Gränsvägen 18

Bilder

  • Såld!
  • Entrésidan
  • Barnvänligt och naturnära läge på återvändsgata
  • Härlig utomhusmiljö för lata sommardagar i solen
  • Uterum med skjutpartier ut mot uteplatsen
  • Trivsamt uterum på omkring 20 kvm med golvvärme

Gränsvägen 18 , Viksjö , Järfälla

Den här trivsamma enplansvillan som ligger med ett högt och barnvänligt läge på återvändsgata, erbjuder stora härliga ytor för er som gillar fina, stora sällskapsytor både på inne och ute. Här blir ni omhändertagna redan i entrén, där ett par garderober tar dina kläder i tryggt förvar. I husets mitt finns köket som har en stor matrumsdel med klinker med golvvärme och som bjuder in till samvaro på flera sätt. I sällskapdelen finns en braskamin för den kallare årstiden och stora perspektivfönster ut mot trädgård och uteplats. Huset har idag tre rymliga sovrum. Nii kan enkelt dela av så ni får ytterligare ett sovrum. Det finns också två bra kaklade bad-/duschrum där ni kan skämma bort er själva. Familjens favoritrum blir nog ändå det inglasade uterummet på ca 20 kvm med klinkergolv med värme som förlänger utomhussäsongen. Utvändigt finns en lättskött trädgård, isolerat garage och ett praktiskt förråd. Här lever ni ett praktiskt och bekvämt liv i ett lugnt och idyllisk område med närhet till grön natur, skolor, kommunikationer, 18+9 håls golfbana och bad och båtliv i Mälaren. Ni har också nära till Viksjö centrums utbud av service och affärer. Huset har förhandsbesiktigats ansvarsförsäkring för dolda fel har tecknats av säljaren. Inflyttning sker enligt överenskommelse.
Nyckeln kan bli er...

125 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
125 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
604 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

125 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall/entré som renoverades 2009, med klinkergolv i en grå ton med golvvärme och en ljus mönstrad tapet. Vid entrén finns garderob och linneskåp. Luft-/luftvärmepump från Daikin som installerades 2008.

Allrum

Det här allrummet/TV-rummet, kan enkelt delas av så att ni får två ytterligare sovrum. Rummet har ekparkettgolv och väggarna har en ljus mönstrad tapet. 3-glas fönster från 2009.

Sovrum

Ett av sovrummen har eklaminatgolv och ljus tapet. Här finns en praktisk garderob. 3-glas fönster från 2009.

Tvättavdelning

Praktisk tvättavdelning med linoleummatta och vitmålade väggar. Här finns gott om förvaring tack vare två linneskåp, förvaringsskåp och städskåp. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Asko från 2010, torkskåp från Cylinda, varmvattenberedare från Nibe och tvättho med förvaringsskåp.

WC/duschrum

I anslutning till hallen finns ett wc/duschrum som renoverades 2003 med klinkergolv i en grå ton med golvvärme och kaklade väggar med bård. Här finns duschplats med väggar, wc, badrumsmiljö med kommod och badrumskåp med belysning, handuksvärmare i krom, wc och spotlights i tak.

Matrum

Trivsamt och ljust matrum med gott om rum för familj och vänner. Matrummet har klinkergolv, ljus mönstrad tapet och flera fönster från 2017, ut mot entrésidan.

Kök

Snyggt och smakfullt kök med köksluckor i tonad vit nyans med handtag i rostfritt från 2011. Golvet har klinkergolv med golvärme och på en av väggarna, finns en dekorativ och elegant fondtapet. Över diskbänk och bänkskivor i massivt trä så finns glasmosaik i ton av Bordeaux. Den maskinella utrustningen består av spis från Electrolux i rostfritt med induktionshäll, varmluf och dubbla ugnar (2010), kyl och frys från Cylinda (2014), diskmaskin från Asko (2010) och fläkt från Franke.

Sällskapsdel

Trivsam sällskapsdel som har ekparkettgolv och tapet i en ljusgul ton. Här finns en braskamin från Contura som installerades 2004 och stora perspektivfönster (3-glas), som installerades 2017.

Badrum

Snyggt badrum som renoverades 2010 med vitkaklade väggar med inslag av mosaik, klinkergolv i en grafitgrå ton med golvvärme och spotlights i tak. Här finns ett badkar med dubbla duscharmaturer, badrumsmiljö i svart med kommod och badrumskåp med belysning, handuksvärmare i krom och wc. Vädringsfönster finns också.

Sovrum

Föräldrasovrummet har ekparkettgolv, en ljus mönstrad tapet och en praktisk garderob.

Klädkammare

I anslutning till föräldrasovrummet så finns en klädkammare med vinylmatta, ljusmålade väggar, linneskåp och förvaringshyllor.

Hall

Hallen som leder ut till uterummet har ekparkettgolv och en ljus randig tapet.

Uterum

Det här blir säkert familjens favoritrum! Härligt uterum på ca 20 kvm som färdigställdes 2009 och som knyter ihop inne- och utomhusmiljön, Uterummet har klinkergolv med golvvärme.Skjutbara glaspartier ut till uteplatsen. Fasta och skjutbara fönster, samt utgång till trädgården finns också. Jalusigardiner finns.OBS! Infravärmen är ej inkopplad.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans kedjehus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direktverkande el via oljefyllda elradiator, som är utbytta under senare år

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 november 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas från 2009 och 2017
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På husets entrésida som ligger i ett soligt söderläge, finns en stenbelagd markisförsedd uteplats. I anslutning till uterummet så finns en uteplats med trätrall. Båda uteplatserna är delvis försedda med en fjärrstyrd markis.
Vid entrén finns också en vattenutkastare.
Villalarm genom Nordisk Larm & Teleteknik, ca 300 kr/mån.
Radonmätning är utförd under perioden 2005-12-01 - 2006-03-10, årsmedelvärde 270 Bq/kbm.
Fastigheten är besiktigad. Besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration kan laddas ner under dokument, när ni har gått in på Gränsvägen 18.
Ansvarsförsäkring för dolda fel har också tecknats av säljarna.
Förslag till taxeringsvärde 2018 är: 3 550 000, varav byggnadsvärde 1 848 300.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:551

Övriga byggnader

På fastigheten finns också ett rymligt isolerat enbilsgarage med förvaringshyllor och arbetsbänk. På entrésidan finns också ett praktiskt förråd på ca 7-8 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 1 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för el/uppvärmning grundar sig på en årlig förbrukning av ca 14 000 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 457 000 kr, varav byggnadsvärde 1 155 000 kr

Summa pantbrev

898 000 kr

Tomt

Areal: 604 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Högt belägen, lättskött och lagom stor trädgårdstomt med äppleträd, plommonträd, nyplanterat körsbärsträd, rabatter med flera perenna växter och buskar, rabarber, röda vinbär och trädgårdsland. Här finns också ett växthus och varmkompost.
Entrén in till huset är stenbelagd och framför garaget finns en asfalterad uppställningsplats för två bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö S:1, GA:14
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-1849

Tillträde

Våren 2018

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad