Kalvshällavägen 26, 5tr

Bilder

  • Balkong i sydväst med utgång från vardagsrum och sovrum 1
  • Utsikt från balkong över föreningens fina innergård
  • Dubbla dörrpar ut till spansk balkong från köket
  • Kök med köksinredning i vitt och full maskinell utrustning
  • Detaljbild kök

Fast Pris - F. Till Kvarn

3 150 000 kr

Bevaka slutpriset

Kalvshällavägen 26, 5tr , Barkarbystaden , Järfälla

FAST PRIS, först till kvarn!
Välkommen till denna nyproducerade lägenhet, högst upp i huset i populära Barkarbystaden. Välplanerade 3 rok som med sitt höga läge och inte mindre än sex pardörrar i helglas har sällsynt ljusa rum, både mot innergård och mot Stora torget. Balkong mot innergård i sydväst och spansk balkong mot Stora torget. Genomgående ekparkett och ljusa ytskikt, fullutrustat kök i vitt, helkaklat badrum med egen tvättdel, samt två fina sovrum. Cykel-/promenadavstånd till pendeltåg och goda kommunikationer in till Sthlm C - endast 18 min!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 383 kr inkl. värme, vatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
541 kr/månad
Fast Pris - F. Till Kvarn:
3 150 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklare för visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Nu erbjuds en ny möjlighet att köpa och flytta in denna pampiga lägenhet, belägen högst upp i huset på vån 6/6, då säljaren av privata skäl valt att inte flytta in själv.
En mycket speciellt bostad som egentligen saknar traditionella fönster utan istället enbart har dubbeldörrar i helglas, totalt 6 stycken och som därigenom gör bostaden sällsynt ljus. Önskar du ett bekymmersfritt lägenhetsliv med all tänkbar service runt knuten och som framförallt vill bo i kvarterets snyggaste hus, då har du hittat rätt! Välkommen!

Entré:
Säkerhetsdörr och tidningsställ utanför. Postfack, låsbart i entrén som tillhör bostaden.

Hall:
Ekparkett och vitmålade släta väggar, klinker med elkomfortvärme precis innanför entrén, exemplariskt för blöta skor samt genomgående ekparkett i resterande del av bostaden. Här finns även en garderob samt hatthylla.

Duschrum/wc/tvätt:
Helkaklat med vitt kakel och antracitfärgat klinker med elkomfortgolvvärme, tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp i vitt med belysning och eluttag, wc-stol, duschutrymme med vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork (vattenburen med elpatron). Separat avdelning med tvättmaskin och torktumlare (Whirlpool) med ovanliggande bänkskiva i laminat och vägghängda skåp för förvaring.

Sovrum 1:
Det största rummet med ingång från vardagsrummet och med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang. Utgång till balkong mot innergård. Mycket förvaring i form utav 4 enkelgarderober längs med helvägg. Vita och slätmålade väggar, ekparkettgolv.

Sovrum 2:
Mindre sovrum med plats för enkelsäng. En garderob. Ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till spansk balkong mot Stora torget.

Vardagsrum:
Bostadens bästa rum där ljuset flödar in genom pardörrarna i helglas, i social och delvis öppen planlösning med köksdelen som nås via pardörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök:
Köket är inrett med vitlackerade släta luckor, vitt kakel bakom arbetsbänkar av laminat med diskho samt belysning under köksskåpen. Avfallskvarn, eluttag under överskåpen, spotlights på skena i taket längs med köksinteriören. Maskinell utrustning: Kyl och frys, inbyggnads micro, diskmaskin, ugn, glaskeramikhäll samt integrerad och utdragbar fläkt, vitvaror från Whirlpool. Städskåp är placerat i köket.

Balkong:
Med vy mot innergården och i stekande söderläge. Möjlighet till både loungegrupp och matgrupp då balkonger erbjuder generösa ytor.

Spansk balkong:
Med vy mot torget och plats för att ta en kopp kaffe med armen vilandes på räcket.

Övrigt:
- Ca. 2,6m i takhöjd
- Förråd ingår till bostaden och är placerad i garageplanet.
- Cykel/barnvagnsrum finns placerad i källare/garageplan
- I månadsavgiften ingår värme, varmvatten.
- Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.
- Garageplats har separat kö via Corepark, ca 1150kr/mån.

Viktig information:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan och stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare, Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Hantering av bud:
Denna bostad säljs till ett fast pris enligt överenskommelse med säljaren. Detta innebär att bostaden säljs först till kvarn till det angivna fasta priset. Säljarna har dock fri prövningsrätt, exempelvis gällande spekulanters önskemål om tillträde eller andra villkor förenade med bud. Säljaren avgör därför när, hur och till vem säljaren säljer. Samtliga som lämnar bud accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att kontraktsskrivning är inbokad med innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Pris

3 150 000 kr Fast Pris - F. Till Kvarn

Avgift

4 383 kr inkl. värme, vatten.

Driftskostnad

6 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppskattad kostnad av liknande objekt.

Andel i föreningen

2,348%

Andel av årsavgiften

2,348%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6 våningshus med underliggande garageplan

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme- vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk till- o frånluft m värmeväxling

Byggnadssätt

Fönster: Alu/trä

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:40

Förening

Namn

Trumslagaren 1

Om föreningen

I Kvarteret Paraden ryms 220 bostäder med Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill de bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar de ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att ta vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Brf Trumslagaren 1, är den sist byggda av Paradens 4 föreningar och består av 44 stycken bostadsrättslägenheter och 4 lokaler belägna på Barkarbyvägen 40 och Kalvshällavägen 26-38, med fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:40. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage, 115 platser totalt för hela Paraden varav 24 platser tillhör Brf Trumslagaren 1. Hyra ca 1150kr/mån. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts utav CorePark.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten
Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.

Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd.
Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården och alla lägenheter är utrustade med avfallskvarn..

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme.
Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Förvaltning av Storholmen

Med reservation för felskrivningar.

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad