st carportplatser för ca 500kr/mån. Separat kö.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad