Månadsvägen 68, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Månadsvägen 68, 1 tr , Jakobsberg , Järfälla

Bo smart på 32 kvadrat! Välkommen till en ljus, ombonad och utmärkt disponerad lägenhet med flera stora grönytor utanför ytterdörren. Lägenheten inrymmer ett ljust nymålat vardagsrum med sovalkov och stora fönster utan insyn, praktiskt pentry och stambytt kaklat badrum med klinkergolv som också har förberetts för tvättmaskin. I anslutning till entrén finns en praktisk klädkammare med förvaringshyllor. Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med bara några minuter till centrum, pendeltåg, trevliga restauranger och Järfälla fritidscenter.
Möjlighet till snabb inflyttning.

32 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 407 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
32 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
159
Byggår:
1961
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Hallen är inredd med laminatgolv i ek och randig tapet i grå nyans. Säkerhetsdörr och uttag från Bredbandsbolaget finns installerat.
Garderoben ingår inte i köpet.
I anslutning till hallen finns en klädkammare med laminatgolv i ek, vitmålade väggar och förvaringshylla.

Snyggt wc/duschrum som renoverades i samband med stambytet. Väggarna är vitkaklade och golvet har grafitgrått klinker.
Här finns duschplats med väggar i glas, vägghängd wc, kommod och badrumskåp med belysning. Duschrummet är också förberett för tvättmaskin.

Ljust och rymligt vardagsrum med sovalkov och stora fönster mot grönområde. Rummet har laminatgolv i ek och nymålade vita väggar och nymålat tak. Uttag för bredband/TV via Canal Digital.

Praktiskt pentry med laminatgolv i ek och målade väggar i en ton av caffé latte. Vita köksluckor med nya överskåp från 2009. Svart glas över diskbänk. Kyl/frys och fläkt från omkring 2009 och spis från omkring 2003.

Övrigt: Persienner finns i alla fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 407 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,1395%

Andel av årsavgiften

0,1395%

Reparationsfond

233 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Centralvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I källaren finns modern tvättstuga samt lägenhetsförråd.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Jakobsberg 2:1906

Förening

Namn

HSB Brf Västerby 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och har totalt 414 bostadsrättslägenheter.
Beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Var och en står för sin el. Eon har nätet, men man kan även välja andra elleverantörer.

Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd. I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Kommunikation: Bussförbindelse längs Viksjöleden. Ca 5-10 minuters gångavstånd till Jakobsbergs Centrum med flertal bussförbindelser och pendeltåg.

Förskolor: Kuben Montessoriförskola, Olovslunds förskola, Vittra förskola, Mjölnarens förskola och Kvarnens förskola. Skolor: Olovslundsskolan (F-årskurs 5) och Vittraskolan (F-årskurs 9).

TV och Bredband

Sedan april 2017, så är Canal Digital leverantör av TV och från den 1 januari lanserar Bredbandbolaget fiberTV och CanalDigital agerar mer fristående.

Parkering

Norrbyparkeringen vid Konsum står till ditt förfogande (begränsad uppställning 72 timmar). Kort för inpassering till Norrbyparkeringen kan beställas hos Frans Varja, se föreningens hemsida. Pris: 600:-/år och lgh + 200:- för tagg om man inte har sedan tidigare. Det finns även fri parkering i området med undantag för sk. städdagar.

Renoveringar

Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Nya badrum i samband med stambyte i kök och bad.
Ny elcentral med 3-fas och automatiska säkringar.

Kommande:
- Fortsättning av tegelfasader på Veckovägen under våren 2019.
- Lekplatsen kommer att förnyas under våren 2019.
- Målning av allt smide runt våra entrér under våren 2019.

Ekonomi

Avgiftshöjning för 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.
Avgiftshöjning för 2019 med 1% gällande lägenheter samt 0% gällande parkering och garage.

Kontaktperson

Ann-Sofie Ihrfors

Övrigt

Föreningen har en fastighetsförsäkring där det ingår ett bostadsrättstillägg för varje bostadsrättsinnehavare. Detta tillägg kompletterar din hemförsäkring och ger ett skydd för de skador som inte ersätts genom föreningens fastighetsförsäkring. Varje bostadsrättsinnehavare måste naturligtvis ha en egen hemförsäkring.

Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet för närvarande 1 120 kr. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för närvarande 448 kr.

Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/vasterby2/om-foreningen/

Reservation för ändringar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad