Kopparvägen 51, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Stilrent och modernt kök
  • Rymlig balkong i högt och fritt läge
  • Vardagsrummet
  • WC/duschrum
  • Vardagsrummet med plats för matdel

Kopparvägen 51, 7 tr , Kallhäll , Järfälla

Näst högst upp i huset med milsvid utsikt och som genomgående renoverats 2013/14. Balkong på ett högt och fritt läge i sydost med sol hela dagen. Ljus bostad med fönster i två väderstreck och fantastisk solnedgång från sovrumsfönstret liksom köket. Nära till natur och Mälaren samt kommunikationer och butiker - endast 24 minuter från Sthlm city!

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 731 kr inkl värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Enhetsmätning gällande el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
133
Byggår:
1959
Driftskostnad:
510 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina och välplanerade bostad näst högst upp i byggnaden med solig balkong i fritt läge. Genomgående parkett och vitmålade väggar, moderna och ljusa materialval samt en hög standard som genomsyrar hela bostaden! Du har Mälarens glittrande vatten, badplats och båthamn i närheten och gångavstånd till pendeltåget som på endast ca 24 minuter tar dig in till Sthlm City. Njut av livskvalitén i denna underbara pärla!

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet vid hatthylla eller plats för smalare garderobslösning. Svart klinkergolv i entrén, perfekt för blöta skor, som sedan övergår till parkettgolv. Vitmålade väggar.

Kök:
Stilrent och modernt renoverat kök från 2013/14 med goda arbetsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Vita kökssnickerier och mörkbetsad bänkskiva i trä. Svart kakel ovan arbetsbänk med rostfri dubbelho och spotlights under överskåp. Maskinell utrustning: Integrerad diskmaskin, Infälld glaskeramikhäll, ugn, integrerad kyl/frys och snygg fläktkåpa i rostfritt/glas. Matplats för 4 personer invid fönster. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Trevligt och rymligt vardagsrum som erbjuder generösa ytor för umgänge och mysiga hemmakvällar. Breda fönsterpartier som sprider härligt ljus in till bostaden. Plats för soffgrupp och tv-bänk samt matplats för ca 4-6 personer.
Parkettgolv och vitmålade väggar med infällda spotlights i taket längs med ena långsidan. Dekorations spis/eldstad ingår i köpet.

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och ytterligare möblemang. Hel garderobsvägg med skjutdörrar längs långsidan och infällda spotlights i taket. Parkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2:
Plats för säng och garderober, parkett och vitmålade väggar. Från sovrummet finner du utgången till den fantastiska balkongen.

Balkong:
Möblerbar balkong med milsvid utsikt, högt och fritt läge i soligt sydost. Trätrall ingår i köpet.

WC/Duschrum:
Helkaklat badrum från 2013/14 med vitt kakel och svart klinker, infällbara duschdörrar i glas, handdukstork, handfat med vit kommod och tvättmaskin (ingår i köpet).

ÖVRIGT:
- Förråd i port 51
- Tvättstuga i port 47
- Cykel/barnvagnsrum i port 51

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens ekonomiska plan samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström, telefon 070- 927 65 78 eller via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

4 731 kr inkl värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Enhetsmätning gällande el

Driftskostnad

6 127 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 176 kr
Försäkring: 1 951 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,40367%

Andel av årsavgiften

0,40367%

Tillträde

Sept/okt eller ök

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1959

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 6:169

Övrigt

Tillhörande lägenheten finner man också förråd i samma byggnad.

Förening

Namn

Brf Koppartackan i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 90 lokaler inkl förråd med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, entré- och vindsförråd. I varje hus på entréplan finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort tokrum, som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Com Hem är TV-distributör. I hyran ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband kan även erhållas genom ComHem.
Bredband genom Ownit AB 149 kr/mån.

Parkering

För boendeparkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen).
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00.
Ett boendeparkeringstillstånd kan överlåtas från säljare till köpare.

Till de 31 st garageplatserna är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.

Renoveringar

Renovering av fasaderna, byte av balkongerna och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster 1991. Stamrenoverat 2002. Under 2004/05 renoverades hissarna. Installation av fjärrvärme 2006 istället för oljepanna. Tvättstugor är renoverade 2000 och nya maskiner installerades 2007. Samtliga fläktar i ventialtionssystemet byttes ut 2007. Entrédörrar har fått nytt kodlås och 2009 byttes nyckelsystemet ut. Stamspolning 2013.

Stambyte pågår i föreningen under 2018 och färdigställs sommaren 2019. Hissbyte pågår i föreningen under 2018-2019.

Ekonomi

Ingen avgiftshöjning under 2016.
Avgiftshöjning med 2% år 2017 och med 5% för både 2018 och 2019.

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Ordf Per-Åke Ferngren

Telefon

070-206 96 30

Övrigt

Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Maria Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad