Kullevägen 14B

Bilder

  • Såld!

Kullevägen 14B , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Lättskött och idylliskt belägen familjevilla i attraktivt och barnvänligt område. Huset som är uppfört 1986, har en yta som på ca 140 kvm fördelat på en stor nyrenoverad sällskapsdel med braskamin, två badrum, varav ett är renoverat under 2018, minimalistiskt kök, fyra sovrum och separat tvättavdelning med utgång till trädgården. Insynsskyddad trädgård på 775 kvm med gungställning och sandlåda som inspirerar till utomhuslek, fruktträd och bärbuskar. För sommarens uteliv finns en stor stenbelagd uteplats i soligt sydvästläge. Friliggande garage på ca 35 kvm ingår också. Fiber finns installerat. Huset är förhandsbesiktigat och säljaransvarsförsäkrat. Fastigheten ligger i attraktiva Västra Jakobsberg som är ett äldre etablerat villaområde med bekvämt avstånd till skolor, centrum, pendeltåg och Järfälla fritidscentrum med padel- och tennishall, ishall, fotbollsplaner och nybyggd simhall. Ni har också nära till 18+9 håls golfbana och gröna naturupplevelser och bad- och båtliv utmed Mälarens strandremsa.

140 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
140 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
775 kvm
Byggår:
1986
Driftskostnad:
2 270 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

140 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen som öppnar upp mot sällskapsdelen, har terrakottafärgat klinkergolv och nymålade väggar i en grå ton.

Sällskapsdel

Ljus och trivsam sällskapsdel på ca 34 kvm i vinkel som rymmer både sitt- och matgrupp. Nytt ekparkettgolv och nymålade väggar i en grå ton med en dekorativ fondtapet. Här finns utgång till uteplats och för den kallare årstiden finns en braskamin. Inkommande fiber (Svensk Infrastruktur) finns indraget.

Sovrum

Rymligt sovrum på ca 14 km med vinylmatta på golvet och ljusmålade väggar. Det finns också två linneskåp och en garderob.

WC/duschrum

Nyrenoverat (2018), duschrum med grafitgrått klinkergolv och kaklade väggar i en vit ton. Här finns en wc och avdelad duschplats med duschvägg i glas (båda ca 5 år), och ny kommod från 2018.

Kök med matrum

Köket som renoverades omkring 2011/2012, har köksluckor i vit högblank. Golvet är ett granitgolv med golvvärm och väggarna är nymålade i en vit ton. Svart kakel över diskbänk och bänkskiva i komposit. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i rostfritt från Siemens från 2012, diskmaskin från omkring 2015 från Whirlpool, induktionshäll från omkring 2015, inbyggd ugn från Whirlpool och mikrovågsugn från omkring 2012. Fläktsystem från 2015 finns också.

Tvättavdelning

Tvättavdelningen som har en entré ut till trädgården, har våtrumsmatta på golvet och vinyltapet på väggarna. Här finns tvättbänk med skåp och tvättho, tvättmaskin från Hotpoint, torktumlare från AEG, varmvattenberedare från omkring 2014 och städskåp. Här finns också ventilationsaggregatet/värmesystemet som byttes ut 2015/2016.

Övervåning

Nymålad trappa leder upp mot hall/allrum på övervåningen.

Hall

Hallen har furuliknande vinylmatta och mönstrad tapet i en gul ton. Vindslucka upp till vind finns också.

Klädkammare

I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare.

Sovrum

Det större sovrummet har furuliknande vinylmatta och mönstrad tape, Linneskåp, garderob och vindslucka till kattvind finns också.

Sovrum

Det andra sovrummet furuliknande vinylmatta och nymålade vita väggar.

Sovrum

Det här sovrummet har laminatgolv, ljus tapet och lucka till en s.k. kattvind.

Badrum

Badrummet har klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar med bård. I badrummet finns ett inbyggt massagebadkar med ny blandare från 2018, kommod från 2018, spegel med belysning från 2015 wc och takfönster.

- Ny elcentral med 4-polig jordfelsbrytare, ny el samt strömställare och eluttag byttes 2015.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Luftvärme med värmeåtervinning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 augusti 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä (ommålat 2012)
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plast/PVC

Övrigt

Stor stenbelagd uteplats på husets entrésida och på gaveln.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:266

Övriga byggnader

Fristående isolerad garagebyggnad på ca 35 kvm

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 250 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 750 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för uppvärmning/el grundar sig på en årligt förbrukning av ca 15 000 kWh inkl.nätavgift.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 921 000 kr, varav byggnadsvärde 1 411 000 kr

Summa pantbrev

800 000 kr

Tomt

Areal: 775 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med bl.a. gungställning och sandlåda. Stenbelagd entrégång med rabatter på båda sidor leder in mot huvudentrén. I trädgården finns bl.a. päronträd, äppleträd, syréner, körsbärsträd, svarta vinbär och björkar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Jakobsberg S:22
Last & Förmån, Officialservitut: Väg, 0123-85/11
Förmån, Avtalsservitut: Väg, 01-IM5-31/700A

Tillträde

Omkring 1 november 2018

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad