Bråvallagränd 4

Bilder

  • Såld!

Bråvallagränd 4 , Skälby , Järfälla

Nu finns chansen att förvärva ett av de eftertraktade och nybyggda husen i Ormbacka! Här erbjuds 142 kvm boyta med modern och stilren inredning, allt i nyskick. Rymligt och snyggt kök från Vedum med inbyggd maskinpark och exklusiv 30 mm massiv stenskiva. Genomgående mattlackad ekparkett i hela huset. Hall med klinkergolv och förvaring bakom skjutgarderober. Helkaklade våtrum med klinkergolv, golvvärme ocg flera tillval. Tillvalspaket LED-spotights i hall, kök, dusch- och badrum. Praktisk tvättstuga med groventré. Två rymliga sällskapsrum och tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns chansen att bo det bekväma huslivet i nyskick och med lagom stor- och lättskött tomt. På ca 100 meters avstånd finns närmaste förskola och framgent även bushållplats precis utanför huset. Bussen tar dig till Barkarby station och härifrån tar pendeltåget dig till Sthlm central på 17 min. Slutbesiktning är gjord och huset är klart att flytta in i. Välkommen!

142 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
142 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
352 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 806 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

142 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är genomgående inrett med vitmålade väggar och 3-stavig och mattlackad ekparkett.

Entré/ Hall
Direkt innanför ligger grått klinkergolv och i direkt anslutning finns förvaring i garderob med skjutdörrar. I taket finns infällda

Kök (19,6 kvm)
Toppmodernt kök från Vedum smakfullt inrett med vita skåpsluckor och arbetsbänk i 30 mm massiv sten. Ovanför arbetsytorna finns vita kakel som stänkskydd och belysning med infällda LED-spotlights. Vidare är köket utrustat med infälld spishäll (bred), rostfri fläktkåpa, inbyggd varmluftsugn i praktisk arbetshöjd, inbyggd micro, fullstor kyl, fulltor frys samt integrerad diskmaskin. Hela maskinparken är i rostfritt och från Electrolux. Här finns gott om plats för stor matplats intill stora fönsterytor mot framsidan varav det ena fönstret är av smal modell ner till golv. Skåpsinredningen och bänkytan löper vidare in mot vardagsrummet förbi trappan till övre plan. Detta utrymme kan med fördel användas som köksförvaring alternativt som kontorsdel. Trapphuset är öppet vilket ger rymd och öppen känsla. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Vardagsrum (26,3 kvm)
Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel för den som vill. Stora fönster med fönsterbänk av kalksten och dubbel balkongdörr mot baksidan med glas ner till golv.

WC/ Duschrum
Helkaklat duschrum med vita breda kakel och grått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Duschhörna med regndusch och separat duschslang. Till duschen hör glasdörrar i klarglas som går att vika undan. Vidare finns här wc, handfat, kommod med låsinredning, spegelskåp med belysning, handdukstork (el) samt vädringsfönster. Inredning från Vedum, Gustavsberg, Inr och Lvi. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Tvättstuga
Tvättstuga med groventré inrett med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns frånluftsvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, skåpsinredning och arbetsbänk med infälld tvättho.

Övre plan
Stilren trappa med vitmålade sidor och eksteg upp till övre plan med hall, allrum och tre sovrum. Trapphuset är öppet och luftigt mellan hallens del och kökets förlängning.

Allrum (14,6 kvm)
På övre plan finns ytterligare ett sällskapsrum perfekt för till exempel tv-hörnan, här ryms enkelt en soffgrupp. För den som vill finns här möjligheter att skapa ytterligare ett sovrum.

Sovrum (10,6)
Sovrum med mycket ljusinsläpp i flera fönster. Här finns förvaring i inbyggd garderobsvägg.

WC/ Badrum
Helkaklat badrum med klinker och golvvärme (el). Badrummet har gott om plats och här finns wc, badkar, handfat, bred kommod med lådinredning och tillhörande spegelskåp med belysning. Vädringsfönster är högt placerat ovanför wc. För mer info om inredningen se bifogade info blad under >dokument och länkar< i annonsen.

Sovrum (8,4 kvm)
Det mindre sovrummet har fönster mot baksidan och förvaring finns precis utanför dörren i klädkammare.

Sovrum (13,6 kvm)
Husets största sovrum ligger också mot baksidan och har egen klädkammare om ca 4 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump - Golvvärme/ Radiatorer

Ventilation

Frånluft värmeväxling

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med underliggande isolering
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plastbelagd plåt

Övrigt

Uppvärmning från frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Badrum på övre plan har elektrisk golvvärme.

Tillval som gjorts hittar du i tillvalslistan under knappen >dokument och länkar<

Samfällighet finns för området och omfattar skötsel av vägen som till exempel snöröjning, sandning etc. och även för gemensam VA anläggning. Den boende erlägger den faktiska kostnaden för vattenförbrukning mot samflligheten. Läs mer under >dokument och länkar<

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:1617

Övriga byggnader

Carport finns precis intill huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 675 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 3 875 kr
Försäkring: 5 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter.

Summa pantbrev

3 025 000 kr

Tomt

Areal: 352 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan tomt med söderläge på baksidan. Här är det grusad biluppfart med uppställningsplats för två bilar varav den ena i carport. Enligt entreprenadavtal mellan Götenehus och ägaren så kommer gräsmatta att läggas ut på tomten, detta görs under varmare årstid.

Stenlagd entrégång fram till entrén. På baksidan är det grusat framför balkongdörr att ses som förberett för altan.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Skälby S:17, GA:52-GA:54

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad