Vältvägen 7, Entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Stort och renoverat kök med matplats
  • Detaljbild
  • Renoverat badrum med komfort värme

Vältvägen 7, Entréplan , Viksjö , Järfälla

På Vältvägen 7 ligger denna pärla om 40 kvm med närheten till kommunikation och handelsplats. Smart planerad med loftsäng samt stort allrum där du får plats med soffgrupp och TV-bänk. Väl omhändertagen med renoverat badrum med komfortvärme. Här har du möjlighet till att utveckla dina kulinariska erfarenheter i det stora och moderna köket med gott om arbetsytor och plats för matbord där större sällskap kan avnjuta härliga middagar.

Den här bostaden är det svårt att inte bli förälskad i så missa inte chansen att bli den nya ägaren!
Välkommen på visning!

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 235 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
19
Byggår:
1970-71
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande entréhall utrustad med hatthylla direkt till höger samt en garderobsvägg med 2 garderober och ett linneskåp. Elskåp är placerat i hallen. På golvet ligger gråsvart klinker (med golvvärme) som övergår till nyare ekparkett som ligger enhetligt i hela bostaden. Vitmålade väggar. Taket är genomgående vitmålat i hela bostaden.

Duschrum

Direkt till vänster om entrén erbjuds fräscht och modernt renoverat duschrum med gråsvart klinker och ljust gråbeige kakel på väggarna. Utrustat med duschhörn avdelat med glasvägg, vägghängd WC, handfat med kommod, högskåp och spegel med belysning samt golvvärme.

Allrum

Entréhallen leder vidare in till lägenhetens hjärta, det generösa allrummet med sovalkov, utrustad med extra bred loftsäng (1,40m) och stilren samt diskret designtrappa. Under loftet finns plats för läs- alternativt kontorshörna eller extra säng. Trivsam vardagsrumsdel vid fönster med vy över grönskande innergård utrustad med picknickbord. Köket och allrummets disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar. Ekparkett och vitmålade väggar med svartmönstrad fondtapet. Vid sovalkoven finns ljusmönstrad fondtapet.

Kök

Helrenoverat och lättarbetat kök med vita blanka köksluckor (skåp täkta upp till tak) samt dekorativt gråsvart kakel över diskho, spishäll och arbetsbänkar i ek. LED-belysning finns under överskåp. Plats för matbord för 4-5 personer vid fönster. Utrustat med spishäll (Cylinda), diskmaskin (Bosch), fläkt, inbyggd Micro och varmluftsugn (Cylinda) samt kombinerad kyl/frys (Cylinda). Ekparkett och vita väggar.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 235 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,12414%

Andel av årsavgiften

0,12414%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Feb/Mars

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1970-71

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 2:180

Övriga byggnader

Cykelhus finns på gården.

Övrigt

- Förråd i porten på samma våningsplan
- Tvättstuga i porten på samma våningsplan
- Cykelhus på gården

Renoveringar av nuvarande ägare:
2017 - Målning av trapp och garderob
2016 - Tapetsering under sängen

Förening

Namn

HSB Brf Granen I Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Granen som består av 433 lägenheter, byggda 1970-1971, fördelade på 12 hus på Tegvägen och 7 hus på Vältvägen. Lägenheterna är på 1 till 4 rum med kök.

Förråd finns i källarplan eller på vardera våningsplan beroende på hustyp. Vävstuga, cykelverkstad, cykelhus, hobbylokal, pingisrum och föreningslokal finns att tillgå.

TV och Bredband

Varje lägenhet har anslutning till kabel-TV (ComHem) och möjlighet till bredbandsanslutning (ComHem, Bredbandsbolaget mfl).

Parkering

150 kr/mån p-plats med el, 247 st uteplatser (2019-01-14).
420 kr/mån garageplats med el, 197 st platser (2019-01-14).
Föreningen har två separata köer till Tegvägen och Vältvägen, där parkering gäller för den gatan man bor på.
Tegvägen: P-plats: 11 st i kö. Garage: 30 st i kö. (2019-01-14).
Vältvägen: P-plats: 2 st i kö. Garage: 7 st i kö. (2019-01-14).
Bilplatser genom HSB, 010-442 50 00.

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Tvättstugorna renoverades 2002.
Föreningen byggde om balkonger samt uteplatser under 2009.
Om/utbyggnad och asfaltering av p-platserna pågår. Energiprojekt pågår på lång sikt.
Ommålning av garagen, liksom takplåtarna och justering av garageportarna har utförts under 2011.
Under 2011 har låssystemet bytts i alla lägenheter samt förråd och portar.
Fönsterbyte slutfört våren 2017.
Fogar i fasaden mellan betongblocken färdigbytta våren 2017.
Installation av passersystem i portarna 2018.

Kommande renoveringar:
Ommålning av trapphusen kommer att ske successivt under de närmaste åren.
Tak bra. Fasadbetongen i övrigt bra.
På medellång sikt stammar.

Ekonomi

2012 Avgiftshöjning med 3%
2016/2017 Avgiftshöjning med 2%
2017/2018 Avgiftshöjning med 5 %
2019 1/1 Avgiftshöjning med 3%

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm, tel 08-580 897 00.

Hemsida
https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/granen/

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad