Slöjdvägen 26, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Kök
  • Matplats
  • Vardagsrum
  • Inglasad balkong mot väst

Slöjdvägen 26, 3 tr , Jakobsberg , Järfälla

Inbjudanade lägenhet på 3 rok om 73 kvm med inglasad balkong i väster som rymmer plats för trevligt möblemang. Trivsam och öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum, 2 sovrum, duschrum och stor klädkammare samt stort förråd precis utanför lägenheten. Här får du chansen att sätta din egen prägel på ditt hem. Gångavstånd till Jakobsberg C med all tänkbar service och restauranger samt p-tåg med enbart 20 min till city!

73,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 872 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
106
Byggår:
1988-89
Driftskostnad:
233 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Till vänster vid entrén finns stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter på hyllor och stänger. Till höger finns plats för ytterligare förvaring i två garderober samt ett linneskåp och plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. På golvet ligger ljus plastmatta och väggarna är ljusa.

Kök

Original kök med vita köksluckor och två rader vitt kakel ovanför bänk i rostfritt respektive laminat. Utrustat med spis/ugn (Bosch), diskmaskin (Bosch), fläkt samt fullstor kyl och frys (Husqvarna) från 2012. Matplats finns för 4-6 personer i en öppen planlösning mot vardagsrum. Ljus plastmatta och ljus tapet på väggarna.

Vardagsrum

Rymligt och generöst med ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Plats för soffgrupp med bord, TV och annat möblemang. På golvet ligger parkettgolv och på väggen finns ljus tapet. Anslutning till inglasad balkong med plats för loungegrupp där du kan njuta av en sommarmiddag i kvällssolen.

WC-/Duschrum

Helkaklat i vitt med våtrumsmatta i grönt. Utrustat med dusch, wc-stol, handfat, två spegelskåp och tvättmaskin (Electrolux).

Sovrum 1

Rymligt och ljust med plats för säng och annat möblemang. Ljus plastmatta och tapet. Fönster mot balkong.

Sovrum 2

Ljust med plats för dubbelsäng. Förvaring i tre garderober med spegeldörrar.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Samtliga fönsterbrädor är av marmor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 872 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband

Driftskostnad

2 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,706742%

Andel av årsavgiften

0,706742%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1988-89

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Övrigt

- Stort förråd precis utanför lägenheten
- Tvättstuga finns i porten
- Balkong i väster

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 13 A-D och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte