Blåeldsvägen 123

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till gavelradhus med stor trädgård i soligt läge
  • Vardagsrum
  • Baksidan med altan
  • Sovrum 1

Blåeldsvägen 123 , Skälby , Järfälla

Välkommen till ett fantastiskt gavelradhus i ett utmärkt lugnt och trivsamt område med stor trädgård som sträcker sig runt huset. Här finns alla möjligheter att skapa sin egen prägel! Ta med dig morgonkaffet till altanen och njut av solen för att sedan avsluta sommardagen med grillning och middag på trädgårdens baksida i kvällssolen. Gavelradhuset erbjuder 3-4 sovrum, 2 wc/badrum, tvättstuga, rymligt kök med matplats, allrum på övre plan och ett stort vardagsrum på nedre plan med utgång till det trevliga insynsskyddade trädäcket. Stor trädgård som mynnar ut i ett härligt skogsparti och är perfekt för lek och spring. Frukt och bär kan inte bli närmre tillhands. Gå ut på tomten och plocka från ditt eget plommonträd, dina björnbär- och krusbärsbuskar, smultron och rabarber. Trädgården fylls även upp av härliga pioner, syrener, stjärnmagnolia, rhododendron, höstanemon, rosor, massor av lökväxter om våren och fina häckar som sträcker sig runt tomten. Garage och förråd i länga. Buss, skolor, förskolor och fina lekområden ligger strax intill, liksom grönområden.

123 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
123 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
280 kvm
Byggår:
1964
Driftskostnad:
3 411 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

123 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN
Välkomnande entré med gräsyta som leds in till trädäckade altanen där du kan njuta av solen hela dagen och kvällen fram till ca 20.00! Markis över altanen och insynskyddat staket runt om. Radhuset ligger på en återvändsgata som är perfekt för barn att cykla och spela boll. Finns även tillgång till extraförråd för cyklar och trädgårdsredskap. På vintern är det endast 100m till härlig pulkabacke där barnen kan leka av sig. Denna bostad har alla möjligheter till att få hela familjen att trivas.

Hall:
Inbjudande luftig hall med dubbla entrédörrar. Goda avhängningsmöjligheter i garderob med skjutdörr i spegel och plats för hatthylla, klädhängare och skoställ. Ljust laminatgolv, vitmålad vävtapet och ljusa träpaneler i taket som är genomgående från hallen in till köket.

Vardagsrum:
Här hittar ni husets hjärta, med generösa fönsterpartier både i gavelläge och längs hela baksidan, mot den insynsskyddade trädgården. Här kan hela familjen spendera kvällarna tillsammans i soffan och njuta av den mysiga brasan. Plats för soffgrupp, soffbord, tv och annat möblemang. I anslutning från vardagsrummet finns utgången till en stor träaltan, generösa gräsytor och skogsparti. Perfekt yta för lek och grillkvällar under sommartiden. Vardagsrummet pryds av en vacker ekparkett och vitmålad vävtapet.

Kök:
Genom entrén kommer ni till köket som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från breda fönsterpartier i ett soligt söderläge. Generösa arbetsytor och förvaring i skåp och lådor. Stort och rymligt kök där hela familjen får plats kring matbordet invid fönstret. Kökets snickerier går i vitt med runda kromhandtag, belysning under skåpen, vitt kakel ovan den grå arbetsbänken i laminat, rostfri diskho med avställningsyta. Ljusrosa väggar med ljust laminatgolv.
Maskinell utrustning: Induktionshäll (Futurum) inbyggd ugn och fläkt (Futurum), Micro (LG), Diskmaskin (Electrolux) Kyl/frys (Siemens)

Tvättstuga:
I anslutning från köket finns dörren in till tvättstugan med plats för tvättmaskin, upphängning samt torkning av kläder. Rummet har även har gott om yta för förvaring och skafferi. Plastmatta på golv och väggar.

Wc:
Gäst-wc med ingång från hallen, inredd med ljust golv och ljusrosa väggar. Wc-stol, handfat, spegel och hyllplan för förvaring.

ÖVRE PLAN

Allrum:
Här finns alla möjligheter att skapa ert eget rum, antingen till ett fjärde sovrum, tv-rum eller perfekt lekyta för barnen. Här finns plats för soffa, kontorsbord och TV, eller sovrumsmöbler om man vill sätta upp en vägg. Allrummet ligger mot baksidan och har utgång till den stora balkongen i ett fritt läge. Längre in i den övre hallen finns två inbyggda garderober med överskåp och ytterligare förvaring i en klädkammare. Laminatgolv och vitmålad vävtapet.

Sovrum 1:
Stort och ljust sovrum med ett lugnt läge mot baksidan och utgång till balkongen i väst. Plats för dubbelsäng, sängbord och garderob. Sovrummet pryds i en fin blå/vitrandig tapet med laminatgolv.

Sovrum 2:
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord, garderob och annat möblemang. Ljust golv med tapet i en beige ton.

Sovrum 3:
Rymligt rum med förvaring i litet förråd som även går att använda som koja till barnen. Plats för säng, garderober och annat möblemang. Laminatgolv med en blomstrig tapet i en ljus kulör.

Badrum:
Ljust badrum med badkar, vädringsfönster, vit kommod med bra förvaring, spegel med belysning ovan, wc-stol och plats för ytterligare skåp/förvaring. Ljus våtrumsmatta med vitt kakel på väggarna.

RENOVERINGAR/FÖRBÄTTRINGAR

1982: Takpapp
1992: Öppning av gavelfönster. Braskaminen
2002: Trädäck fram och baksida. Tak och golv övre plan
2005: Tilläggsisolering och panelbyte
2010: Kök-ombyggnad, kyl, frys och diskmaskin
2014: Badrumsinredning, badkar övre plan
2015: Köksgolvet
2016: Nya plattor på framsidan som leder till entrén
2017: Ny spis i köket

För övriga renoveringar, se besiktningsprotokollet.

Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2008-05-08 och gav ett årsmedelvärdet om 30 Bq/m3 och därmed ligger under gränsvärdet om 200 Bq/m3 (Protokollet finns som bilaga under fliken "viktiga dokument")

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

1964

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 januari 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: 2-glas isolerglas/kopplade 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp på råspont
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Fastigheten ingår i samfällighet. I samfälligheten ingår Tvättstuga, värmecentral, ledningar för vatten, värme, tappvarmvatten, spill-o dagvatten, centralantennanläggning, planteringar, p-platser, garagebyggnader och förrådsutrymmen

Radonmätning utförd med protokoll från mätning 2008-05-08 och gav ett årsmedelvärdet om 30 Bq/m3 och därmed ligger under gränsvärdet om 200 Bq/m3 (Protokollet finns som bilaga under fliken "viktiga dokument")

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:1100

Övriga byggnader

Separat förråd finns i längan utanför radhuset

Garage i länga tillhör bostaden genom samfälligheten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 936 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 176 kr
Renhållning: 1 058 kr
Väg, samf: 31 200 kr
Försäkring: 5 502 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnader för uppvärmning, vatten & avlopp ingår i samfällighetsavgiften om 2600 kr/mån. Bostadsägaren betalar endast för egen förbrukning och därmed får man tillbaka eller betalar mer för differensen mellan de faktiska kostnaderna. I samband med installation av fiber har samfällighetsavgiften tillfälligt höjts och kommer sedan återställas till 2300 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 099 000 kr, varav byggnadsvärde 854 000 kr

Summa pantbrev

253 500 kr

Tomt

Areal: 280 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädäckad altan på framsidan i soligt söderläge samt gräsmatta som följs med hela vägen runt huset i gaveln till baksidan där du kan njuta av kvällssolen på trädäckade altanen. Balkong med utgång från sovrum och allrum på övreplan i fri vy mot trädgårdens baksida.
Trädgården erbjuder 2 plommonträd, krusbär, björnbär, syren, smultron, rabarber, stjärnmagnolia, rhododendron, pioner, höstanemon, rosor och massor av lökväxter om våren.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA:

Skälby S:3, Skälby GA:14:
Fastigheten ingår i samfällighet. I samfälligheten ingår Tvättstuga, värmecentral, ledningar för vatten, värme, tappvarmvatten, spill-o dagvatten, centralantennanläggning, planteringar, p-platser, garagebyggnader och förrådsutrymmen

Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-24/454B
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-24/456
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-29/1658
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-37/3534
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-37/3536
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-37/3538
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-39/2437
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-42/2324
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-45/1927
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-47/5106
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-47/5110
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-47/5112
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-48/2667
Förmån, Avtalsservitut: Förbud värmecentral mm, 01-IM5-63/4578
Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM5-63/4579
Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM5-63/4787
Inskrivning, Avtalsservitut villa, 24/454

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad