Fiskargränd 45

Bilder

  • Såld!
  • Hus och trådgård på solsidan
  • Entrésidan
  • Lättskött trädgård och uteplats i söderläge
  • Entrésidan
  • Entrésidan

Fiskargränd 45 , Viksjö , Järfälla

Charmigt, ompysslat och nymålat gavelradhus på ca 93 kvm med ljus interiör, stora trivselvärden och närhet till det mesta. Huset som ligger i ett barnrikt område, erbjuder en ny ägare en trivsam sällskapsdel med gott om plats för vardagsliv och festligheter med familj vänner, två bad-/duschrum, 2-3 sovrum och ljust kök med matplats och öppen planlösning mot ett allrum. Dessutom finns fina möjligheter till förvaring både inne och ute. Utvändigt har ni en lättskött trädgård med en insynsskyddad baksida i soligt sydvästläge. För sommarens uteliv finns uteplatser både på fram- och baksidan som gör ni enkelt kan hitta er favoritplats under den varmare årstiden. Garage med fjärrstyrd port ligger i länga på bekvämt avstånd från huset. I närområdet finns också flera lekplatser för familjens busfrön. Här lever ni ett praktiskt och bekvämt liv i ett lugnt och idyllisk område med närhet till grön natur, skolor, kommunikationer, 18+9 håls golfbana och bad och båtliv i Mälaren. Ni har också gångavstånd till Viksjö centrums utbud av service och affärer. Huset har förhandsbesiktigats ansvarsförsäkring för dolda fel har tecknats av säljaren. Inflyttning sker enligt överenskommelse med möjlighet till snabb inflyttning.

Nyckeln kan bli er...

93 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
93 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
221 kvm
Byggår:
1976
Driftskostnad:
2 429 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Via den skyddade ytterdörren som installerades 2012, kommer vi in i hallen, som har nymålade vita väggar och ljust laminatgolv. Vid avhängningsytan för ytterkläder finns en ny hatthylla och praktisk yta med klinkergolv.

Till vänster så finns husets största sovrum som har nymålade vita väggar och ljust laminatgolv. Uttag från ComHem finns också.

Det andra sovrummet har ljus laserat parkettgolv och nymålade vita väggar.

Duschrummet har vinylmatta på golv och väggar. Det finns en duschplats med duschväggar i glas, wc, handduksvärmare och badrumsmiljö med kommod/handfat och badrumskåp med belysning.

Badrummet som delvis renoverades 1999, har vinylmatta på golvet och kaklade väggar i badrumsdelen. Tvättavdelningen har vinyltapet på väggarna.
Badrummet har badkar, badrumsmiljö med kommod/handfat och badrumskåp med belysning.
Tvättavdelningen har tvättpelare med tvättmaskin från Whirlpool och torktumlare från Bosch, båda från 1999.
Varmvattenberedare, torkskåp, tvättho, förvaringsskåp och två linneskåp finns också.

Ljus och trivsam sällskapsdel som har gott om rum för både vardagsliv och festligheter. Väggarna är nymålade i en vit ton och golvet har laminat. Utgång till uteplatsen som ligger i insynsskyddat sydvästläge. Uttag från ComHem finns.

Ljust och öppet kök med flera fönster vilket ger ett fint ljusinfall. Köket och matplatsen har en öppen sällskapsdel mot allrummet. Genom att bygga upp en vägg, så får ni ytterligare ett sovrum.
Matrummet och allrummet har nymålade vita väggar och golvet har laminat och parkett. Köket har luckor i furu med dekorlister. Blått kakel över diskbänk och bänkskivor i laminat.
Den maskinella utrustningen består av kyl, frys och spis med häll från 1996. Fläkt från 1996.

I anslutning till hallen har huset ett praktiskt förråd/klädkammare med linneskåp, förvaringshyllor och uppgång till en golvbelagd vind.

Övrigt:

- Fastigheten är besiktigad. Besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration kan laddas ner under dokument, när ni har gått in på Fiskargränd 45
- Ansvarsförsäkring för dolda fel har också tecknats av säljarna.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans gavelradhus

Byggnadsår

1976

Uppvärmning

Direktverkande el via oljefyllda radiatorer från 1999.

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 oktober 2017
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä som målades i september 2017
Fönster: 3-glas från 1999
Bjälklag: Trä
Tak: Plåttak från 2008
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Vid husets entré finns en uteplats med trätrall. På baksidan finns en uteplats soldränkt uteplats i sydvästläge och som delvis ligger under tak.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 6:243

Övriga byggnader

På framsidan finns ett isolerat förråd på ca 5 kvm.
Garage med fjärrstyrd port (installerat 2012), ligger i länga på bekvämt avstånd från huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 150 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 000 kr
VA: 1 300 kr
Renhållning: 1 350 kr
Väg, samf: 7 500 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden för el/uppvärmning grundar sig på en årlig förbrukning av ca 11 000 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 764 000 kr, varav byggnadsvärde 795 000 kr

Summa pantbrev

596 600 kr

Tomt

Areal: 221 kvm

Tomtbeskrivning

Lättskött och lagom stor insynsskyddad trädgård som omgärdas en häck. Entrén på framsidan är stenbelagd. Trädgården på baksidan som ligger i insynsskyddat sydvästläge och har flera prydnadsbuskar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:26

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad