Aspnäsvägen 28, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Aspnäsvägen 28, 7 tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till denna fantastiskt välplanerade 3a i populära Aspnäs med omtyckt planlösning! Moderna och stilrena materialval som genomsyrar bostaden samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Två Wc/duschrum och två rymliga sovrum. Härlig inglasad solig balkong i ett högt och fritt läge med vy mot den lugna och trivsamma innergården. Gångavstånd till Jakobsberg C som tar dig in till Sthlm C på ca 21 min med pendeltåget och Barkarby handelsplats endast några få minuter bort som har allt du behöver. Mycket välskött förening med bl.a. garage, bastu, motionslokal och tennisbana. Mellan husen finns en bilfri och barnvänlig innergård med lekplatser, minigolf, boulebana, pulkabacke och lusthus med grillplatser. Möjligt tillträde omgående om så önskas.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 305 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
1969-71
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina bostad i populära Aspnäs! Högt upp i huset med fri utsikt över den trivsamma innergården. Behagliga färger som pryder bostaden och härliga ljusinsläpp från breda fönsterpartier och stor inglasad balkong. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderober och klädkammare samt två generösa sovrum.

Bostaden presenterar följande planlösning:

Genomgående ljust laminatgolv i lägenheten med vitmålade väggar och persienner i samtliga rum.

Hall:
Centralt belägen hall med goda avhängningsmöjligheter samt städskåp i anslutning mot köket. Längre in finns även klädkammaren för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Kök:
Modern kökslösning i vinkel med goda arbetsytor och förvaring, perfekt för dig som älskar att tillbringa tid i köket. Svart laminatskiva och rostfri dubbelho med vitmönstrat stänkskydd längs med väggarna samt vita luckor. Ljust och lugnt beläget med generösa ljusinsläpp från innergården. I öppen planlösning till köket ligger matsalen med plats för ca 4-6 personer.
Maskinell utrustning: Kyl från Miele, Frys från Electrolux, Induktionshäll med fläkt från Bosch, ugn och integrerad diskmaskin.

Vardagsrummet/balkongen:
Vardagsrummet är bostadens hjärta och erbjuder generös yta för umgänge och mysiga hemmakvällar, plats för soffgrupp, tv, tv-bänk och perfekt med en läshörna invid fönstret. I anslutning finns även utgången till den soliga inglasade balkongen, fantastisk vy över innergården i ett högt och fritt läge. Perfekt extrarum under sommardagarna att avnjuta morgonkaffet och trevliga middagar.

Wc/duschrum:
Stort badrum med vitt kakel på väggarna samt ljus våtrumsmatta. Rektangulärt handfat med kommod i vitt samt spegelskåp ovan för ytterligare förvaring. Dusch med draperi, wc-stol och Tvättmaskin (hotpoint ariston)

Gäst wc:
Ljus och stilren wc med vitt mosaikgolv och vitmålade väggar. Wc-stol, vit kommod med spegelskåp ovan.

Klädkammare:
Stor klädkammare med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Klädhängare längs väggarna med hyllplan ovan samt plats för ytterligare garderobslösningar.

Sovrum 1:
Ljust sovrum beläget i anslutning från hallen. Plats för säng, sängbord och garderobslösning.

Sovrum 2:
Från vardagsrummet ligger detta rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och generös förvaring i de fyra garderoberna längs med väggens långsida.

Övrig information:
- Förråd i källarplan
- Cykelförråd på plan 3
- Tvättstuga plan 3

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 11, hiss finns

Avgift

4 305 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,19745%

Andel av årsavgiften

0,19745%

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969-71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2517

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
Kommande renoveringar:
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 blir det stamspolning då de även kontrollerar skicket på stammarna. Alla avloppsstammar i köken ska bytas 2019, dvs stammen från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Av detta skäl har det ännu inte tagits nåt beslut om stambyte eller relining/stamrenovering enligt styrelsen.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad