Gitarrvägen 67

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Smakfullt & fullt utrustat kök med matplats
  • Renoverat och fullt utrustat kök med matplats
  • Kök med matplats
  • Vy från altanen på baksidan

Gitarrvägen 67 , Viksjö , Järfälla

Missa inte detta topprenoverade och familjevänliga radhus om 168 kvm., med 4-5 sovrum, smakfullt inrett kök med rostfria köksmaskiner, granitbänkskivor och vinkyl. Två helkaklade WC-/duschrum, varav ett med bastu. Separat TV-/allrum. Lättskött och plan tomt och två trädäcksförsedda altaner. Garage i länga.

168 kvm, 7 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
168 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
240 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
2 241 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

168 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré: Släta, vitmålade väggar, grafitgrå klinker innanför entrédörren med golvvärme, klädhylla och dubbelgarderob för klädförvaring av ytterkläder.

Passage: Rejäl passage/hall, inredd med släta, vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1: Släta, vitmålade väggar med en ljus och svagt mönstrad fondtapet och ljust laminatgolv.

Kök: Renoverat och smakfullt inrett kök med matplats och av mycket hög standard: Köket är inrett med vitmålade väggar, parkettgolv och infällda spotlights, vitlackerade skåpluckor, sober svart granit bakom arbetsbänkar av svart granit med infälld diskho och spotbelysning under arbetsbänkar.Maskinellt är köket utrustat med Siemens rostfria maskiner: kyl, frys (nofrost), mikrovågsugn, ugn (pyrolys), induktionshäll, diskmaskin med integrerad front, Franke fläkt (kolfilter), Samsung vinkyl.

WC-/badrum: Helkaklat WC-/badrum, med ljust kakel och ljusa klinker med golvvärme, badkar, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, handdukshängare och förvaringsskåp (högskåp).

Förråd/tvättrum: Ombyggt och praktiskt förråd med vägghängda hyllplan, vitmålade väggar och plastmatta. Tvättstuga, inredd med målade väggar, grafitgrått klinkergolv, arbetsbänk med överskåp, varmvattenberedare, tvättho, tvättmaskin och torktumlare (båda Miele).

Förråd: Stort och rymligt förråd/klädkammare, med vitmålade väggar, plastmatta, klädhylla, klädstång och linneskåp.

Trappförråd: Praktiskt trappförråd.

Vardagsrum: Stort och rymligt vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matgrupp. Vardagsrummet är inrett med släta, vitmålade väggar med en blommönstrad fondvägg och parkettgolv. Utgång till trädäcksförsedd, delvis under tak, altan/uteplats med insynsskyddat läge ut mot allmänning.

ÖVRE PLAN:

Trapphall: Vitmålade väggar och trappsteg av ek.

TV-/allrum: Praktiskt och mycket uppskattat TV-/all-/ungdomsrum, inrett med släta, vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 2: Släta, vitmålade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 3/masterbedroom: Släta, vitmålade väggar med en blommönstrad fondtapet, parkettgolv och praktisk skjutgarderob.

Sovrum 4: Släta, vitmålade väggar med en målad fondvägg och ljust laminatgolv.

Sovrum 5/arbetsrum: Lite mindre rum, nu inrett som arbetsrum. Vitmålade väggar med en blommönstrad fondtapet och ljust laminatgolv.

WC-/duschrum med bastu: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med vitt kakel med grafitgrå motivplattor i duschutrymmet, grafitgrå klinker med golvvärme, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, handdukstork, spegel- & halogenspotförsett badrumsskåp och duschutrymme med vikbara duschväggar. Bastu i exklusiv, kvistfri al med skjutbar nedre lav och rökglasfärgad dörr.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Direktverkande el med oljefyllda element

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/puts
Fönster: 3-glas
Tak: Papp

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet kommer fr o m 2018-03-20 att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

2002 Tak omlagt
2005 Nytt helkaklat badrum nedre plan, klinkergolv med golvvärme
Ca 2007 Träfasad målad på fram- och baksida
Jordfelsbrytare installerad

Nuvarande ägare:
2009:
Helrenoverat, helkaklat badrum uppe med klinkergolv med värme och nybyggd anslutande bastu
Ombyggt och helrenoverat kök, nya vitvaror
Ombyggd och helrenoverad hall med klinkergolv med värme vid dörren

2011:
Ombyggd och helrenoverad tvättstuga och anslutande förråd
Ny varmvattenberedare, Focus
Fönster målade invändigt
Tak och väggar renoverade i vardagsrum

2012:
Nya oljefyllda radiatorerer i alla rum
Master bedroom helrenoverat
Ny altan, ytterdörr, eluttag och utebelysning, framsida
Renoverad trappa, ek
Ny induktionshäll, Siemens

2013:
Putsad fasad målad
Fönster och fönsterpartier målade utvändigt
Ny altan, stenläggning, förråd, eluttag och utebelysning, baksida

2014:
Ny integrerad diskmaskin, Siemens
Nya duschväggar, badrum uppe
Avlopp spolat

2015:
Ny vattenventil

2017:
Väggar målade i alla sovrum
Nya köksluckor

2018:
Väggar målade i hall, kök, trapphus, allrum, arbetsrum
Golvbrunn åtgärdad i badrum uppe, garantibevis finns

Samfälligheten är, enligt uppgift från ägaren som själv suttit med i styrelsen, mycket välskött och har mycket stabil ekonomi, t ex installerades nya fjärrstyrda garageportar för några år sedan, ny belysning i hela området installeras nu. Samfälligheten har Comhem för bredband, TV och telefoni. Ett basutbud med 17 TV-kanaler ingår i samfällighetsavgiften. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, TLC, YLE, Kunskapskanalen, Barnkanalen, FOX). Fyra nyrenoverade, välutrustade gemensamhetslokaler finns i samfälligheten för t ex barnkalas, pingisspel, fester, möten mm.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 8:96

Övriga byggnader

Kvartersgård, som är utrustad med pentry, bord, stolar och bordtennisbord. Lokalen kan kostnadsfritt lånas för födelsedagskalas och liknande. Mer information om samfälligheten finns att läsa på samfällighetens hemsida, www.skogsbyn.org. Garage och förråd i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 900 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 000 kr
El: 5 500 kr
VA: 1 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Väg, samf: 6 400 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 309 000 kr, varav byggnadsvärde 1 320 000 kr

Summa pantbrev

2 922 500 kr

Tomt

Areal: 240 kvm

Tomtbeskrivning

Fastigheten är trevligt belägen i det populära Hummelmora, på en återvändsgata, ut mot allmänning.

Trädgård framsida med stenlagd gång, gräsmatta, häckar med syren och ölandstok, vinranka som ger mycket vindruvor, rosor, påsk- och pingstliljor, hyacinter, klematis, pioner, akleja, julros och många andra perenner, cykelställ (4 cyklar), vattenutkastare
Trädgård baksida med stor gräsmatta, spireahäck, syren, magnolia, funkia, julros, pioner, smultron, ros, vipphortensia mm, vattenutkastare, förråd för t ex grill, gräsklippare, leksaker.
(Vissa växter kommer tas med av säljaren).

På promenadavstånd- eller cykelavstånd finns Mälarens orörda strand, underbara strövområden, badstränder och båthamnar. I området finns tillgång till förskolor (Sandviksskolan, Fjällenskolan, Rosa Tornet m.fl.), skolor (Fjällenskolan från förskola till årskurs 9 och Sandviksskolan årskurs 1-6). Bussförbindelser till såväl Jakobsbergs centrum med fullt utrustat centrum och pendeltåg (ca 18 minuter till Stockholms central) som till Barkarby centrum med pendeltåg och fina infartsparkeringar. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är närmaste granne.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:32
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2272
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2272
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2272

Vår förening omfattar alla 68 fastighetsägarna på Gitarrvägen. Skogsbyn ligger i Hummelmoraområdet i Järfälla kommun ca 20 km nordväst om Stockholm. Området uppfördes 1980 och består enbart av radhus med 4, 5, 6 eller 7 rum. Samfälligheten består av fyra områden (röda, gula, grå och blå) som har var sin uppsättning garagelängor, var sin kvartersgård för gemensamma aktiviter och var sin lekplats för barn. Området är utformat för ett minimum av biltrafik mellan husen och på de gemensamma gångvägarna.

Fastighetsägarna på Gitarrvägen är obligatoriskt medlemmar i Skogsbyns Samfällighetsförening. Föreningen förvaltar de byggnader, anläggningar och den mark vi äger gemensamt, såsom kvartersgårdar, garage, kabel-tv-anläggning, VA-nätet inom området, gångvägar med belysning och övrig mark utanför de enskilda tomterna som inte tillhör kommunen. Normalt underhåll, städning och löpande skötsel sköter medlemmarna själva. Undantag är snöröjning och sandning som brukar lejas ut till entreprenör liksom större arbeten.

Samfällighetens stadgar, regler för kvartersgårdar, parkering m.m. finns i den verksamhetsberättelse för det gångna året som delas ut tillsammans med kallelsen till årsmötet, som ska hållas före mars månads utgång.

Samfälligheten administreras av en styrelse som består av 6 - kan vara 5 till 8 - ordinarie ledamöter och 4 suppleanter. Styrelsen väljs av årsmötet som även väljer ordförande. Styrelsens ordinarie ledamöter väljs på två år och suppleanter på ett år. Styrelsen utser inom sig kassör, sekreterare och övriga befattningar. Suppleanterna är också vanligen tillsynsmän i respektive färg inom området. Det förutsätts att alla hushåll på Gitarrvägen under någon period deltar i styrelsearbetet som ordinarie ledamot eller som suppleant och tillsynsman. En möjlighet är att först pröva som tillsynsman och därefter som ordinarie ledamot. Styrelsens aktuella sammansättning går att hitta under Styrelsen i menyn på föreningens hemsida www.skogsbyn.org och i årsmötesprotokollet.

Tillsynsmännens uppgift är att leda och sköta det löpande underhållet av den samfällda egendomen. Vad detta närmare innebär framgår av en instruktion under rubriken Arbetsbeskrivning för tillsynsman. Bland annat omfattar det byte av lampor på garagen men också att organisera arbetet på städdagarna varje vår och höst och på annat sätt vårda den samfällda egendomen. Återkommande skötsel av de gemensamma ytorna som gräsklippning m.m. sköts solidariskt av de olika fastigheterna, vanligen sköter man området närmast den egna tomten. Ibland har uppgifterna delats upp mellan de olika fastigheterna inom varje färg.

Kvartersgårdarna kan nyttjas till bordtennis, fester och andra aktiviteter. Bokningslista finns i kvartersgården. Städning efter varje fest får man sköta själv medan den löpande städningen är uppdelad på de olika fastighetsägarna enligt ett rullande schema. (Kan vara olika mellan områdena.)

För att förvalta och underhålla samfällighetens egendom tar föreningen ut en avgift per fastighet fördelat på fyra betalningstillfällen under året. Extra elförbrukning i garaget för t.ex. motorvärmare eller frysbox debiteras separat. Kassören har exakta uppgifter om detta.

Detaljritningar på ditt hus när det gäller byggnad, el och VVS finns hos styrelsen. Ritningar på samfällighetens VA-nät och kabelteveanläggning finns i kvartersgårdarna. Nycklar till ventiler för färskvatten i markbrunnar finns i varje kvartersgård.

Hushållssoporna i Skogsbyn skall ställas vid central plats, f.n. parkeringsplats inom färggruppen, för tömning en gång i veckan (f.n. fredag morgon). Detta enligt krav från kommunens avfallsentreprenör. Lämplig plats kan vara framför egen garageport. Fr.o.m 2006 är varje hushålls soptunna märkt med chip och debitering sker per tömning. För övriga villkor som gäller avfallshanteringen se kommunens hemsida, www.jarfalla.se.

Skogsbyns Samfällighetsförening är ansluten till Com Hems kabel-tv-nät med tillgång till Com Hems tjänster för tv, bredband och telefoni. Vid fel på tv-bild eller bredband rekommenderar vi först kontroll med grannar eftersom fel orsakade av egna tv:n betalas av medlemmen själv. Ta därefter kontakt med Com Hems kundservice, tel. 90222.

För frågor och information om föreningens angelägenheter hänvisas att kontakta styrelsen.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum Viksjö
1,2 km
Norrbacka Livs
1,5 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
3,2 km
Jakobsbergs Centrum - Citycon
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fjällen Förskola
470 m
Sandviks IP
470 m
Grundskolor
Fjällen Förskola
470 m
Sandviks IP
470 m
Gymnasium
Järfälla Gymnasieskolor
2,5 km
Kvarnskolan
2,8 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,4 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Nordea Bank AB
3,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hässelby Golfklubb
1,4 km
Viksjö Golfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sandviks IP
470 m
Viksjö sporthall
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
2,7 km
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
6,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte