Frihetsvägen 19, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum i anslutning till balkong
  • Nyrenoverat kök
  • WC/duschrum
  • Stort vardagsrum

Frihetsvägen 19, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Renoverad och mycket fräsch lägenhet med fritt läge över gården och fönster i två väderstreck. Stor balkong i sydväst där du kan njuta av solen en stor del av dagen fram till kvällstid. Genomgående parkettgolv i samtliga rum och ljus bostad med generösa ljusinsläpp och bra planlösning. Här erbjuds modernt och renoverat kök med rostfria vitvaror och matplats för ca 4-5 personer, helkaklat wc-/duschrum med uppdateringar, stort vardagsrum och två sovrum. Stamrenoverad av föreningen ca 2013. Bredband ingår i avgiften, 100Mbit! Gångavstånd till livsmedelsbutik, centrum och pendeltåget med restid på endast 21 min till Stockholm C. Välkommen till denna pärla!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 918 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1027
Byggår:
1956
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän interiörbeskrivning

Välkommen till denna ljusa och stilrena lägenhet med optimal planlösning! Här erbjuds enhetligt parkettgolv och vitmålade väggar i samtliga rum där inget annat anges. En omfattande renovering gjordes 2016 samt senare uppdateringar och renoveringar enligt texten nedan.

Hall

Välkomnande och ljust med plats för byrå eller hatthylla. Till höger vid entrén finns wc-/duschrum och längre in i hallen finns övriga rum.

Kök

Nyrenoverat och ljust kök från 2016 med matplats för 4-5 personer. Vita kökssnickerier med rostfria handtag som matchar de rostfria vitvarorna. Brunt kakel ovanför brun bänkskiva i laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, häll, rostfri fläkt och dubbelhoar i rostfritt.

Vardagsrum

Stort med plats för soffa, bord och TV hörna samt matbord för 6 personer. Härifrån finns anslutning till den stora balkongen i soligt sydväst läge där du kan njuta av solen under dagen och framåt kvällen.

WC-/Duschrum

Här erbjuds ett helkaklat duschrum med kakel och klinker i vitt med bård respektive ljusblått, där möblerna har uppdaterats. Utrustat med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2017) samt dusch med nya glasdörrar och blandare (2017). Vädringsfönster finns.

Sovrum 1

Från vänster i hallen finns det första sovrummet med plats för enkelsäng, skrivbord och annat möblemang för sovrum.

Sovrum 2

Ljust och stort master bedroom med plats för dubbelsäng och hörn garderob med bra förvaring som ingår i bostadsrättsköpet.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 918 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bredband

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,8595%

Andel av årsavgiften

1,8595%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

31 jan eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1086

Övrigt

- Balkong i soligt sydväst
- Förråd i källare
- Tvättstuga i port 22
- Cykel/barnvagnsrum finns i porten

Åtgärdslista:
2017 - Ny dusch med glasdörrar och tvättmaskin
2016 - Omfattande renovering av kök, väggar, golv, lister och badrumsmöbler
2013 - Stamrenovering (relining) av badrum i föreningen

Förening

Namn

Nyberg

Om föreningen

Välkommen till Brf Nyberg. Fastigheten uppfördes 1955. Föreningen består av 65 bostadsrätter som fördelar sig på 16 st 1rok, 27 st 2 rok, 13 st 3 rok, 9 st 4 rok. Dessutom finns 3 affärslokaler: Pizzeria, Bilservice och Friskvård.

TV och Bredband

I avgiften ingår bredband 100ner/10upp Mbit.

Parkering

56 parkeringsplatser och 14 garageplatser. Garage kostar ca 350 kr/mån och p-plats med elstolpe 100 kr/mån. Sedvanlig kö gäller.

Det finns gästparkeringar utanför port 25, längs Vasavägen 39-41 och backen utanför garaget. För att stå på gästplats skall parkeringskort vara väl synligt.För att hyra garage- eller p-plats kontakta ordförande

Renoveringar

1988: Ombyggnad - tilläggsisolering, nya och större balkonger samt omlagt tak.
2000: Renovering av samtliga badrum och tvättstugor.
2004: Ombyggnad av lokal till bostad.
2008: Energideklaration skaffas.
2009: Installation av fjärrvärme, plantering av häck mot Frihetsvägen, asfaltering av gångar och ytor mot Frihets- och Vasavägen, nya armaturer i trapphus och portar.
2011: Ombyggnad av lokal till bostad, renovering av trapphus, ny gårdsbelysning och kollektiv anslutning av bredband.
2012: Nytt cykelförråd och ombyggnad av cykleförråd till bostad.
2013: Renovering av stammar (relining) och installation av radonsugar i port 21 och 25.
2014: Ombyggnad av lokal till bostad och nya maskiner till tvättstugorna.

Kommande renoveringar:
Inga stora sådana planerade enl ordförande 9/11 2017.

Ekonomi

Årsavgifterna har varit oförändrade sedan 15 år tillbaka och det finns inga planerade höjningar enligt ordförande 9/11 2017.

Övrigt

Hemsida
http://nyberg.bostadsratterna.se/

Med reservation för ev ändringar eller felskrivningar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad