Kosmosgränd 37

Bilder

  • Såld!
  • Fin baksida med gräsytor, altan och inglasat uterum
  • Gediget byggt uterum med glasade skjutpartier
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet
  • Trevligt belägen på lugn gata

Kosmosgränd 37 , Skälby , Järfälla

Eftertraktad friliggande bostadsrättsvilla på bästa sydvästvända tomt mot allmän parkmark, i omtyckt och barnvänligt område med lugna gator. Fin och lättskött tomt med gräsmatta, trädäckad altan och nybyggt, rejält inglasat uterum med utgång från vardagsrum. 3 bra sovrum på övre plan samt stor klädkammare (möjligt sovrum), 2 badrum och separat tvättstuga. Kök med matplats och nyare vitvaror 2015. Egen infart med biluppställningsplats vid huset, där även ett stort förråd finns. Fina omgivningar och nära till skola/förskola.

99 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 088 kr inkl vatten, sopor. Ex. värme
Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
99 kvm
Biarea:
15 kvm
Lägenhetsnummer:
144
Byggår:
1996
Driftskostnad:
1 125 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande planlösning:

ENTRÉPLAN

Entréhall:
En asfalterad infart leder till husets entré och välkomnar till Kosmosgränd 37. Entrétak finns över ytterdörr.
Entréhall med plats för avhängning och som leder vidare in till kök och vardagsrum. Hallen har ljusinsläpp genom fönster. Vitmålade väggar och ljus plastmatta på golv. En trappa i furu med mattklädda steg leder upp till husets övre plan.

Kök:
Till höger om entrén ligger köket med fint ljusinsläpp genom ett stort fönster vid matplatsen. Vit skåpinredning med rostfri diskbänk med ho och vitt kakel ovantill, samt delvis vita laminatbänkar.
Fina vitvaror från 2015 (Bosch/Siemens) i form av kyl och frys i fullhöjd, spis med induktionshäll, spisfläkt (äldre) samt diskmaskin. Laminatgolv och väggar målade i ljusblått. Rymlig matplats för ca 4-5 personer vid stort fönster mot gatan.

Tvättstuga:
Med ingång från köket finns en praktisk tvättstuga med ljus våtrumsmatta och våtrumstapet. Rostfri tvättbänk med ho samt ny tvättmaskin och torktumlare från 2015 (Bosch/Siemens). Även värmepannan (NIBE frånluftsvärmepump) är ny sedan ca 3 år. I denna förening står föreningen ansvaret för värmepumpen.

Vardagsrum:
Stort och inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Rikligt med ljusinsläpp genom ett stort fönster samt altandörren som vetter mot den grönskande tomten och det generösa trädäcket i sydväst med inglasat uterum. På golv ligger ekparkett och väggarna är ljust tapetserade.

Altan med uterum:
Från vardagsrummet nås altanen via det fina uterummet som byggdes 2014. Rejält byggt med skjutglaspartier längs två sidor, isolerat laminatgolv och ljusinsläpp via kanalplasttak. En uppskattad plats för familj och vänner under såväl sommartid som höst och vår. Uterummet är även försett med panelgardiner längs alla glaspartier, infravärme, belysning och eluttag.

Duschrum:
Duschrum med ingång från hallen. Ljus våtrumsmatta på golv och ljus våtrumstapet på vägg. Utrustning i form av wc, duschhörna, handfat och spegel.

ÖVRE PLAN

Hall/allrum:
Trappa från nedre hall leder upp till en övre hall som tack vare sin storlek även kan nyttjas som allrum/tv-rum. Från detta rum nås alla 3 sovrum samt badrum. Fint parkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum 1:
Direkt till vänster om trappan ligger ett rymligt sovrum med fint ljusinsläpp genom stort fönster mot trädgården i sydväst. Parkettgolv och ljust målade väggar, samt en vägg med målad pärlspont.

Sovrum 2:
Vägg i vägg ligger det lite mindre sovrummet, som också har fönster som vetter mot trädgården. Parkettgolv och väggar målade i ljust gult.

Badrum:
Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ljus våtrumsmatta på golv och ljus våtrumstapet på vägg. Utrustning i form av wc, handfat, spegelskåp, badkar och element.

Sovrum 3, Master bedroom:
Husets största sovrum som har stort fönster som vetter mot gatan. Även här ligger ett fint parkettgolv och vägarna är ljust målade.

Klädkammare/arbetsrum/möjligt sovrum:
Ifrån sovrum 3 nås en stor klädkammare med praktiskt inredning längs båda väggarna. Klädkammaren har även fönster, så det är fullt möjligt att nyttja som arbetsrum eller som ett litet sovrum.

ÖVRIGT
- Kabel-TV via ComHem. Via ComHem går det även att teckna avtal för bredband och telefoni.
- Fiber är indraget i området och finns vid tomtgräns på baksidan.
- Biarea ca 15kvm avser det inglasade uterummet, det är inte bia i regelrätt bemärkelse men vi vill gärna få er att uppmärksamma det. Även förråd finns till bostaden.

RENOVERINGAR
2015: Ny induktionsspis, diskmaskin, kyl och frys samt tvättmaskin och torktumlare
2014: Inglasat uterum samt träbelagd uteplats förlängdes.
2012/2013: Ny värmepanna
Löpande ytskikt och underhåll.

TOMT
-Vattenutkastare på sidan av huset mot grannen till höger.
-Terrassmarkis mot sydväst. Mindre kallförråd.
-Ett äppelträd på framsidan och lummig grönska sommartid.

VIKTIG INFORMATION

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening: Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning: Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsvilla

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

Vattenburen - frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 maj 2009
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

- Asfalterad uppfart med plats för upp till 2-3 bilar. Mycket praktiskt, precis intill husets entré.
- Ett rymligt och isolerat förråd, om ca 7 kvm, finns med ingång från kortsida mot garageinfarten.

-Sophämtning ingår i månadsavgiften, men nuvarande ägare betalar extra för stor soptunna om 360 kr/år.
-Just nu pågår fasadmålning inom föreningen, så detta hus kommer att målas om under sommaren 2017.

Förening

Namn

Brf Kosmosgränd

Om föreningen

Välkommen till Brf Kosmosgränd som består av 74 lägenheter i par- och kedjehus samt lägenheter i flerfamiljshus. Byggår 1996. Kabel-TV och bredband via Comhem.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift som är 2,5% av gällande prisbasbeloppet, samt en pantsättningsavgift som är på 1% av prisbasbeloppet för varje lån som bostadsrätten pantsätts för i samband med köpet. Föreningens senaste årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner, som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla under den aktuella bostadsannonsen under fliken "Dokument och länkar".

Allmänt om föreningen
Alla enheter i denna förening har en värmepanna av märket NIBE Fighter 310 som är föreningens ansvar vid fel eller byte.
Föreningen genomför också ett par städdagar per år. Skötsel av gemensamma ytor sköts genom medlemmarna gemensamt.
Följande redskap finns att låna av föreningen: Skottkärra, spade och kratta, gräsklippare för flerfamiljshusen och gemensamma utrymmen, motorsåg och röjsåg samt häcksax. Även stege och 4 meters ställning samt lövsug.

Utförda renoveringar
Utvändig målning av fasaden utförd hösten 2008 och förråden målades 2009.

Kommande renoveringar
Just nu pågår ommålning av fasader inom föreningen, under vår, sommar 2017.

För ytterligare information om föreningen, gå gärna in på: www.brfkosmosgrand.se

Med reservation för eventulla ändringar.

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Aponia Consulting KB
1,5 km
Matmissionen i Veddesta
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Åkermyntan Centrum - Citycon
1,9 km
Stockholm Quality Outlet
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västerby Förskola AB
640 m
Skälbyskolan
790 m
Grundskolor
Skälbyskolan
790 m
Neptuni Familjedaghem
850 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
2,6 km
Mälargymnasiet
2,7 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
3,7 km
PRO:s Folkhögskola
5,3 km
Banker
Handelsbanken Hässelby Gård
2,8 km
Swedbank
2,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Viksjö Golfklubb
1,4 km
Komethallen AB
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Strömvallen Idrottsplats
690 m
Björkeby Fritidsgård
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
3 km
Nälstaspåret Motionsspår
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte