Höjdvägen 10

Bilder

  • Såld!
  • En oas för sommarens uteliv
  • Utemiljö för hela familjen
  • Barnens favorittillhåll
  • Stora ytor för varma somrar
  • Härlig utomhusmiljö

Höjdvägen 10 , Jakobsberg - Västra , Järfälla

Högt belägen 1-plans villa med sluttningsvåning med tyst, lugnt och barnvänligt läge längst in på återvändsgata. Husets ca 200 kvm fördelas på en stor sällskapsdel med öppen planlösning mot ett påkostat och exklusivt kök från Ballingslöv, 4-5 sovrum, två badrum, tvättavdelning med utgång till trädgård, garage i huset och fina förvaringsutrymmen. Utvändigt finns för privat avkoppling ett fint poolområde med en upplyst pool från Folkpool och uteplats i soldränkt sydvästläge. Runt huset finns en praktisk och lättskött trädgård som inspirerar till utomhusaktiviteter. Fastigheten ligger i attraktiva Västra Jakobsberg som är ett äldre etablerat villaområde med bekvämt avstånd till skolor, centrum, pendeltåg och Järfälla fritidscentrum med padel- och tennishall, ishall, fotbollsplaner och nybyggd simhall. Ni har också nära till 18+9 håls golfbana och gröna naturupplevelser och bad- och båtliv utmed Mälarens strandremsa.
Nyckeln kan bli er...

148 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
148 kvm
Biarea:
53 kvm
Tomtarea:
758 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 425 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

148 kvm

Biarea

53 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Sluttningsvåning: Rymlig hall med klinkergolv i en ton av terrakotta och tapet i en varmgul ton. Infällda dimmerstyrda downlights finns i taket. Vid entrén finns en garderob med skjutbara dörrar.

Sovrum

Sovrummet som ligger till vänster, är nyrenoverat ekparkettgolv och vitmålade väggar. Två inbyggda garderober finns också.

Sovrum

Det andra sovrummet är även det nyrenoverat med ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum med bastu

Duschrummet har kaklade och målade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns en avdelad duschplats, wc, handfat och bastu.

Passage

Passagen som bl.a. leder in till garaget, har nålfiltsmatta på golvet och vävtapet på väggar.

Förråd

Praktisk och användbart rum som kan användas till förråd eller för hobby och fritid. Golvet har vinylmatta och väggarna har en målad vävtapet. De garderober som finns medföljer om så önskas.

Hobbyrum

Det andra rummet som kan användas som sovrum, hemmakontor eller för hobby/fritid, har nålfiltsmatta, målade väggar och förvaringshylla.

Matkällare

I matkällaren finns flera förvaringshyllor.

Garage

Praktiskt enbilsgarage som ni kommer åt inifrån huset. Här finns bl.a arbetsbänk, centraldammsugaren och frysbox som medföljer köpet.

Sällskapsdel

Övervåning: Rymlig sällskapsdel i vinkel som bjuder in till roliga tillställningar med familj och vänner. Väggarna är nymålade i en tonad vit nyans och golvet har ekparkett. Här har ni också utgången till altanen och poolområdet. Här finns också luft-/luftvärmepump från Mitsubish som installerades i maj 2016.

Kök med matrum

Exklusivt och påkostat kök som renoverades och byggdes om 2005, kommer från Ballingslöv. I samband med det, så togs en vägg ner, vilket gav en öppen planlösning mot matrummet. Köksluckorna är i massiv ek. Ett av överskåpen är ett vitrinskåp med dimmerstyrd belysning. Golvet har ekparkett med golvvärme och väggarna är målade i en ljus ton. Flerfärgat kakel över arbetsbänkar i granit med infälld köksho. En praktiskt detalj är den utdragbara pipen i kökskranen. Dimmerstyrd belysning finns i taket, i vitrinskåpet och över arbetsbänkar samt över barbänken. Den maskinenella utrustningen består av kyl, frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn och fläkt. Allt i rosfritt utförande från AEG från 2005. Bred spishäll på 90 cm från Electrolux från 2005. Diskmaskin i rostfritt utförande från Bosch från 2014.

WC/duschrum

Duschrummet som renoverades 2006, har klinkergolv med golvvärme, kakel med dekorrand på väggarna och infällda dimmerstyrda downlights i taket. Här finns en duschplats, wc, förvaringsskåp, handduksvärmare och badrumsmiljö i vitt med kommod, spegel med belysning och förvaringsskåp från HAFA. Det finns också ett massagebadkar som blir barnens favorittilhåll.

Tvättavdelning

Tvättavdelningen som har en utgång till trädgården, är inredd med vinylmatta på golvet och vinyltapet på väggarna. Här finns varmvattenberedare från 2001, Miele tvättmaskin från 2004 och torktumlare från Electrolux från 2017. Torkskåpet är ur funktion. Det finns också ett städkskåp, tvättho med korgbackar, arbetsbänk, förvaringsskåp och uttag för centraldammsugaren.

Sovrum

Det större föräldrasovrummet, har nymålade väggar i en tonad vit nyans och laminatgolv.

Sovrum

Det andra sovrummet har laminatgolv (golvvärme ur funktion!), nymålade väggar i en tonad vit nyans och garderob.

Klädkammare

Mellan de båda sovrummen finns en klädkammare med förvaringshyllor, vinylmatta och vitmålade väggar.

Allmänt

- Huset har besiktigats och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration och energibesiktningsrapport, kan laddas ner från: www.husmanhagberg.se, under dokument när ni har gått in på Höjdvägen 10. - Ägaren har idag TV genom parabol (Canal Digital) och bredband genom ADSL. Fiber finns i gatan. - Huset har larm genom Sector/Trygga Hem för ca 300 kr/mån.

Byggnad

Byggnadstyp

1-planshus med sluttningsvåning

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Direktverkande elvärme. Luft-/luftvärmepump som installerades 2016

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2018
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong. Fuktsolering/omdränerat med Isodrän 01
Stomme: Trä
Fasad: Trä. Kontinuerligt målad
Fönster: 2 och 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På husets baksida och i bästa sydvästläge finns ett stort trädäck i två olika etage. En del av altanen som ligger skyddad under tak, har infravärme, eluttag och belysning. Poolen som kommer från Folkpool, installerades 2010. Den är ca 4,85 meter i diameter och är 1,20 meter djup. För stämningsfulla kvällar med familj och vänner så finns också belysning i poolen.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2343

Övriga byggnader

Mindre redskapsbod finns på husets baksida.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 30 000 kr
VA: 3 100 kr
Renhållning: 1 000 kr
Försäkring: 7 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnad för hushållsel. Årsförbrukningen ligger på ca 25 000 kWh.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 898 000 kr, varav byggnadsvärde 1 395 000 kr

Summa pantbrev

2 346 700 kr

Tomt

Areal: 758 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt med högt och skyddat läge på återvändsgata. Entrén som leder in mot ytterdörren är stenbelagd och en vacker syrénhäck skyddar mot insyn. På framsidan finns en asfalterad biluppställningsplats med plats för upp till tre bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg - Västra

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Gärvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggade hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den nya bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, som är fullservicecentrum, samt Barkarbys Handelsplats.Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad