Viggengatan 11, 2 tr (lgh 1103)

Bilder

 • Såld!
 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Viggengatan 11, 2 tr (lgh 1103) , Barkarbystaden , Järfälla

Nyproducerad och suveränt planerad 2:a med hög standard, öppen och tilltalande planlösning och dubbla balkonger för sommarens uteliv. Här lever ni ett bekymmersfritt liv i ett av Barkarbystadens mest centrala och attraktiva lägen och med alla bekvämligheter utanför ytterdörren. Möjlighet till omgående

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 069 kr inkl. värme och vatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Lagom stor hall med instegsyta med klinkergolv med värme och lackat ekparkettgolv i övriga hallen. Väggarna är vitmålade. Här finns städskåp och garderob.

Snyggt duschrum med vitt blankt stående kakel och grafitgrått klinkergolv.
Duschplats med duschvägg i glas, badrumsmiljö med kommod och överskåp i vitt med belysning, wc och handduksvärmare i krom.
Separat tvättavdelning med tvättmaskin och torkumlare från Whirlpool, arbetsbänk i laminat och överskåp.

Stor och öppen sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång via helglasade pardörrar till balkong i västerläge och en balkong i österläge. Sällskapsdelen och köket har lackat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Köket har vita släta köksluckor och över arbetsbänkar i laminat med infälld köksho, finns vitt blankt stående kakel.
Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn och microvågsugn, kyl/frys och diskmaskin från Whirlpool och fläktkåpa.
Bra arbetsbelysning över arbetsbänk och belysning i skena i taket.

De båda sovrummen har lackade ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Det finns också garderober i båda, vilket ger stora möjligheter till bra förvaring.

Övrigt:

- Vita släta innerdörrar.

- Fönsterbänkar i natursten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

3 069 kr inkl. värme och vatten.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden grundar sig på en uppskattad årsförbrukning av hushållsel

Andel i föreningen

1,5826%

Andel av årsavgiften

1,5826%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omg. inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I husets källare finns lägenhetsförråd, cykelförråd och garage.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:41

Förening

Namn

Takten 1

Om föreningen

I Kvarteret Paraden ryms 220 bostäder med Barkarbystadens bästa läge, precis intill Stora Torget. Här blir ditt hem en del av stadens centrala puls. Samtidigt får du din egen borg där ljus och grönska letar sig in i sovrummet. Där någons tanke lagt sig i minsta detalj.

Paraden byggs av Åke Sundvall AB, vinnare av Årets Stockholmsbyggnad 2014 och KOD Arkitekter, belönade med Sveriges Arkitekters Bostadspris 2009. Tillsammans vill de bidra till att Barkarbystaden blir en levande, intressant och hållbar plats att leva på med vacker och spännande arkitektur. Därför skapar de ett kvarter som sticker ut och samtidigt värnar om de klassiska boendekvaliteterna. Ett kvarter med puls, takt och ton.

Kvarteret består av fyra byggnader i olika höjd. Mot torget stoltserar en hög fond och i söderläge är husen lite lägre, allt för att ta vara på och släppa in ljuset. Alla lägenheter har fönster i minst två väderstreck och minst en balkong, uteplats eller terrass mot den gröna innergården.

Brf Takten 1 är en utav Paradens 4 föreningar och består av 56 stycken bostadsrättslägenheter belägna på Viggengatan 11-15, fastighetsbeteckning Järfälla Barkarby 2:41. Huset är ett 6-våningshus med underliggande garage, 115 platser totalt för hela Paraden varav 29 platser tillhör Brf Takten. Hyra 1150kr/mån. Uthyrningen av platserna i garaget samt hanteringen av kösystem sköts utav CorePark.

I månadsavgiften ingår värme, varmvatten
Öppet fibernät via IP-only. Det innebär att ni väljer och tecknar abonnemang med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som ni själv önskar. www.ip-only.se.

Varje lägenhet får tillgång till ett separat källarförråd.
Hushållsavfall hanteras med sopsugssystem som finns på innergården och alla lägenheter är utrustade med avfallskvarn..

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme.
Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
Förvaltning av Storholmen

Mer info finner du i dagsläget på: http://kvarteretparaden.akesundvall.se/

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad