Teknikvägen 61

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats
  • Del av terrasen
  • Kök med granitbänkskiva
  • Duschrum på entréplan
  • Sovrum 1

Teknikvägen 61 , Kallhäll , Järfälla

Elegant terrasslägenhet i 2-plan med ca 20kvm terrass i soligt läge med odlingslåda i framkant samt ytterligare 2 uteplatser. Denna bostad är verkligen unik med sina 160,5kvm i etage med ingång på entréplan där kök och vardagsrum är beläget, samtliga sovrum är i dagsläget i souterrängplan där även en generös uteplats finns belägen. På entréplanet finns en stor terrass i soligt läge där du mellan träden kan skymta Mälarens glitter. Kök renoverades 2009, dusch/wc 2008, hela övervåningens ytskikt 2009/2016. Bostaden erbjuder 5 rok varav 2-4 sovrum och 2 badrum/wc. Som att bo i ett eget litet radhus med separat entré, uteplats på framsidan och förrådsbyggnad som avskärmar från gatan fast utan lagfart och pantbrevskostnaden. Sällan till salu i föreningen så nu har du chansen att för dig och din familj fånga denna trevliga pärla!

160,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 491 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
160,5 kvm
Våning:
1+2
Lägenhetsnummer:
277
Byggår:
1980/81
Driftskostnad:
752 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

160,5 kvm

Rumsbeskrivning

Denna bostad är verkligen unik med sina 160,5kvm i etage med ingång på entréplan där kök och vardagsrum är beläget, samtliga sovrum är i dagsläget i souterrängplan där även en generös uteplats finns belägen. På entréplanet finns en stor terrass i soligt läge där du mellan träden kan skymta Mälarens glitter. Här har du även odlingsmöjligheter i framkanten av terrassen. Som att bo i ett eget litet radhus med separat entré, uteplats nummer tre på framsidan och separat förrådsbyggnad som begränsar insynen från gatan. Sällan tillsalu i föreningen så nu har du chansen att för dig och din familj fånga denna trevliga pärla!

ENTRÈPLAN:

Hall:
Rymlig hall med plats för byrå eller hatthylla. Klinker med el-golvvärme (2009) och inbyggd garderob med dubbeldörrar varav den ena i spegelglas. I hallen kan du även se rakt genom lägenheten till den soldränkta terrassen. Den nya öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, som förra ägaren genomförde 2009, har verkligen gett bostaden en helt ny karaktär med moderna färg och materialval. Oerhört stora och generösa samvaroytor där ljuset flödar genom hela rummet och dagens allrum med fördel kan disponeras som sovrum nummer 4 för den lite större familjen.

Kök:
Exklusivt kök i vitt med granitbänkskiva, sjöstenskakel och vinkyl! Köket utgörs av inredning längs med väggen samt en stor köksö med massvis av förvaring och en barbordsdel, köksön har även eluttag att tillgå. Kökssnickerier i stilrent vitt, infälld dubbelho i rostfritt och granitbänkskiva i svart ovan sjöstenskaklet i grå/svarta kulörer. Hela köket erbjuder gott om både arbetsytor samt förvaring i skåp och lådor. Maskinell utrustning: Induktionshäll, kyl & frys med överskåp ovan, inbyggd varmluftsugn samt micro, diskmaskin, fläkt i rostfritt med snygg sjösten runtom. Köket har en matplats för ca 4-6 personer vid fönstret mot uteplatsen och entrén. Den större matplatsen är placerad mot utgången till terrassen men kan med fördel även utgöra vardagsrum så att dagens vardagsrum istället ger plats för ytterligare ett sovrum, sovrum 4. Valnötsgolv (2009), vita väggar samt fondtapet i svart/silver medaljong.

Matplats/möjlig vardagsrumsdel i öppen planlösning med köket
Generösa sällskapsytor med vackert valnötsgolv, målade väggar i vitt med fondtapet i svart/silver medaljong. Här finns plats för matgrupp, sällskapsdel eller tv-hörna för den som önskar. Lättmöblerat utrymme med öppen planlösning med köket och köksön. De stora fönsterna låter ljuset flöda fritt in i rummet och skapa en härlig harmoni med solens ljus.

Vardagsrum/matsal/sovrum 4:
Renoverades 2009 med valnötsgolv. Ny tapet 2015 i modernt grått mönster. Disponeras idag som vardagsrum med soffdel och tv men plats finns för hela släkten kring långbord om dispositionen ändras. Öppning mot vardagsrumsdelen och med fönster mot terrassen. Kan med fördel disponeras som det fjärde sovrummet.

Terrass:
Sällsynt stor och träbelagd terrass i exemplariskt sydvästläge. Nuvarande ägare har iordningsställt terrassen med vacker grönska och svartmålade trädetaljer. Här finns en generös odlingslåda i framkant av terrassen som ger dig som köpare möjlighet att odla egna grönsaker eller pryda med vackra blomster. Gott om plats för både matbord, grill, loungedel och solstolar. Detta är verkligen bostadens bästa plats där du skådar solnedgången vissa delar av året. Markis finns att tillgå.

Dusch/wc-rum:
Renoverades 2008 med sjösten i olika gråa nyanser på golvet och kakel i vitt på väggarna. Superfint duschrum med vägghängd wc, välvda och vikbara duschväggar i glas, infällda spotlights i taket samt inbyggda högtalare. Designhandfat liknande en skåls utformning med kommod i vitt och infälld spegel i kaklet. Tack vare den vägghängda wc:n skapas ett användbart hyllplan ovan.

SOUTERRÄNGPLAN:

Hall:
Centralt belägen hall då du härifrån når alla våningens rum. Här finns bostadens tre av totalt fyra klädkammare belägna. Laminatgolv i imiterat klinker och vita väggar.

Tre klädkammare:
Snyggt inredda varav ena med skjutdörrsgarderob. En utav dem disponeras idag som kontor.

Allrum/bibliotek/sovrum 4:
Ytskiktsrenoverades 2015 och är i en L-formation. Stort utrymme, största av alla rummen i bostaden!, som kan användas som lekrum, eller varför inte låta tonåringen husera fritt och få plats med både sovdel, arbetsplats och soffa med egen tv-hörna? Klädkammare i anslutning med gott om förvaring. Skapa en egen liten minilägenhet utan kök. Glaspatier mot hallen för ljusinsläpp.

Sovrum 1:
Plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Lugnt läge med fönster mot baksidan, uteplatsen och grönskan. Målade väggar med svagt mönstrad fondtapet i vitt/silver och ekparkett samt utgång till den träbelagda uteplatsen.

Sovrum 2:
Plats för enkelsäng och skrivbord samt massvis med leksaker. Laminatgolv och modern tapet.

Uteplats:
Träbelagd uteplats med utrymme för hammock, solstolar eller matgrupp. Vindstilla läge under taket till terrassen (som tillhör bostaden) ovan med vy mot grönskan. Sluttningen ner mot allmänningen ger barnen stora gröna ytor att leka fritt på, i direkt anslutning till bostaden och utan bilväg. Bättre blir det inte!

Badrum:
Badkar, wc-stol och handfat. TM (2005) och TT (2014). Målad våtrumstapet på väggarna och våtrumsmatta på golvet.

Övrigt:
- Förråd är placerat i enskild byggnad utanför entrén, belägen till vänster innan grinden.
- Kabel-tv via comhem och bredband via bredbandsbolaget
- Tvättstuga och bastu att tillgå på Teknikvägen

Allmän information om lägenheten och föreningen:
- Denna bostad kan med fördel disponeras som en 5rok, men i mäklarbilden, dvs. utdraget ur lägenhetsregistret hos föreningen, står det 4rok.
- 160,5kvm är totalytan i bostaden, när husen byggdes så specificerade föreningen bo och biyta med hänsyn till souterrängplanet där allrummet på det planet hamnar utan fönster mot motfylld vägg. Följande fördelning tillämpades: ca 130,5kvm boarea och ca 30kvm biarea. I dagsläget, efter samtal med ordförande, så specificeras inga lägenheter på det sättet längre utan det är 160,5kvm som är lägenhetens totyalyta som då gäller.
- Vissa av dessa lägenhetstyper utgör funktionen av skyddsrum, denna bostad är undantaget detta! (enligt samtal med ordförande 15/4 2015)

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1+2 av 3, hiss finns ej

Avgift

7 491 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

9 034 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 3 034 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,43772%

Andel av årsavgiften

0,43772%

Reparationsfond

152 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

flerbostadshus utan hiss

Byggnadsår

1980/81

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 183 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 9:10

Förening

Namn

HSB Brf Kolarängen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen.
Dessutom finns gym, bordtennislokal, snickerilokal, och boulebana.
(
= Endast på Turbingränd).

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 010-442 50 00. För namn och telefonnummer till ordföranden vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida vis hsb: eller
http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.

TV och Bredband

I avgiften ingår 18 analoga Tv -kanaler. Leverantör: Comhem.
Bredband via fibernät (10 eller 100 Mbit) från Bredbandsbolaget finns installerat i alla lägenheter. För inkoppling krävs avtal med Bredbandsbolaget.

Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via TV-uttaget.

Parkering

Parkering: 236 garageplatser (454kr/mån) samt 101 p-platser (137 kr/mån utan el & 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2018), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.

Renoveringar

Stamspolning har skett under 2012.

Ekonomi

Avgiftshöjning 2018, 2%

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1140 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte