Tegvägen 13 vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Härliga sällskapsytor
  • Balkong med em.sol
  • kök
  • Badrum
  • kök

Tegvägen 13 vån 3 , Viksjö , Järfälla

2 850 000FAST PRIS - f. till kvarn

Väldisponerad 3:a om 72 kvm med en stor balkong i sydostläge. Härliga sällskapsytor, 2 välplanerade sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Modernt badrum med nästan alla bekvämligheter som man kan önska sig.
Allt utfört med hög standard och snygga materialval. En fördel som byggnaden har är att man har ingång från två sidor av huset. Nära till såväl affärer och service och skolor som natur, bad och golf. Ta möjligheten och bli den första att flytta in i denna lägenhet!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 759 kr ink vatten kabeltv, exkl värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
49
Byggår:
2017
Driftskostnad:
541 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Direkt till vänster finns en hatthylla för avhängning samt en garderob och linneskåp för ytterligare förvaring. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv.

KÖK
Stilrent kök med från Vedum med vita luckor med slät front med tillhörande rostfria beslag. Här finns goda förvaringsmöjligheter i både skåp och lådor, samt bra arbetsyta. Köket är fullt utrustat och har en kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en 3-stavig parkett i ask.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som möjliggör flera olika funktioner och här ryms såväl soffgrupp som matplats. Vitmålade väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når man såväl lägenhetens kök som alkov, hall och balkongen om nästan 10 kvm.

SOVRUM 1
Sovalkoven är välplanerad om 13,5 kvm som kan möbleras med både dubbelsäng, nattduksbord samt för den som önskar finns även plats för en arbetshörna. Vita väggar och parkettgolv i ask vilket är genomgående i lägenheten.

SOVRUM 2
Sovalkoven är välplanerad om 8 kvm som kan möbleras med både enkelsäng, nattduksbord samt för den som önskar finns även plats för en arbetshörna. Vita väggar och parkettgolv i ask vilket är genomgående i lägenheten.

BALKONG
Från vardagsrummet når man den härliga balkongen om ca 10 kvm

BADRUM
Badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet med golvvärme. Inrett med tvättställ, kommod, wc, separat duschhörna samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd om ca 4 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 759 kr ink vatten kabeltv, exkl värme

Driftskostnad

6 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Med anledning av att ingen har bott i lägenheten är dessa siffror bara ungefärliga

Andel i föreningen

2,03101%

Andel av årsavgiften

2,03101%

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:615

Övrigt

Förråd till hörande lägenheten finns. Byggnaden når man genom två portar.

Förening

Namn

HSB BRF Enen i Järfälla

Om föreningen

HSB Brf Enen består av 53 lägenheter fördelade på två hus.

Föreningen har 28 st parkeringsplatser samt 10 st platser med carport.
Prelimin��r parkeringshyra ca 500kr/mån för plats med carport och ca 400kr/mån utan.

Miljöhus på gården för hushållssopor och källsortering av övriga sopfraktioner.

Vid varje entré finns utrymme för barnvagnar, cyklar eller rullstol. Ett styrelserum i hus 2.

Anslutet till fiber via gruppanslutning för hela föreningen i 36 månader. Kostnaden är obligatorisk för samtliga lägenheter i föreningen och debiteras med ca 250kr/mån.

Hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet.

Överlåtelseavgift1 120 kr
Pantsättningsavgift 448 kr

Varje lägenhet har förråd på vinden på Tegvägen 11.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

53

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte