Skridskovägen 10

Bilder

  • Såld!

Skridskovägen 10 , Viksjö , Järfälla

Mycket välskött villa på lugn återvändsgata med ljus interiör och stora trivselvärden och som under senare år har renoverats med bl.a. nytt kök och nyare badrum. Huset erbjuder på entréplanet en öppen sällskapsdel i fil, elegant minimalistiskt kök med gott om utrymme för familj och vänner, kaklat duschrum med golvvärme, tvättavdelning, hall och sovrum med gott om möjligheter till förvaring. På övervåningen finns ett påkostat badrum med massagebadkar som skänker extra vardagslyx, två sovrum, varav ett kan delas av så att ni får ytterligare ett sovrum, hall och klädkammare. Garage med förråd och separat rum för gäster, tonåringen eller för det egna hemmakontoret. För sommarens uteliv finns en uteplats i söderläge och lättskött och lagom stor trädgård med plats för utomhusaktiviteter. Fastigheten är belägen i ett lugnt och idyllisk område med närhet till grön natur, skolor, kommunikationer, 18+9 håls golfbana och bad- och båtliv i Mälaren. Huset har förhandsbesiktigats och energideklarerats. Säljaransvarsförsäkring för dolda fel kommer att tecknas av säljaren. Inflyttning under våren.

150 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
347 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
2 583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

150 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus hall/entré med instegsyta med klinkergolv vid ytterdörren och ekparkettgolv i den övriga delen av hallen. Väggarna är vitmålade.
För att få bort skor och jackor, så finns en stor, praktisk och snygg garderobslösning. Luft-/luftvärmepump från Mitsubishi från omkring 2010, finns över ytterdörren.
Under trappan som leder upp till övervåningen finns ett praktisk förråd.

Tvättavdelningen som ligger direkt in till höger, har vinylmatta på golvet och vitmålade väggar.
Här finns tvättmaskin från Bosch, torktumlare från Miele, varmvattenberedare, tvättho och förvaringshyllor.

Elegant duschrum som renoverades 2011 med våtrumsintyg. Klinkergolv i en svart ton med golvvärme och vitt liggande kakel med inslag av dekorplattor i en brun ton.
I taket finns infällda downlights. Badrumsmiljö med kommod och överskåp med belysning, wc, duschväggar i glas och handduksvärmare. Vädringsfönster finns också.

Ljus och trivsam sällskapsdel med vardagsrum och allrum/ungdomsavdelning, med öppen planlösning mot hallen och köket. Här finns ekparkettgolv och vitmålade väggar. En av väggarna i vardagsrummet har en målad fondvägg i ton av café-latte.

Elegant och minimalistiskt kök som renoverades 2014/2015, med en stor matplats och utgång till passagen som leder till trädgården. Köket som kommer från IKEA, har köksluckor i vit högglans.
Flerfärgad mosaik över bänkskivor i laminat med infälld köksho. Den maskinella utrustningen består av ugn från Miele. Microvågsugn i rostfritt, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin och helintegrerad kyl och frys kommer från IKEA. Fläkten kommer från Cylinda.
Infälld belysning finns över skåpen och den praktiska barbänken/serveringsdelen med tillhörande barstolar. Under bänken finns ett flertal lådor som ger stora möjligheter till förvaring.

Sovrummet som finns i anslutning till köket, har ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Stor inbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar finns.
Här finns den inkommande fiberkabel för bredband och TV.

Övervåningen:

Ljus trappa som renvoverades 2014 leder oss upp till övervåningen.

Ljus hall som har vitmålade väggar, laminatgolv och takfönster.
I anslutning till hallen finns en en praktisk klädkammare med laminatgolv, ljusmålade väggar och två garderober.

Det stora sovrummet som enkelt kan delas av till två sovrum, har laminatgolv och ljus tapet.

Det andra sovrummet har laminatgolv, ljus tapet och vindslucka upp till vinden (ej golvbelagd!)

Snyggt och påkostad badrum som renoverades 2010, med skifferliknande klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar med inslag av dekorplattor i en brun ton på en av väggarna.
Här finns massagebadkar som skänker vardagslyx, badrumsmiljö med kommod och överskåp med belysning, wc och dimmerstyrda downlights i taket. Stort fönster som ger ett bra ljusinfall finns också.

Övrigt:

- Huset har besiktigas och besiktningsprotokoll tillsammans med energideklaration kan erhållas av fastighetsmäklaren eller laddas ner under dokument.

- Huset har indraget fiber för bredband och TV.

- Hela entréplanet målades om 2014.

- Ny el-central och nydragen jordad el från 2015.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1977 ombyggt 1984

Uppvärmning

Direktverkande elvärme via oljefyllda radiatorer. Luft-/luftvärmepump fr. 2010

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 oktober 2016
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä. Delar av fasaden är utbytt och målad 2013.
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Vid entrésidan finns en markisförsedd uteplats i soligt söderläge.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 7:343

Övriga byggnader

På fastigheten finns ett isolerat garage med träfasad och papptak som lades om 2010. I anslutning till garaget finns ett isolerat rum som kan användas som gästrum, ungdomsavdelning eller som kontor för den egna verksamheten.
Det finns också ett kallförråd i anslutning till garaget

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 000 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en förbrukning av el på ca 17 860 kWh, samt nätavgift på ca 5700 kr/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 533 000 kr, varav byggnadsvärde 1 382 000 kr

Summa pantbrev

2 300 000 kr

Tomt

Areal: 347 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgårdstomt med två äppleträd och en nyplanterad ligusterhäck som omgärdar trädgården på framsidan. Garageinfarten är asfalterad. Vattenutkastare finns i anslutning till entrén.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:30
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2176
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2176
Last, Officialservitut: Tillträde, 01-JÄF-2176

Tillträde

Våren 2017

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad