Staffligränd 4

Bilder

  • Fasadbild
  • Fasadbild från baksidan av huset
  • Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel, med täljstenskamin
  • Renoverat och fullt utrustat kök med matplats
  • Stor, insynsskyddad & trädäcksförsedd altan i söderläge

Utgångspris

4 975 000 kr

Bevaka slutpriset

Staffligränd 4 , Viksjö , Järfälla

Attraktivt kedjehus och familjedröm om 154 kvm med 6-7 rok i fint skick! Härligt inbjudande och smakfullt eftertraktat boende med utmärkt söderläge i hjärtat av populära Hummelmora! Stort v-rum i vinkel med täljstenskamin, renoverat ljust kök, 5 sovrum, allrum/tv-rum, 2 helkaklade WC-/dusch-/badrum. Insynsskyddad uteplats med trädäck i soligt läge, ut mot allmänning. Dubbla
bilplatser & garage vid huset. Nära förskola, skolor, buss, Mälaren och golfbana.

147 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
147 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
455 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
3 350 kr/månad
Utgångspris:
4 975 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

147 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Rymlig och välkomnande vitmålad entré/hall med klinker med golvvärme, infällda spotlights och en praktisk garderobssektion för klädförvaring.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum med trevligt fönster, ljust kakel på väggarna, ljust klinker med golvvärme, infällda spotlights, tvättställ med engreppsblandare med kommod, spegel- & halogenspotförsett badrumsskåp, WC-stol och duschutrymme med vikbara duschväggar.

Kök med matplats: Renoverat, fräscht och rymligt kök med matplats för hela familjen, inrett med vitmålade väggar, ek-parkettgolv, infällda spotlights, glasmosaik bakom mörkgrå arbetsbänk med infälld diskho och vitlackerade skåpluckor.

Maskinellt är köket utrustat med rostfri spis med keramikhäll och ugn, rostfri spisfläkt, rostfri diskmaskin, rostfri kyl och frys samt rostfri stämningshöjande vinkyl.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén belägen och inredd med vitmålade väggar, plastmatta, städskåp, tvättho, vägghängda skåp för förvaring, hissbar torkställning, tvättmaskin och torktumlare. Utgång till trädgården, mot förråd och garage.

Masterbedroom: Rymligt sovrum, med ljust målade väggar med en dekorativ fondtapet (Svenskt tenn), trägolv och utgång till den insynsskyddade och trädäcksförsedda terrassen/uteplatsen på baksidan.

Vardagsrum: Stort och härligt vardagsrum i vinkel med fint ljusinsläpp och väldisponerade och öppna sällskapsytor som rymmer såväl större soffgrupp, matgrupp som läshörna. Vardagsrummet är inrett med ljus och svagt mönstrad tapet och parkettgolv. I vardagsrummets hjärta finns en praktiskt och samtidigt vacker täljstenskamin, att njuta av året om men kanske framförallt på höst- & vinterkvällar. Utgång till den trädäcksförsedda soliga och insynsskyddade terrassen i bästa söderläge.

ÖVRE PLAN:

TV-/all-/ungdomsrum: Ljust, praktiskt och mycket uppskattat rum, som kan nyttjas som lek-/TV-/all-/ungdomsrum. Stora härliga fönsterpartier med fint ljusinsläpp och utsikt över den vackra grönskande omgivningen. Vitmålade väggar, trägolv och utgång till stor balkong i härligt och fritt söderläge med plats för både caféhörna och solstolar. Taklucka till förrådsvind.

Klädkammare: Praktisk walk in closet, med klädhylla och klädstång.

WC-/badrum: Renoverat och helkaklat WC-/badrum, vitt kakel med grå dekorbård, grå klinker med golvvärme, infällda spotlights, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, badkar, handdukstork, takfönster och spegel- & halogenspotförsett badrumsskåp.

Sovrum 2: Ljust målade väggar med bård och trägolv.

Sovrum 3: Vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 4: Ljus och svagt mönstrad dekorativ barntapet och ljust laminatgolv.

Sovrum 5: Ljust målade väggar och trägolv.

ÖVRIGT
Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Specifikation över utförda renoveringsåtgärder:

Parkettgolv vardagsrum 15 mm ek, hela plankor, div målning/tapetsering av ytskikt 2006
Div. målning och tapetsering nere och uppe 2010
Nytt helkaklat badrum ovanvåning - våtrumsintyg finns 2010
Ombyggnad spabad till barnrum (återställning av ursprunglig planlösning) 2010
Ny varmvattenberedare 2010
Ny tvättmaskin 2012
Köksrenovering; kakling, omdragning av el inkl. spotlights, montering av nya luckor och bänkskiva 2012
Ommålning av trapp - från furu till vit samt anläggning av klädda trappsteg (grå matta) 2012
Div. målning invändigt 2012
Ny ekparkett i köket 2013
Målning och tapetsering samt nytt golv barnrum uppe 2013
Målning av kupa, byte av staket och byte av trall på terrassen ovanvåning 2013
Ny träpanel på garaget, målning av träpanel garage, byte av hängrännor hus & garage 2015

Anläggning av marksten, framsida hus och mellan hus och garage 2015
Ny terrass nere och grävarbete - borttagning av rabatter, ersattes med anläggning av gräsmatta 2015
Ny spis Siemens 2017
Ny markis terrassen nere 2018
Installation infravärme terrassen nere 2018
Ny duschhörna nere 2018
Ny diskmaskin Siemens 2018
Åtgärdat lokal mögel på vind, borttagning mossa tak/taktvätt, rengöring av hängrännor 2018

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Direktverkande el (oljefyllda element)

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande v
Stomme: Trä
Fasad: Tegel+ stående träpanel
Fönster: Isolerglaskassetter & takfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor, insynsskyddad och trädäcksförsedd altan/uteplats i söderläge, bakom huset, med plats för såväl större matgrupp som loungegrupp med markis med ny duk och infravärme. Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:383

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 200 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 2 200 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 949 000 kr, varav byggnadsvärde 2 284 000 kr

Summa pantbrev

2 600 000 kr

Tomt

Areal: 455 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och insynsskyddad trädgårdstomt på baksidan av huset, i soligt söderläge, med störe gräsmatta ut mot allmänning. Förskola och skola (Sandvikskolan på ett par minuters avstånd).

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:28
Förmån, Officialservitut: Tillträde takutsprång, 01-JÄF-2235
Last, Officialservitut: Tillträde takutsprång, 01-JÄF-2235

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte