Kvarnvägen 32, Entréplan (lgh 1001)

Bilder

  • Såld!

Kvarnvägen 32, Entréplan (lgh 1001) , Jakobsberg , Järfälla

Tillfälle! Centralt belägen och smart planerad lägenhet med kvadratmeterna på rätta stället.Lägenheten som har en utmärkt planlösning inrymmer en hall med klinkergolv, kök med rum för social samvaro, sällskapsdel med sovalkov och duschrum med klinkergolv med värme och infällda downlights. Utvändigt finns en skyddad uteplats för sommarens uteliv. Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med centrum, pendeltåg, trevliga restauranger och centrumgalleria på nära avstånd. Det är också gångavstånd till Järfälla fritidscentrum med nybyggd simhall, gym, tennis- och padelhall, ishall och konstgräsplaner för fotboll.

39 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 737 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
275
Byggår:
1972
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall/entré med som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt en garderob för ytterligare förvaring. Golvet är försett med klinker i en nyans av terracotta och väggarna är målade i vitt.

WC/duschrum

I anslutning till hallen finner du badrummet som har vitkaklade väggar och golv med golvvärme och klinker i en ton av terracotta. Här finns tillgång till dusch, wc och handfat med en stor spegel med belysning infällda dimmerstyrda downlights i taket som ger en bekvämligare belysning.

Kök

Perfekt disponerat kök med gott om förvaringsutrymme och rum för vännerna. Köksluckor i tonad vit nyans och över arvbetsbänkar i massivt trä finns blå mosaik som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, diskmaskin, fläkt och spis med häll samt ugn. Dimmerstyrda downlights finns över skåpsinredningen, vilket ger en stämningsfull belysning. Väggarna är vitmålade och golvet har parkett.

Sällskapsdel

Trivsam sällskapsdel med avdelad sovalkov och utgång till uteplatsen. Sovalkoven rymmer plats för en dubbelsäng och sällskapsdel erbjuder plats för mindre soffgrupp. Här finns tre garderober för ytterligare förvaring. Svart fondvägg vid sovalkoven och vitmålade väggar i övriga rummet. Golvet har parkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns

Avgift

2 737 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden för hushållsel grundar sig på en uppskattad förbrukning.

Andel i föreningen

0,23128%

Andel av årsavgiften

0,23128%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 199 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstugor finns i samma port på entréplanet

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2562

Övrigt

I anslutning till vardagsrummet finns utgång till bostadens uteplats som gjordes om 2014 med trädäck. Uteplatsen rymmer plats för möblemang och bjuder på härlig grönska på somrarna.

Förening

Namn

HSB brf Kvarnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.

TV och Bredband

Fibernät installerades 2014.
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.

Parkering

ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Renoveringar

Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare i minst 10 år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Ekonomi

Årsavgifter höjs 2018 med 5 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad