Vasavägen 81

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild
  • Allrum
  • Kök med matplats
  • Sovdel
  • Kök

Vasavägen 81 , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen att skapa din egna pärla med ett lugnt läge mot föreningens gård. Perfekt tillfälle för dig som vill passa på att köpa lägenhet innan nya amorteringskravet i mars! Välplanerade 24.9 kvm med ett rymligt kök för att vara en etta och generösa fönsterpartier som skapar ett fantastiskt ljus till bostaden. Endast några få minuter till Jakobsberg C och pendeltåget som tar dig in till Sthlm C på 21 min. Kontakta mäklaren för visning!

24,9 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 464 kr inkl värme, VA och bredband/TV med basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
24,9 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1004
Byggår:
1959/60
Driftskostnad:
335 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

24,9 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter för att vara en etta. Plats för både garderob, klädhängare och hatthylla. Vitmålade väggar och ljus plastmatta

Kök:
Ljust kök med generösa ljusinsläpp från gården, här finns ytan att skapa ditt egna fullutrustade kök. Vita snickerier och skåp i delvis vitrin samt ljust kakel ovan arbetsbänken. Micro (Matsui), spis och ugn (Elram), fläkt (Bosch), rostfri diskho samt kyl/frys (AEG) . Finns även plats för matgrupp om ca 3-4 personer i köket. Vitmålade väggar med ljus plastmatta

Vardagsrum/Sovdel:
I anslutning från köket finns sällskapsdelen där du får plats med allt du behöver i en etta. Säng, soffa, tv bänk samt förvaring och garderob. Allrummet ligger lugnt beläget mot den trivsamma gården med härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ljus plastmatta

Wc/Duschrum:
Med ingång från hallen hittar du badrummet som pryds av ljusgrått kakel på väggarna och vitt klinkergolv. Dusch med draperi, vitt handfat, wc-stol samt spegel med avlastningsyta och belysning ovan.

Viktig information:
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

1 464 kr inkl värme, VA och bredband/TV med basutbud

Driftskostnad

4 020 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 050 kr
Försäkring: 1 970 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,26%

Byggnad

Byggnadsår

1959/60

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 mars 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1182

Förening

Namn

Brf Loket i Järfälla

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Loket ligger på Vasavägen 69-89 i Jakobsberg ett par mil nordväst om Stockholm. I föreningen finns 151 lägenheter.

Fastigheten heter Jakobsberg 2:1182 och har en total boyta om cirka 8 800 kvadratmeter. Tomten är cirka 11 000 kvadratmeter stor och består av såväl gräs, planteringar, skogsdunge och en liten bergsknalle. Huset byggdes 1959-1960.

Hemsida
http://www.brf-loket.se/index.html

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

151

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget för TV- och bredbandstjänster via bredbandsuttaget. De tjänster som ingår i föreningens avtal är bredband 100/100 MB och TV T1-bas för 234kr/måndad/lägenhet. Se Bredbandsbolagets hemsida för övriga tjänster och utbud. Alla tilläggstjänster och taxor debiteras av Bredbands-bolaget. Startavgift tillkommer.

Parkering

Parkering utomhus med elstolpe, 230 kronor/månad, lediga platser finns ej.
Garage 450 kronor/månad, lediga platser finns ej.
Vid eventuellt innehav av parkering eller garage återgår dessa till föreningen vid överlåtelse.
Övriga upplysningar
Relining av avloppsstammar som avslutas i februari

Renoveringar

Utförda Renoveringar
1982 byttes taket från eternitskivor till betongtaktegel. Förstärkningar av takets grundstomme gjordes samtidigt på grund av den ökade vikten från de nya takpannorna.
2001 byttes uppvärmningssystem från olja till fjärrvärme
2001 byttes putsfasaden samt färg.
2004 renoverade tvättstugorna
2007 byttes samtliga fönster till underhållsfria aluminiumfönster med isolerglas som kan tiltas.
2013 Balkongrenovering delvis inglasade.
Stamspolning genomfördes 2013, sker löpande var 5:e år i föreningen.
Relining av avloppsstammar under 2016, finansiering klar.
2017 Installation av nytt inpasseringssystem samt postboxar under året. Redan medräknat i avgiften för 2017.

Ekonomi

Årsavgiften oförändrad 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

ja minst 10 % samt max 3 ägare per bostad!

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1100 kr

Pantsättningsavgift

450 kr

Kontaktperson

Mikael Drangert

Övrigt

Senaste årsredovisningen och andra dokument som kan vara av intresse finns att hämta på vår hemsida: www.brf-loket.se

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad