Rondellen 23, 2 1/2 tr.

Bilder

  • Såld!
  • WC-/duschrum
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Charmigt kök
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum mot kök och hall

Rondellen 23, 2 1/2 tr. , Kallhäll , Järfälla

Nu finns chansen att förvärva en mycket centralt belägen bostadsrätt som erbjuder fullt utrustat och charmigt kök med matplats, helkaklat och modernt WC-/duschrum med plats för tvättmaskin, två stora sovrum, klädkammare samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong. På balkongen njuter man av em-/kvällssol och vackra solnedgångar! Här kan man även utnyttja den grönskande och barnvänliga gården med pool och grillmöjlighet. Bo med knappt 500 m till centrum och pendeltåg som vidare tar dig till Sthlm C på 24 min. Nära till skolor, dagis & Mälaren.

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 604 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & internet
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
263
Byggår:
1956
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande och trevlig hall i bostadens centrum med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla intill entrén. Till vänster i hallen finns ytterligare plats för förvaring i klädkammare med hyllplan och stänger, samt i garderober och linneskåp precis utanför. På golvet ligger parkettgolv (2009) och på väggarna finns mönstrad beige tapet (2010). Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt med plats för soffgrupp, bord och TV samt annat möblemang om så önskas. Här ligger det original parkettgolv och på väggarna finns ljus tapet. Från detta rum finns anslutning till den härliga balkongen med trätrall, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol, samt av vackra solnedgångar.

Kök
Ljust kök med vita och charmiga skjutluckor och matplats för 4-5 personer. Goda förvaringsmöjligheter i överskåp upp till takhöjd med belysning under skåpen. Bänkskiva i laminat och två rader vitt kakel ovanför rostfri bänkskiva. Utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin (2013), kombinerad kyl och frys och dubbelhoar. 2014 målades köket om och har idag ljusgråa väggar. På golvet ligger plastmatta i imitation av parkett.

WC-/Duschrum
Snyggt och modernt badrum (2013) med kakel och klinker i vitt respektive grått och spotlights i taket. Här finns dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och golvvärme. Det finns även plats för tvättmaskin för den som önskar.

Sovrum 1
I detta stora rum finns gott om plats för två sängar och annat möblemang, eller en dubbelsäng istället. På väggarna sitter en fototapet och resterande väggar är gråa. På golvet ligger plastmatta i imitation av parkett. Väggar, tak och lister renoverades 2015.

Sovrum 2
I detta något mindre sovrum finns det plats för dubbelsäng och skjutgarderob, som ingår i bostadsförsäljningen. Här har ytskikt renoverats 2010 och 2016 där man bland annat målat om taket och de ljusgråa väggarna. På golvet ligger ljus plastmatta.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening: Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning: Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 604 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & internet

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,47153%

Andel av årsavgiften

0,47153%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Feb/mars eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 mars 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 182 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 4:2

Övrigt

- Matförråd och vanligt förråd i källare
- Tvättstuga i Rondellen 18
- Cykel- och barnvagnsrum i porten
- Balkong med em-/kvällssol

Renoveringar:
2016 - Ytskikt sovrum 2
2015 - Ytskikt sovrum 1
2014 - Ytskikt kök
2013 - Badrum
2009/2010 - Ytskikt hall
2008 - Vitvaror kök

Förening

Namn

HSB brf Rondellen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Rondellen som uppfördes 1956 och består av tre byggnader med totalt 276 lägenheter.

Allmänt om föreningen

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.
Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Med reservation för eventuella ändringar

TV och Bredband

ComHem är leverantör av kabel-TV och bredband genom Bredbandsbolaget. Leverantör av bredband, bredbandsbolaget 125kr/mån (ingår i avgiften)

Parkering

Parkering:
Det finns 13 garageplatser som kostar 500 kr/mån, men till dessa är det f.n. kö.
Det finns 128 parkeringsplatser med elstolpe som kostar 250 kr/mån.
Parkeringsplatser handläggs av HSB NorraStorstockholm, 010-442 50 00.

Renoveringar

Kommande renoveringar.
Utbyte av motorvärmaruttagen + installation av ladd möjlighet för nya laddhybrid bilar 2st. Elstolpe av motorvärmaruttagen planeras att gå över på ett självkostnadssystem med debitering av den egna förbrukningen.

Utförda renoveringar
År 2002 renoverades elsystemet i fastigheten och bl.a. installerades jordfelsbrytare.
Dränering 2003-2005
År 2004 genomfördes stamrenovering genom sk rörinfordran.
Ventilation 2008
Radiatorer och termostater 2012

Ekonomi

Avgiftsförändringar
2012-01-01 höjs månadsavgiften med 5% och för 2014 med 3%. Avgiftshöjning med 2.5% under 2015.
2016-01-01 höjs månadsavgiften med 2%.
Oförändrad avgift för 2017.

Kontaktperson

Ordf Bo Larsson

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar man sig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016 finns inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

Kallhälls centrum står inför omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. Folkets hus görs om i och med ombyggnationen av centrumet. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad