Kopparvägen 6, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Öppen och ljus lägenhet med fönster i två väderstreck
  • Fasad
  • Kök med generösa ljusinsläpp
  • Vardagsrum
  • Sovrum i anslutning till vardagsrum

Kopparvägen 6, 3 tr , Kallhäll , Järfälla

Sällan till salu i föreningen! Kan bli en underbar pärla med möjlighet att dela av allrum och skapa ett riktigt sovrum, kök i vinkel med delvis öppen planlösning mot matplats och sällskapsdelen. Promenadavstånd till Kallhäll C med pendeltåg som på 23 min tar dig till Sthlm C, stambytt 2006!

51 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 862 kr inkl värme & VA. (El- enhetsmätning)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1963
Driftskostnad:
328 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Är idag 1:a men kan bli en bra planerad 2:a högst upp i huset med hjälp av uppsättning av vägg där du skapar ett sovrum i det generösa vardagsrummet, se planritningen. Samtliga rum har riktiga fönster och skulle därmed behålla ett ordentligt ljusinsläpp.

Hall:
Välkomnande och rymlig hall för att vara 1 rok. Hatthylla, ekparkett på golv och vitmålade väggar. Hallen leder fram till det ljusa öppna allrummet och direkt till höger om entrén finns badrummet.

Vardagsrum:
Modern öppen planlösning mot köket och matplatsen med goda förutsättningar för ett större sällskap runt matbordet. Plats finns även för sällskapsdel/tv-hörna och gott om förvaring i garderober bredvid matplatsen. Fönster i två väderstreck. Möjlighet att dela av och skapa ett separat sovrum.

Kök:
I öppen planlösning mot vardagsrummet och sällskapsdelen finner du köket i vinkel som har allt ett kök i behöver. Goda avställningsytor och diskbänk i rostfritt samt laminat, vitt kakel ovan arbetsbänk och ljusa släta luckor i vitt. Kombinerad kyl/frys (Electrolux 2017), spis med fyra plattor och ugn samt fläkt. Ekparkett och vitmålade väggar.

Dusch/wc:
Ljust duschrum i anslutning till hallen. Vitt kakel och plastmatta. Handfat, wc-stol, handdukstork (el) och förvaringsskåp, Det övre planet i huset, där denna lägenhet ligger, är påbyggt 1990. Stammarna i resterande del av huset byttes senare, ca 2006

Övrigt:
-Källarförråd och mindre matrumsförråd finns.
-Det finns två tvättstugor, en mellan port 8/10 samt en mellan 16/18, dessa renoverades 2006.
-Com hem kabeltv (ingår) och bredband via Ownit (ingår ej)
-Bostaden har varit en hyresrätt som föreningen nu upplåter till bostadsrätt. Det kommer därför att upprättas sk. upplåtelseavtal istället för överlåtelseavtal.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 862 kr inkl värme & VA. (El- enhetsmätning)

Driftskostnad

3 936 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 764 kr
Försäkring: 2 172 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Baserat på livädrig bostad då detta är en hyresrätt som upplåtes som bostadsrätt av föreningen.

Andel i föreningen

0,818031%

Andel av årsavgiften

0,818031%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

TT omg eller ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med souterräng våning och hiss

Byggnadsår

1963

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Järfälla-Kallhäll 6:163

Förening

Namn

Brf Kopparslanten

Om föreningen

Välkommen till Brf Kopparslanten som byggdes 1963 och består av 110 lägenheter fördelade på adress Kopparvägen 2-20.

Det finns två tvättstugor, en mellan port 8/10 samt en mellan 16/18, dessa renoverades 2003/04.
Cykel/barnvagnsrum finns i port 2, 6 och 20.
En bastu kan för en liten slant nyttjas av boende.

Antal lägenheter

105

Antal hyresrätter

5

TV och Bredband

Leverantör av bredband är Ownit.
Leverantör av kabel-tv är Comhem.
Ownit ca 149:-/mån

Parkering

Bilparkering finns 48 st och mc-parkering 9 st. I dagsläget är det ett tiotal i kö. Kontakta HSB Norra Stor Stockholm för aktuella köuppgifter samt för att ställa dig i kö. Kostnad för en parkeringsplats 300kr/mån.

Renoveringar

Fönster/altandörrar byttes ca 2008
Tegelfasad och gavlar är renoverade 2013
Fastigheten är i gott skick efter alla underhåll som varit.
Radonmätning är gjord och ingen radon uppmättes.
Det övre planet, sk. vindsplanet, är påbyggt 1990 och en del stammar byttes ut i samband med det.
Stammarna i resterande del av huset byttes ca 2003/2004.
OVK injustering, rensning.
Målning av parkeringsfickor.
Renovering av trappor invändigt.
2017 Renovering av takfoten på baksidan

2018 Underhåll av fönster på våning 3 samt nergideklarationer av huset

Ekonomi

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning.
2017-01-01 Höjning av årsavgiften med 1 %.
Den genomsnittliga årsavgiftsnivån för bostäder uppgår till
802 kronor/m2

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte