Organistgränd 5

Bilder

  • Såld!
  • Matplats i köket med underbart ljus
  • Vardagsrum med sina fantastiska fönsterytor och fritt från insyn
  • Likt en tavla vid matbordet
  • Utsikt från den trädäckade altanen, fritt från insyn
  • Trädäckad altan med markis

Organistgränd 5 , Barkarby , Järfälla

Exklusivt 1-plansradhus på gaveltomt med baksida i soligt sydvästläge och öppna gräsytor som angränsar. Fastigheten är belägen i populära Kyrkbyn och dess spännande arkitektur signeras Gert Wingårdh. Här erbjuds fantastisk rymd tack vare dess lutande tak, höga takhöjd och husets 4 takkupoler som tillsammans gör bostaden sällsynt ljus och luftig. Smakfullt inrett i ljusa nyanser och genomgående vackra golv, 3 sovrum med inbyggda garderober, 2 kaklade WC-/dusch-/badrum. Stort kök som inbjuder till matlagning och som via glasväggar vetter mot vardagsrum med utgång till insynsskyddad altan på baksidan. Egen P-plats samt parkeringsmöjlighet på gatan. Runt hörnet finns fina Järvafältet med strövområden och Säbysjön. Ännu närmare finns Barkarby handelsplats med all dess service. Missa inte detta tillfälle du som söker södervänd tomt och mot allmänning. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats, välkommen på visning!

113 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
113 kvm
Biarea:
3 kvm
Tomtarea:
175 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
3 265 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

113 kvm

Biarea

3 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Trädäck finns precis framför entrén. Ljus och välkomnande hall med grått klinkergolv vid entrén och därefter ekparkettgolv, ljust målade väggar samt praktisk garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Smakfullt glasparti med fönsterrammar av ek, mellan hall och kök och kök och vardagsrum, vilket ger hallen härligt ljus från de fantastiska takkupolerna i köket. I taket sitter infällda spotlights. I hallen finns även el/ data central.

Sovrum 1
Ljust sovrum med ekparkettgolv samt ljust gråmålade väggar och här finns förvaring i en garderob. Fönster löper ner till golv och här finns altandörr mot framsidan.

Kök
Stilrent kök med rymlig matplats som andas exklusivitet och inger matglädje. Modern och stilren skåpinredning i vit högblank färg med snyggt infällda handtag. Ovanför arbetsbänken av laminat sitter spotbelysning och ljust grönmålad glasskiva som stänkskydd, diskhon är infälld i arbetsbänken. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i grön kulör. Köket är försett med två fantastiska takfönster samt vackert glasparti mot vardagsrummet. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll (Electrolux -17), rostfri inbyggnadsugn (Electrolux -17), rostfri inbyggnadsmikro (Electrolux -17), rostfri spisfläkt (Siemens), dubbla integrerade kyl/frysar (Constructa) och integrerad diskmaskin (Siemens). I taket sitter infällda spotlights.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgång till insynsskyddad och trädäcksförsedd altan med markis och lättskött trädgård. Stora fönster ner till golv ger härligt ljus och i fönstrens överkant finns infälld belysning. Framför fönsterpartierna finns en given placering för matsalsbordet eller kanske som en mysig läshörna för den som hellre vill det. I vardagsrummet påminns man om taklutningen som ger rummet fantastisk rymd. På baksidan finns även ett förråd med belysning och eluttag.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt med mönstrad fondvägg. Förvaring finns i garderob samt i klädkammare med skjutdörrar, klädkammaren är försedd med justerbar hyllförvaring från ELFA. Den otroliga takhöjden ger rummet otrolig rymd och gör också att man kan utnyttja klädkammaren på höjden med förvaring. Utgång finns till den trädäcksförsedda altanen på baksidan.

WC-/dusch-/tvättrum
Kaklat WC-/dusch-/tvättrum, inrett med vitt kakel och brunt klinkergolv med värmegolv, klinkergolvet löper vidare utan tröskel in mot badrummet. Duschrummet är utrustat med tvättställ med kommod, badrumsskåp med belysning, vikbara duschväggar och handdukstork (el). Längs ena kortsidan har man placerat tvättmaskin (Siemens -13) och torktumlare (Siemens) med en praktisk arbetsbänk i laminat ovantill. Här finns också gott om skåpförvaring. Det stora takfönstret ger duschrummet ett härligt ljus utan insyn.

WC-/badrum
Kaklat WC-/badrum, inrett med vitt kakel och brunt klinkergolv med värmegolv. Badrummet är utrustat med handdukstork, handfat i kommod, spegel med belysning och hylla samt badkar. Även här finns ett stort takfönster. I badrummet står också frånluftsvärmepumpen.

Sovrum 3
Ombonat sovrum med ekparkettgolv och gråmålade väggar samt med fototapet som fondvägg. Här finns förvaring i klädkammare med skjutdörrar i spegelglas och inrett med hyllförvaring. I klädkammaren finns även centraldammsugarens motor placerad. Fönster ner till golv samt altandörr mot framsidan.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans gavelradhus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med Vattenburen golvvärme

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter & takfönster
Tak: Sedumtak på tätskikt

Övrigt

Trädäckad altan finns på baksidan med tillhörande markis. Utång till altanen från både vardagsrum och sovrum.

Parkeringsplats ingår och ligger precis utanför huset. Utöver det finns parkeringsmöjligheter på gatan.

Samtliga rum har telefon-, TV- och uttag för internet med fiber. I samfälligheten för området ingår TV, bredband samt sophämtning.

Huset är utrustat med centraldammsugare.

Husets taklutning ger huset, förutom karaktär och charm, även att flera rum får högt till tak.

Fastighetsbeteckning

Kyrkbyn 2:40

Övriga byggnader

Separat utomhusförråd finns på baksidan som också skärmar av tomten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 180 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 680 kr
VA: 5 000 kr
Väg, samf: 11 000 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Under posten uppvärmning ingår även hushållsel. I samfälligheten ingår sophämtning, breband samt TV.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 609 000 kr, varav byggnadsvärde 1 445 000 kr

Summa pantbrev

2 600 000 kr

Tomt

Areal: 175 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och fin trädgårdstomt som angränsar mot allmänning. Baksidan ligger mot söder med sol under hela dagen och närmast huset finns trädäckad altan med markis.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Kyrkbyn GA:1

Om området

Barkarby

Barkarby är den mest expansiva kommundelen. Här byggs en helt ny stadsdel (Barkarbystaden), med ny pendel- och regionaltågstation (Stockholm Väst) samt tunnelbana som beräknas vara klart till 2024. I Veddesta, som är nära beläget till tågstation och kommande tunnelbana, planeras 1200 st. nya bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Pendeltågsstation finns på promenadvastånd (ca 1 km enligt eniro.se) och tar dig till Stockholm Central på 16 min från Barkarby station. Från Barkarby station finns även direktbussar till bl a Kista och Sollentuna. Bussförbindelser går även till Barkarby Handelsplats. Bredvid Barkarby pendeltågsstation finns gott om parkering. Tunnelbana beräknas vara klart 2024 med två stationer i Barkarby, en i Barkarbystaden och en vid Barkarby station.

Närservice

Barkarby centrum erbjuder liten närbutik, vårdcentral, frisör och bibliotek samt restaruanger. I anslutning till Barkarby centrum ligger Barsbro Torg med lokal service. Söker man större utbud finns Barkarby Handelsplats med fullt utbud av både daglig service samt detaljhandel. Här finns IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Decathlon, ICA Maxi, Plantagen, Systembolag för att nämna några. Vill man shoppa kläder finns här även Barkarby Outlet med stort utbud av kända varumärken.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad