Bråvallagränd 9

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Bråvallagränd 9!
  • Baksida med altan och gräsmatta
  • Matbord för 8 personer känns inte övermöblerat
  • Toppmodernt kök från Vedum
  • Matplats invid kök med öppen planlösning mot vardagsrummet

Bråvallagränd 9 , Skälby , Järfälla

Nu finns chansen att förvärva ett av de eftertraktade och nybyggda husen i Ormbacka uppfört av Götenehus! Här erbjuds 146 kvm boyta med modern och stilren inredning, allt i nyskick. Flera tillval har gjorts och hela tillvalslistan finns att läsa i annonsen. Rymligt och snyggt kök från Vedum med inbyggd maskinpark. Genomgående mattlackad ekparkett i hela huset. Hall med klinkergolv. Helkaklade våtrum med klinkergolv, golvvärme och flera tillval. Tillvalspaket LED-spotights i hall, kök, dusch- och badrum. Praktisk tvättstuga med groventré. Två rymliga sällskapsrum och tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns chansen att bo det bekväma huslivet i nyskick och med lagom stor- och lättskött tomt. På ca 100 meters avstånd finns närmaste förskola och framgent även busshållplats precis utanför huset. Bussen tar dig till Barkarby station och härifrån tar pendeltåget dig till Sthlm central på 17 min. Slutbesiktning är utförd. Välkommen!

146 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
146 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
404 kvm
Byggår:
2017
Driftskostnad:
2 806 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

146 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är genomgående inrett med vitmålade väggar och 3-stavig och mattlackerad ekparkett.

Entré/ Hall
Direkt innanför ligger grått klinkergolv som längre in övergår till ekparkett. Direkt till vänster ligger tvättstugan praktiskt belägen. Trapp till övervåningen är centralt placerad i huset och nås tidigt från entrén. I taket finns infällda spotlights.

Kök
Toppmodernt kök från Vedum smakfullt inrett med vita skåpsluckor och arbetsbänk i mörk laminat. Ovanför arbetsytorna finns vitt kakel som stänkskydd och belysning med infällda LED-spotlights, runt spisplatsen löper kakel hela vägen upp till tak. Vidare är köket utrustat med infälld induktionsshäll (bred), rostfri fläktkåpa, inbyggd varmluftsugn i praktisk arbetshöjd, inbyggd micro, fullstor kyl, fullstor frys samt integrerad diskmaskin. Hela maskinparken är i rostfritt och från Electrolux. Här finns gott om plats för stor matplats intill stora fönsterytor samt utgång mot baksidan. På baksidan finns en stor trädäckad altan som är väl insynsskyddad. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Vardagsrum
Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel för den som vill. Stora fönster med fönsterbänk av kalksten och altandörr, mot både fram- och baksida, med glas ner till golv. På baksidan finns trädäckad altanen och på framsidan är det förberett för att bygga altan. I vardagsrummet finns goda möjligheter, för den som vill, att ha ett extra sovrum vilket det finns utrymme för.

WC/ Duschrum
Helkaklat duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Duschhörna med regndusch och separat duschslang. Till duschen hör glasdörrar i klarglas som går att vika undan. Vidare finns här wc, handfat, kommod med lådinredning samt spegelskåp med belysning. Inredning från Vedum, Gustavsberg, Inr och Lvi. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Tvättstuga
Tvättstuga med groventré inrett med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns frånluftsvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, skåpsinredning och arbetsbänk med infälld tvättho. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Övre plan
Stilren trappa med vitmålade sidor och eksteg upp till övre plan med hall, allrum och tre sovrum. Trapphuset är centralt beläget i huset.

Allrum
På övre plan finns ytterligare ett sällskapsrum perfekt för till exempel tv-hörnan, här ryms enkelt en soffgrupp. För den som vill finns här möjligheter att skapa ytterligare ett sovrum.

Sovrum
Sovrum med mycket ljusinsläpp från fönster som vetter mot framsidan. Här finns förvaring i inbyggd garderobsvägg samt klädkammare.

WC/ Badrum
Helkaklat badrum med klinker och golvvärme (el). Badrummet har gott om plats och här finns wc, badkar, handfat, bred kommod med lådinredning och tillhörande spegelskåp med belysning samt handdukstork (kombinerad vatten & el). Vädringsfönster finns. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Sovrum
Det mindre sovrummet har fönster mot baksidan och förvaring finns i garderob. Ytterligare förvaring finns i klädkammare precis utanför dörren.

Sovrum
Detta rymliga sovrum har fönster och fransk balkong mot framsidan och förvaring i garderob. Ytterligare förvaring finns i klädkammare precis utanför dörren.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump - Golvvärme/ Radiatorer

Ventilation

Frånluft värmeväxling

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med underliggande isolering
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plastbelagd plåt

Övrigt

Uppvärmning från frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Badrum på övre plan har elektrisk golvvärme.

Tillval som gjorts hittar du i tillvalslistan under knappen >dokument och länkar<

Samfällighet finns för området och omfattar skötsel av vägen som till exempel snöröjning, sandning etc. och även för gemensam VA anläggning. Den boende erlägger den faktiska kostnaden för vattenförbrukning mot samflligheten. Läs mer under >dokument och länkar<

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:1624

Övriga byggnader

Carport finns precis intill huset. Framför carporten får man plats för ytterligare en bil och denna hörntomt har goda möjligheter för ytterligare bilplatser för den som vill

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 675 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 3 875 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter.

Summa pantbrev

4 000 000 kr

Tomt

Areal: 404 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan hörntomt med gräsmatta runt hela huset. På framsidan finns stenlagd entrégång grusad biluppfart. På baksidan finns trädäckad altan. Häck finns mot närmaste granne och mot framsidan.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Skälby S:17, GA:52-GA:54

Tillträde

Dec eller enligt ök.

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad