Nybergsvägen 5, 4 tr (vån 5)

Bilder

 • Såld!
 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Nybergsvägen 5, 4 tr (vån 5) , Jakobsberg , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Högst upp i huset på 5:e våningen och med en soldränkt balkong sydvästläge och med milsvid utsikt finns den här fina bostadsrätten som nästan är i nyskick. Lägenheten som har en genomgående ljus interiör och tilltalande planlösning, inrymmer en hall med klinkergolv, tillvalsutrustat kök och badrum, elegant och öppen sällskapsdel med stora perspektivfönster, sovrum och förråd/klädkammare. För sommarens uteliv och privat avkoppling, så finns en insynsskyddad balkong med klinkergolv i soldränkt sydvästläge. Centralt läge med bekvämt gångavstånd till centrumgalleria och pendeltåg. Det här är ett sällsynt tillfälle som sällan återkommer i centrala Jakobsberg. Nyckeln kan bli din!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 002 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 Mbit.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
452
Byggår:
2010/2011
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall med elegant klinkergolv i en grå ton, vitmålade väggar och en praktisk garderob och linneskåp.

Duschrummet som ligger direkt in till höger, har vitt liggande kakel på väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Här finns duschplats med duschväggar i glas, badrumsmiljö med kommod och överskåp med belysning från Vedum och handduksvärmare i krom.
Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Bosch och bänkskiva i laminat. På väggen finns ett praktisk förvaringsskåp.

Praktiskt och ljus klädkammare/förråd med ekparkettgolv, vitmålade väggar och förvaringshylla.

Trivsam och ljus sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång till balkongen som ligger i ett soldränkt sydvästläge. Sällskapsdelen och köket har stora perspektivfönster med som ger ett generöst ljusinfall i lägenheten.
Golvet har ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Dessutom finns en liten alkov som kan användas som matplats, bibliotek eller som också kan bli ett framtida litet sovrum.

Tillvalsutrustat kök med köksluckor i vit högblank och med linjestänger som handtag. Ljust kakel finns över diskbänk och bänkskivor i grå laminat.
Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin och keramisk häll. Allt i svart utförande och från Bosch. Fläkt av märket Franke finns också.

Sovrummet har ekparkettgolv, målade väggar i en gul ton och garderob.

Övrigt:

- Släta vita innerdörrar.

- Persienner finns i samtliga fönster.

- Fönsterbänkar i natursten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 002 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 Mbit.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,03553%

Andel av årsavgiften

2,03553%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2010/2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2013
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I porten finns barnvagnsrum och på gården finns separat cykelförråd och återvinningsrum/soprum.
17 förråd finns.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2779

Förening

Namn

Brf Frihetshöjden

Om föreningen

Välkommen till Brf Frihetshöjden som uppfördes 2010/2011 och består av två byggnader med totalt 39 bostadsrätter varav 6 lägenheter är upplåtna till ett gruppboende som ligger mellan husen.

Allmänt om föreningen
Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolaget som erbjuder bredband (100 mbit) och kabel-TV med sammanlagt 23 kanaler, där 15 är fasta och 8 kanaler är valbara. Detta ingår i månadsavgiften. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Parkeringsplatser och garage:
P-parkeringsplatser kostar 200 kr/mån. I området finns också garageplatser som kostar 550 kr/mån.

I husets entréplan finns separata lägenhetsförråd som kan hyras separat för 100-210 kr/mån beroende på storlek.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad