Skälbyvägen 82

Bilder

  • Såld!
  • Tomt med hörnläge i centrala Skälby
  • Tomten
  • Tomten
  • Tomten
  • Plan och lättbyggd tomt med hörnläge

Skälbyvägen 82 , Skälby , Järfälla

Centralt belägen och lättskött tomt på 587 kvm i centrala Skälby med buss, skolor och affär inpå knuten. Ägaren har fått bygglov för att uppföra ett tvåfamiljshus med en byggnadsarea 124 kvm, total bruttoarea av 247 kvm, på fastigheten. Här har ni alla möjligheter att skapa ert framtida drömhus med valfri husleverantör.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
587 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Skälby 63:104

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

1 139 000 kr

Tomt

Areal: 587 kvm
Tomttyp: Plan tomt

Tomtbeskrivning

Säljaren har ansökt och beviljats bygglov för ett tvåbostadshus om 124 kvm byggnadsarea i två plan med en bruttoarea av 247 kvm, med entré i markplanet.
Fastigheten omfattas av detaljplan A 1927-04-12. Detaljerade bestämmelser saknas.
Detaljplanebestämmelsen, tomtkarta samt övriga handlingar ligger ute som pdf-fil under fliken "Dokument och länkar" på ovan nämna objekt.

Spekulanter uppmanas att undersöka fastigheten, inkluderande gällande plan- och byggbestämmelser.
En blivande köpare uppmanas att själv kontrollera gällande byggplan och förutsättningar genom kommunen. På bygglov handläggs och granskas bygglovärenden och kontrollplaner - det som kallas bygglovprocessen. Vänligen boka besökstid per telefon. Telefon: kommunens växel 08- 580 285 00. Besöksadress: Riddarplatsen 5 i Jakobsbergs centrum. E-post: miljo.bygglovsnamnden@jarfalla.se.

Tomtkarta kan laddas ner som PDF-fil under dokument.

Vatten/avlopp

Anslutningsavgifter för VA och EL tillkommer. Det finns inga latenta gatukostnader som belastar fastigheten. Kommunens taxa för anslutning till kommunalt vatten- och avlopp framgår på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, rubriken Bygga och Bo under avsnittet Vatten och avlopp; http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/vatten-och-avlopp/avgifter-och-bestammelser.html. Anslutningsavgifter för el, kontakta Eon. 040-25 50 00

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld mm, 01-IM5-41/184

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad