Tulpanvägen 29

Bilder

  • Såld!
  • Tulpanvägen 29 (00602096) - Välkommen till Tulpanvägen 29
  • Fastighetskarta
  • Vinterbild mot Tulpanvägen
  • Vinterbild
  • Inspirationsskiss - planlösning

Tulpanvägen 29 , Kallhäll , Järfälla

Tillfälle att förverkliga din dröm och köpa en tomtom 876 kvm. i ett lugnt och etablerat villaområde - Kallhälls villastad, som gränsar mot allmänning, lekpark och med Järvafältet i närheten. Tomten får bebyggas med 150 kvm.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
876 kvm

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Rumsbeskrivning

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning via telefon och sms. Detta innebär att alla som deltar i budgivningen får information om vilka bud som har inkommit via sms. Budgivningen kan även följas via vår hemsida. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som slutligen köper tomten. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Björkliden 46:2

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

1 099 000 kr

Summa pantbrev

1 120 000 kr

Tomt

Areal: 876 kvm
Tomttyp: Souterrängtomt

Tomtbeskrivning

Tomten är avstyckad från ursprungsfastighet: Järfälla Björkliden 46:1. Fastighetsbeteckning för tomten är Järfälla Björkliden 46:2. Taxeringsvärden är ännu ej fastställt. Detaljplanebestämmelsen, tomtkarta samt övriga handlingar ligger ute som pdf-fil under fliken "Viktiga dokument" på ovan nämna objekt. Fastigheten regleras av byggnadsplan 01-JÄF-1117, 1961-07-12, som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under avsnittet "Viktiga dokument" under adressen Tulpanvägen 29.

En blivande köpare uppmanas att själv kontrollera gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen.
På bygglov handläggs och granskas bygglovärenden och kontrollplaner - det som kallas bygglovprocessen.
Vänligen boka besökstid per telefon.
Telefon: expedition 08- 580 288 35, kommunens växel 08- 580 285 00.
Fax : 08-580 288 98
Besöksadress: Riddarplatsen 5 i Jakobsbergs centrum
Postadress: Järfälla kommun, bygglovenheten, 177 80 JÄRFÄLLA.
E-post: miljo.bygglovsnamnden@jarfalla.se

Byggnadsplansbestämmelser och tomtkarta finns bifogat som bilaga.

Sammanfattningsvis:
Planområdet får endast användas för bostadsändamål.
Mark med punktprickning får ej bebyggas.
Tomtstorlek får ej vara mindre än 700 kvm.
Endast en byggnad får uppföras.
Byggnad får inte uppta större yta än 150 kvm.
Området får endast uppföras med högst en våning. Därutöver har souterrängplan medgivits.
Utöver angivet våningsantal får vind inredas.
Byggnad får inte uppföras till större höjd än 5,6 m.
Byggnadsnämnden har rätt att meddela närmare föreskrifter beträffande takens lutning, form mm som med hänsyn till gatubildens helhetsverkan och områdets enhetliga utformning kan anses erforderliga.
Tomten får inte bebyggas om inte ledningar för v/a enligt godkänd plan anlägges före eller i samband med områdets bebyggande.
Byggnad ska uppföras på ett avstånd av minst 4,5 m till tomtgräns. Byggnadsnämnden kan medge undantag från den föreskrivna förläggningen av byggnad men att avstånd mellan byggnader ej får understiga 9 m. Nybyggnadskarta, daterad 2014-10-10, finns som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under avsnittet "Viktiga dokument".

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Med fastigheten följer inte kostnaden för anslutning av vatten- och avlopp eller el. Kommunens taxa för anslutning till kommunalt vatten- och avlopp framgår av kommunens hemsida - www.jarfalla.se, rubriken Bygga och Bo under avsnittet Vatten och avlopp. Anslutning till kommunalt vatten- och avloppsnät är framdragen till tomtsgränsen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Tillfälle att förvärva en attraktiv tomt om 876 kvm i bästa grönskande villakvarter i pittoreska Kallhälls Villastad. Tomten gränsar mot underbara gröna fält och fin inbjudande lekplats. 150 kvm yta får bebyggas av 1 byggnad i ett plan + souterräng. Möjlighet att forma eget drömboende och välja husleverantör.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Stäket
880 m
Ulvsättra Livs HB
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
4,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ulvsättra Förskola
980 m
Teknikvägens Förskola
1,1 km
Grundskolor
Ulvsättra Förskola
980 m
Kolarängsskolan
1,1 km
Gymnasium
Lärarförbundet Avd. Järfälla
4,8 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
4,6 km
Banker
Swedbank
1,8 km
Swedbank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Svartinge Golf AB
3,4 km
Rotebro Golf
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kallhälls Ishall
700 m
Bolindervallen Idrottsplats
910 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte