Aspnäsvägen 36, 8 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrummet med utgången till balkongen
  • Fri utsikt över innergården
  • Inglasade balkongen
  • Vardagsrummet
  • Kök

Aspnäsvägen 36, 8 tr , Jakobsberg , Järfälla

Nu finns chansen att skapa din egen pärla! Ljus lägenhet högt upp i huset med inglasad balkong i fritt läge över innergården. Här kan du njuta av eftermiddagskaffet eller middagen i solen. Generösa ytor för större sällskap och umgänge. Fönster i två väderstreck som skapar ett härligt ljus till bostaden. Närhet till affärer och pendeltåg som tar dig in till T-centralen på ca 21 min. Garage för bil och MC finns och även utomhusparering för husvagnar och gäster.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 305 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV ( basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
340
Byggår:
1969-71
Driftskostnad:
319 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen att få chansen till att skapa ditt eget drömboende. Promenadavstånd till både natur och även Barkarbystaden och butiker.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall centralt belägen i bostaden med avhängningsmöjlighet och garderober. Ljusa tapeter och parkett.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord, tv-bänk och matplats för ca 4-6 personer. Ljus tapet med parkettgolv. Här finner du även utgången till den rymliga inglasade balkongen i högt och fritt läge. Solmarkis och grön matta på balkongen.

Sovrum 1:
I anslutning till vardagsrummet finns sovrum 1 med plats för säng och garderober. Ljust trägolv med ljusa tapeter

Sovrum 2:
Plastgolv med ljusa tapeter. Plats för säng och garderober.

Wc/Duschrum:
Ljus våtrumsmatta med vitt kakel med en grå bård. Duschkabin med duschdraperi, handfat med spegel och wc (wc-stol ur funktion). Skåp och plats för förvaring.

Gäst-wc/Bastu
Vitmålad vägg med plastmatta på golv, wc, handfat med vitt kakel ovan och förvaringskåp. Intill gäst-wc finns Bastu med plats för 2-3 personer ( Bastu byggd utan lov från förening men enligt samtal med ordförande så får bastu kvarstå likt idag men vid ev renovering måste kontakt med föreningen tas först).

ÖVRIGT:
-Förråd finns i port 38-40
-Tvättstuga i port 36

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström, telefon 070- 927 65 78 eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 11, hiss finns

Avgift

4 305 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV ( basutbud)

Driftskostnad

3 829 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 829 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Då bostaden ägs av dödsbo och ingen i dagsläget bor i bostaden baseras driftkostnaderna på schablon

Andel i föreningen

0,19745%

Andel av årsavgiften

0,19745%

Reparationsfond

3471 kr

Tillträde

omgående eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

11-våningshus med hiss

Byggnadsår

1969-71

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2516

Övrigt

Välkommen till välskötta och omtyckta brf Aspnäs!
Den aktuella föreningen har ett stort utbud av föreningar och lokaler till möjlighet för de boende att delta i. Inom föreningen finns ett välutrustat gym, en bastu, ett bordtennis och dartrum, minigolfbana, tennisbana, boulebana, hobbylokal, vävstuga samt en föreningslokal med köksutrustning. Utvändigt finns en grön vacker och bilfri innergård med bl.a minigolfbana, boulebana, två grillplatser, flera lekplatser och pulkabacke.

Bostadsrätten är belägen på behagligt promenadavstånd från Jakobsberg centrum, med bl.a. fullt utrustad galleria, post, bank, pendeltågsstation (bara 17 min. till Sthlms central) och all övrig tänkbar service. På bara någon minuts gångväg finns Järvafältet med underbara strövområden, Järfälla Ridcenter, Molnsätra gård, Översjön och Säbysjön. För en som vill shoppa så ligger Stockholm Quality Outlet, IKEA på nära avstånd.

Förening

Namn

HSB brf Aspnäs i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till brf Aspnäs, som består av 530 lägenheter och 156 lokaler som uppfördes 1969/71, och är fördelad till största del på Apnäsvägen men även på Hästskovägen.

Allmänt om föreningen
Brf Aspnäs har ett stort utbud av föreningar med möjlighet för de boende att delta i. Det finns dessutom lokaler att tillgå, bl.a hobbylokal, motionslokal, vävstuga, trivselgrupp. Det finns också pingisrum med darttavla. Man har även tillgång till cykelförråd, bastu, tennisbana, boule och minigolf. Tvättstuga finns i varannan port på plan 3.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

TV och Bredband

Till samtliga lägenheter finns kabel-TV från Telenor (tidigare Bredbandsbolaget) samt kollektiv bredbandsanslutning, detta ingår i månadsavgiften.

Parkering

P-plats finns att hyra utan el för ca 220 kr/mån och med elstolpe ca 275 kr/mån. Garageplats går att hyra till en kostnad av ca 442 kr/mån. Fåtal elbilplatser för ca 875kr/mån plus elkostnad. I garaget finns även några få MC-platser för uthyrning för ca. 220-359 kr/mån. Vid frågor gällande parkering, ta kontakt med HSB Kundtjänst: tel 010-44 25 000. Samtliga platser har separat kö.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen har gjort högtrycksspolning och kontroll av stammarna.
Nya fönster har installerats 2005-07 och föreningen har gemensam elupphandling från 2007.
Avloppsstammarna i byggnaderna spolas och inspekteras regelbundet. För närvarande finns ingen indikation på att det finns behov av någon typ av renovering. Nästa planerad stamspolning sker 2019. Ventilationen har uppgraderats genom åren.
Nya hissar i hela föreningar installerades 2017.
Utförda renoveringar under 2018:
2018 Nytt inpasseringssystem
2018 Kollektiv bredbandsanslutning
2018 Platser får laddning av elbilar i garage och utomhus
2018 Solceller på fasad (södra gavlarna) får lägre energikostnad
2018-2019 Trapphusen målas om på alla våningsplan (plan 1-11)
2018 Slussarna in till garaget liksom torntrappan målas om
Kommande renoveringar:
2019 Stamspolning och kontroll av stammarnas kvalitet, påbörja ev stambyte
2019 Fasadrenovering - i första hand av hisschakt
2019 Balkongrenovering påbörjas
2019 blir det stamspolning då de även kontrollerar skicket på stammarna. Alla avloppsstammar i köken ska bytas 2019, dvs stammen från diskbänk som går horisontellt till huvudstammen. Av detta skäl har det ännu inte tagits nåt beslut om stambyte eller relining/stamrenovering enligt styrelsen.

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Inga avgiftsförändringar för 2018.
2% 2019.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under rubriken "Dokument och länkar", eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Det finns ett gästrum med fyra sängplatser, pentry toalett med dusch som går att hyra för 300 kr/dygn (deposition 1000 kr)

Det finns lokaler som hyrs ut med hyresrätt till olika företag. Exempelvis fotvård, massörer, yogacenter. Dessutom finns kommunalt dagis, PRO samt SPF som har lokaler i området.

Hemsida
www.hsb.se/norrastorstockholm/aspnas

Med reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad