Mäldgatan 6, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Generös balkong med utsikt över gården
  • Trivsamma och rymliga sällskapsytor
  • Wc/Duschrum med tvättdel
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum och matplats i öppen planlösning

Mäldgatan 6, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till denna fantastiskt ljusa 5a om 110kvm i populära Söderdalen vid Jakobsberg C! Här ryms hela familjen i de öppna och generösa sällskapsytorna och matplats för 8-10 personer. Bostaden är optimalt planerad med 4 sovrum, 2 wc/badrum och 2 rymliga och möblerbara balkonger där du kan avnjuta både morgonkaffet i solen och sommarkvällarna. Kort promenadavstånd till pendeltåget som tar dig in till Sthlm C på endast 21 min och närhet till Barkarby handelsplats som har allt du behöver. Missa inte chansen att förvärva denna 5a i centrala Jakobsberg! Kontakta mäklaren för visning!FAST PRIS Kontakta mäklaren för visning!

110 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 520 kr inkl värme och kallvatten, exkl varmvatten (tillkommer: 220k/mån bredband/Tv/Telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2016-2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard! Ta chansen och bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva och eftertraktade område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt Järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående ekparkett, grängat vitmålat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för förvaring i två garderober och även en skjutdörrsgarderob i spegel.

Wc/Badrum:
Helkaklat badrum med klinker i grått och kakel i vitt. Dusch med dörrar i klarglas, wc-stol, handfat med kommod i vitlack, badrumsskåp med integrerad belysning. Tvätt avdelning med TM och TT från Siemens, arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan i vitt. Ett rymligt badrum som kommer bli i exemplariskt skick

Kök/ Vardagsrum:
Bostadens hjärta finns i den öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder flertalet fönster där ljuset flödar in. Självklart har du utgång till en balkong där du möter solen till morgonkaffet. Goda arbetsytor och gott om förvaring i skåp. Maskinell utrustning från Siemens, energisnåla: Induktionshäll, diskmaskin integrerad, inbyggnadsugn i rostfritt, Micro i rostfritt, kyl och frys i rostfritt och köksfläkt, belysning under överskåp. Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 8 personer. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj. Stor möblerbar vägg för t.ex. vitrinskåp eller sideboard.

Sovrum 1:
Master bedroom med fönster mot balkongen och stor garderobsvägg i delvis spegel. Plats för dubbelsäng och sängbord.

Sovrum 2:
Lugnt beläget sovrum mot innergården. Plats för säng, skrivbord och garderob.

Sovrum 3:
Från vardagsrummet ligger detta sovrum med en stor klädkammare i anslutning inredd med hyllplan och klädstänger. I sovrummet rymt säng, sängbord och skrivbord.

Sovrum 4:
Ljust sovrum med både fönster och dörr ut till balkongen mot innergården. Plats för säng, sängbord och annat möblemang.

Wc/Duschrum:
Helkaklat duschrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Dusch med draperi, wc stol, vitt handfat med spegel och belysning ovan.

Balkongerna:
Med utgång från vardagsrummet finns den soliga balkongen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe i soffan och den andra balkongen finner du med utgång från Sovrum 4. Här har du en fantastisk vy över innergården och plats för större loungegrupp där man kan förlänga sommarkvällarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

5 520 kr inkl värme och kallvatten, exkl varmvatten (tillkommer: 220k/mån bredband/Tv/Telefoni)

Andel i föreningen

1,2122%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-6 våningshus med hiss

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburet med radiatorer

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Del av Jakobsberg 2:920, 2:2824, 2:2139

Förening

Namn

Vindmöllan

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. Med skarpa kontraster och teglade fasader har det byggts ett hus som tar avstamp i staden och landar i idyllen. Bland de färgsprakande putshusen blir det tegelmurade Vindmöllan en kaxig uppstickare som tar staden till Söderdalen. En annan trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. Pris vatten: Ca 50 kr/m3. För mer exakt pris hänvisar de till www.minol.se

Se även:
http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/soderdalen.html
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

126

TV och Bredband

TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1160 kr

Pantsättningsavgift

460 kr

Övrigt

Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.

Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad