Aspnäsvägen 24, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Renoverad bostad 2016/17 med exklusiva materialval
  • Trevlig matplats i anslutning till köket
  • Vardagsrum i gavel med härligt ljusinsläpp från balkongen
  • Solig inglasad balkong i högt och fritt läge
  • Badrum/wc

Aspnäsvägen 24, 6 tr , Jakobsberg , Järfälla

Exklusiv och topprenoverad trea klar att flytta in i direkt. Med de bästa materialval som ljusa trägolv, vita dörrar, nytt kök med carraramarmor och vackra hantverksdetaljer, helkaklat badrum med dubbelhandfat och golvvärme, dimbar belysning i kök och badrum, generös förvaring bakom skjutdörrar i sovrummet, solig inglasad balkong i högt och fritt läge samt ett ljust vardagsrum på husets gavel är det här en lägenhet för dig som uppskattar hög kvalitet och bekvämlighet jämförbar med nyproduktion.
Färgskalan går från vitt till ljust grått med varma inslag av trä. Rymliga, mycket tysta och lättmöblerade rum.
Eftertraktad förening med parkeringsplats, gym och bastu. Nära pendeltåg till Sthlm C (restid 21 min). Fem minuter till Barkarby handelsplats med Quality Outlet, IKEA etc. Tätt inpå bjuder Järvafältets fantastiska strövområden in till skogspromenader.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 385 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
520
Byggår:
1969-71
Driftskostnad:
292 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till den perfekta bostaden för dig som vill flytta in utan något fix i populära Aspnäs! Fantastiskt renoverad lägenhet 2016/17 med exklusiva och stilrena materialval. Behagliga färger som pryder bostaden och härliga ljusinsläpp från breda fönsterpartier och stor balkong. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderober och klädkammare samt två generösa sovrum.

Lägenheten har försetts med ny el, jordfelsbrytare, golvvärme och dimbar belysning monterad av certifierad elektriker.
Ny golvbrunn samt all VVS är genomförd av certifierad VVS-firma.
Trägolv, nya dörrar, köksmontering samt skjutdörrar etc. är monterade av certifierade inredningsmontörer.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Entré och hall:
Välkomnande och ljus hall centralt belägen i bostaden. Gott om utrymme för avhängningsmöjligheter samt även en stor klädkammare för ytterligare förvaring i anslutning till hallen. I entrén möts du av ett mörkgrått klinkergolv som sedan övergår till ett massivt plankgolv i vitmålad ask. Ljusgrå målade väggar samt bredrandig ljus tapet. Säkerhetsdörr. Nya innerdörrar i vitt genomgående i hela lägenheten, förutom glasdörren med trycke i mässing och porslin till vardagsrum.

Kök:
Här är bostadens hjärta, ett otroligt välplanerat och exklusivt lantkök från Smedstorp Kök i kritvitt från 2017. Ett härligt kök med generösa arbetsytor i granit och rostfritt för dig som gillar matlagning och middagsbjudningar. Svenskt hantverk i snickeridetaljer som pärlspont, pilastrar, självstängande utdragslådor i massiv ek samt elektriskt/automatiskt utdrag av källsortering under diskho. Lådinredning som knivlåda och besticksfack i massiv ek, redskapsavdelare i rostfritt och skyddsmattor i grå kautschuk ingår.
Maskinell utrustning: Utdragbar blandare helt i rostfritt stål med dusch, diskbänk med två stora diskhoar i rostfritt samt stenskivor i borstad granit från Bohuslän. Stänkskydd i polerad vitgrå Carraramarmor. Infälld dimbar LED-belysning under väggskåp. LED-belysning i vitrinskåp samt i tak. Rostfri kyl/frys (Siemens), ångung (Husqvarna) i restaurangutförande och ny kolfilterfläkt (Fjäråskupan). Induktionshäll (Husqvarna) samt diskmaskin (Siemens) med utdragslåda för bestick samt två stora vagnar för porslin och glas. Elektrisk avstängning av vatten (rekommenderad av alla försäkringsbolag). Massivt plankgolv i vitmålad ask. Ljusgrå väggar med bredrandig tapet.

Matplats:
Ljus matplats i anslutning till köket för ca 4-6 personer invid fönstret och utsikt mot innergården. Massivt plankgolv i vitmålad ask och ljusgråa väggar med bredrandig tapet.
Dimbar belysning över matbord.

Vardagsrum:
Stort och luftigt vardagsrum i gavel med fönster i två väderstreck, lugnt beläget mot innergården. Gott om plats för sällskapshörna och matgrupp. Härligt ljusinsläpp från generösa fönster samt balkong. Stavparkett i massiv ek och ljusgrå målade väggar.

Balkong:
Med utgång från vardagsrummet ligger den inglasade balkongen med grått textilgolv i högt och fritt läge mot innergården. Plats för möblemang och fantastiskt läge att avnjuta sommarkvällarna i solen

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med skjutdörr i anslutning till vardagsrummet. Plats för dubbelsäng och sängbord. Generös förvaring längs hela väggen bakom vita skjutdörrar i massivträ målade i vitt samt med spegel i helformat. Inredning med självstängande utdragbara förvaringslådor. Klädstänger, hyllplan och fond i vitt. Massivt plankgolv i vitmålad ask med tapetserade vitskimrande väggar och vita golvlister.

Sovrum 2:
Ljust och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetsplats med förvaringsmöjligheter. Massivt plankgolv i vitmålad ask med ljusgrå målade väggar och vita golvlister.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Massivt plankgolv i vitmålad ask.

Gäst wc:
Från hallen nås gästtoalett med gråmålade väggar och vitt trägolv. Wc och handfat i vitt porslin.

Badrum/wc:
Exklusivt renoverat badrum 2016 med helkaklade väggar och golv med golvvärme. Wc med självstängande toalettlock, generös duschhimmel och handdusch i rostfritt, glasvägg, dubbla handfat i vitt porslin med fyra utdragslådor i vitt. Lådinredning och skyddsmattor ingår.
Två sensorblandare (utan beröring), stor spegel med belysning ovan. Dimbar LED-belysning i tak. Stort förvaringsskåp på golv ingår med eluttag för hårfön, tandborste etc. samt plats för handdukar m.m.
Ny golvbrunn genomfört år 2016 av certifierade hantverkare rekommenderade av HSB.

Övrig information:
- Förråd på entréplan
- Cykelförråd på plan 3
- Tvättstuga plan 3

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 11, hiss finns

Avgift

4 385 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Driftskostnad

3 510 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 760 kr
Försäkring: 1 750 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,20114%

Andel av årsavgiften

0,20114%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969-71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerglas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2517

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
Kommande renoveringar:
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 blir det stamspolning då de även kontrollerar skicket på stammarna. Alla avloppsstammar i köken ska bytas 2019, dvs stammen från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Av detta skäl har det ännu inte tagits nåt beslut om stambyte eller relining/stamrenovering enligt styrelsen.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad