Aron Lindgrens väg 4, 2 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Sjöutsikt över Mälaren!
  • Inglasad balkong med trätrall och fantastisk utsikt
  • Uppväxta ekar och äppellunden under fötterna
  • Modernt kök med stor matplats
  • Köket renoverades 2013 med nya luckor, bänkskiva, kakel och maskinpark

Aron Lindgrens väg 4, 2 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Solnedgång över Mälaren! Nu finns tillfälle att förvärva denna fina och rymliga 3:a med stor balkong och fantastisk sjöutsikt som man slås av redan innanför entrén. Bostaden är i mycket gott skick och här är det genomgående ljusa ytskikt. Renoverat kök från 2013 med vit inredning och gott om plats för matbord. Helkaklat duschrum som helrenoverades 2012 med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum varav det ena med garderobsvägg. Klädkammare med fönster som med fördel kan användas som kontor eller barnkammare. Kök med vit inredning och gott om plats för matbord. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Kvalitetsboende med badstrand och naturområde runt hörnet, Välkommen!

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 802 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
442
Byggår:
2004
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Redan direkt när du stiger in möts du av härlig sjöutsikt över Mälaren. Här ligger klinkergolv i hela hallen som lades in 2013 då man också installerade garderob med skjutdörrar. Väggarna är tapetserade i ljust grön färg. Från hallen når man den rymliga klädkammaren med ekparkettgolv som tack vare sitt fönster ger flera olika möjligheter att nyttja som till exempel kontor eller varför inte som barnkammare. I klädkammaren finns idag fyra garderober samt hänginredning.

Sovrum
Direkt till vänster ligger detta rymliga sovrum med ekparkett och ljust tapetserade väggar. Här finns garderobsvägg med tre garderober samt ett städskåp.

Kök
Ljust och rymligt kök med gott om ljusinsläpp och ordentlig plats för matbord, här sitter man ledigt fem personer. Köket renoverades under 2013 med nya luckor, ny arbetsbänk med infälld häll och ho, ny maskinpark samt att man lade klinkergolv i hela utrymmet. Köket är inrett med vita skåpsluckor och svart kakel ovanför svart laminatbänk med diskho och avrinningsyta i rostfritt. I köket finns fullstor kyl, fullstor frys, infälld induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin (Miele), skafferi samt gott om förvaring. På golvet ligger klinkergolv och väggarna är tapetserade med mönstrad tapet.

Sovrum
Detta sovrum ligger mellan kök och vardagsrum och har fönster som vetter mot Mälaren med fantastisk sjöutsikt. Här ligger ekparkettgolv och väggarna är grönmålade.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med härligt ljus och vidsträckt sjöutsikt över Mälaren. På golvet ligger ekparkettgolv och väggarna är ljust grönmålade. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen som med sitt västläge inbjuder till härliga sommarkvällar med solnedgång över Mälaren. På balkongen ligger trätrall och här finns gardinskenor uppfästa i taket.

WC/ Duschrum - 2012
Helkaklat duschrum från 2012 med vita kakel, svart fond och svart klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod och mjukstängande lådor, spegel med belysning, handdukstork (el) och duschhörna med glasdörrar som går att fälla in. Här finns även tvättdel med svart laminatbänk, överskåp samt tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 9, hiss finns

Avgift

4 802 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,34201%

Andel av årsavgiften

1,34%

Tillträde

15 juli eller senare

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor inglasad balkong i soligt västläge med solnedgång över Mälaren. På balkongen ligger trätrall och här finns skenor för gardiner.

Tillhörande förråd finns i källaren.

För den som vill se fina bilder från området kan man gå in på den här populära facebooksidan, länk nedan:

https://www.facebook.com/BolinderStrand/

Förening

Namn

Ekbladet

Om föreningen

Välkommen till Brf Ekbladet som har 72 st lägenheter fördelade på tre hus med adresserna Aron Lindgrens väg 2-6.

Allmänt
Kabel-TV och bredband genom Comhem. Det finns två tvättstugor som ligger i port 2 och 6. Till bostaden tillhör källarförråd, utöver det har man klädkammare/ förråd i bostaden. Sopsortering finns med hushållssopor, matavfall, tidningar, metall, plast och kartong.

Parkering
P-plats med el 250 kr/mån och p-plats i carport för 450 kr/mån. Styrelsen administrerar själv kösystemet. Som boende är man garanterad minst en plats och i mån av plats finns möjlighet till fler platser för den boende.

Planerade renoveringar:

Genomförda renoveringar:
Under 2017 borrade man för bergvärme. Det här har sänkt föreningens värmekostnad väsentligt.

Avgiftsförändringar
Avgiften sänktes 2017 med 3%

Organisationsform

Bostadsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad