Travarvägen 42

Bilder

  • Såld!
  • Livet på solsidan
  • Entrésida med garage
  • Fina grönytor för lata sommardagar
  • Framsidan i sommartid
  • Entrén

Travarvägen 42 , Jakobsberg , Järfälla

Centralt belägen och rymlig familjevilla på lugn, barnvänlig och attraktiv adress i Jakobsberg. Huset som är byggt 1964, erbjuder en ny familj stora trivselvärden och stora ytor för socialt umgänge både in- och utvändigt. Entréplanet fördelas över ett stort utbyggt kök, trivsam sällskapsdel med öppen spis och utgång till uteplats, ljus tvättavdelning, gästwc, relax/pannrum med dusch/bastu och förråd. Övervåningen presenterar ett ljust och fint allrum/ungdomsavdelning, fyra bra sovrum som alla erbjuder bra förvaring och ett kaklat duschrum. Utomhus finns ett stort uterum på baksidan för hobby/fritid, växthus, garage och fina utemiljöer, där ni kan hitta er favoritplats när som helst på dygnet. Stor, lättskött och solig trädgårdstomt på 1030 kvm som inspirerar till massor av utomhusaktiviteter för familjens busfrön ingår också. Huset har förhandsbesiktigats, energideklarerat och säljaransvarsförsäkring har tecknats av säljaren. Här lever ni ett bekvämt villaliv, med bara några minuters promenad till pendeltåg, centrum och gröna naturupplevelser ute på Järvafältet. Skola, förskola och kvartersrestaurang finns i närområdet och ni har också nära till ett stort urval av fritidsaktiviteter.

160 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 030 kvm
Byggår:
1964
Driftskostnad:
2 550 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor och praktisk entré med grå/svart klinkergolv och ljusmålad panel på väggarna. Den inre delen av hallen/passagen, har vinylmatta, målade väggar och förvaringsskåp.

Kök

Köket som byggdes till och utökades 2003, kommer från IKEA (lucka Ståt) i tonad vit nyans. Köket som går i vinkel, har stora arbetsytor i massivt träd med infälld köksho. Sjösten i olika nyanser fungerar som stänkskydd över del av arbetsbänken. Golvet har ekparkett och väggarna är tapetserade med en mönstrad tapet i en beige ton. Den maskinella utrustningen består av kyl i rostfritt från Electrolux, inbyggd ugn och fläkt i rostfritt från IKEA, diskmaskin i rostfritt från Whirlpool från omkring 2015 och en integrerad frys från IKEA.

Sällskapsdel

Ljus, elegant och trivsam sällskapsdel med ekparkettgolv och ljusmålade väggar med en dekorativ fondtapet på en av väggarna. För den kallare årstiden finns en mysig öppen spis med insats. Under den varmare årstiden, når ni bekvämt den skyddade uteplatsen genom de pardörrar som finns.

Tvättavdelning

Tvättavdelningen har vita väggar och målat klinkergolv i en grå ton. Här finns tvättmaskin från Bosch, arbetsbänk i laminat med tvättho, skåp och förvaringshyllor. Här finns också utgången till uterummet som kan användas till fritid, hobby eller förvaring.

Gästwc

Gästwc:n har terrakottafärgat klinkergolv och väggarna har vävtapet. Vid handfatet finns medelhavsblå mosaik som stänkskydd.på väggarna.

Förråd

Praktiskt förråd med målade väggar, golv och förvaringshyllor.

Relaxavdelning

Det här rummet kan användas som relaxavdelning till dusch/basut eller till hobby och fritid. Golvet har laminat och väggarna har en målad vävtapet. Här finns värmepump från CTC som installerades i september 2011, inkommande fiber och förvaringskåp och hyllor.

Duschrum med bastu

Duschavdelningen har vitkaklade väggar med inslag av en flerfärgad mosaik Golvet har flerfärgad mosaik.

Sällskapsdel

Övervåningen: Vacker trappa i ek leder oss upp till den ljusa sällskapsdelen som har ekparkettgolv. Väggarna är målade i en sandfärgad ton med en dekorativ fondtapet.

WC/duschrum

Duschrummet som renoverades omkring 2009, har vitt kakel på väggarna. Väggarna i duschen har mosaik i en lyxig guld/brun ton som skänker vardagslyx. Golvet har klinker i en ton av mocca med golvvärme. Badrumsmiljö med kommod i valnöt och spegel med belysning, handduksvärmare i krom och wc.

Sovrum

Det större föräldrasovrummet har ekparkettgolv och väggarna är målade i en ljus ton med en dekorativ fondtapet. I anslutning finns en rymlig klädkammare med praktiska hyllor för effektiv förvaring.

Sovrum

Ett av sovrummen (hemmagym idag), har ekparkettgolv, vitmålade väggar och dubbelgardeob med spegeldörrar.

Sovrum

Det lite mindre sovrummet har ekparkettgolv, ljusmålade väggar och inbyggd garderob.

Sovrum

Det här sovrummet har ekparkettgolv och målade väggar i en vit/blå ton. Här finns tre inbyggda garderober.

Allmänt

- Huset har besiktigats och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration, kan laddas ner från: www.husmanhagberg.se, under dokument när ni har gått in på Travarvägen 42. - Ägarna har förbättrat vissa punkter efter besiktningen. Bl.a. så har trasiga takpannor bytts ut, plåtanslutningen mot fasaden vid den tillbyggda delen har tätats och stupröret på baksidan har åtgärdats. - Fastigheten har fiberanslutning.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

1964 ombyggt 2003

Uppvärmning

Vattenburen värme via CTC värmepump med luft-/vatten, installerad september 2011

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 september 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor från 2015
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På husets framsida finns en stor skyddad uteplats under tak och på kortsidan finns en mindre uteplats för privat avkoppling. Markiserna har fått helt nya markisväv i en blå sober ton.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1691

Övriga byggnader

På framsidan finns ett praktiskt isolerat garage med ett flertal förvaringshyllor och arbetsbänk. I anslutning till garaget finns en uppställningsplats under tak för t.ex. cyklar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 600 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 6 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

I årskostnaden för uppvärmning ingår också hushålls. Ägarna har idag en förbrukning av ca 18 000 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 877 000 kr, varav byggnadsvärde 1 324 000 kr

Summa pantbrev

1 345 780 kr

Tomt

Areal: 1 030 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor men lättskött tomt på hela 1030 kvm med asfalterad garageinfart och stenbelagd entré in till huset.
På tomten finns bl.a. växthus och lekstuga. Ett flertal buskar och träd, såsom två äppleträd, plommonträd, fläder, bigarråer och vackra tallar smyckar tomten.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Januari-Mars 2019

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte