Aron Lindgrens väg 2, entréplan

Bilder

 • Såld!
 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Lägenhetsritning

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Aron Lindgrens väg 2, entréplan , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! Tilltalade bostadsrätt med stora trivselvärden som inbjuder till socialt umgänge både in- och utvändigt. Bostadsrätten som ligger med ett insynsskyddat läge i huset, erbjuder en elegant och trivsam sällskapsdel med perspektivfönster och utgång till den inglasade balkongen som ligger utan insyn i ett soldränkt västerläge med vacker utsikt över parkområde med äppellund, Mälaren och vackra solnedgångar. Lägenheten inrymmer också ljust och smakfullt kök, kaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och två sovrum med förvaring. I anslutning till entrén finns också en klädkammare med fönster som kan användas som hemmakontor eller som ett litet barnrum. Här lever ni ett enkelt och bekymmersfritt lägenhetsliv med direkt närhet till vackra promenadstråk utmed Mälarens strandremsa och grön natur. På ca 7 min promenad når ni pendeltågsstationen och Kallhälls centrum. Resan till med pendeltåg till Stockholm central tar ca 23 minuter. Det finns också goda friluftsmöjligheter både sommar och vintertid. Elljusspår och Kallhällsbadet med badstrand finns bara ett par hundra meter från huset. Friskis & Svettis och Extremfabriken finns i området. Bra långfärdsskridskoåkning på Mälaren där Vikingarännet går förbi. Området ligger intill Görvälns naturreservat, som är ett stort sammanhängande skogsområde med promenadstigar och populärt bland mountainbikeåkare.
Utanför huset och i anslutning till den vackra äppellunden finns stora gräsytor för alla typer av utomhusaktiviteter bl.a. pulkaåkning vintertid. Det finns också ångbåtsbrygga med sommartrafik inte långt från lägenheten.

Nyckeln kan bli er...

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 801 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2004
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Väldisponerad hall/entré med parkettgolv och en elegant och diskret mönstrad tapet. Praktisk garderob med spegeldörrar finns snett fram till vänster.
I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare som också kan användas som hemmakontor eller barnrum. Här finns ekparkettgolv, vitmålade väggar, förvaringshylla och fönster.

Det större föräldrasovrummet har ekparkettgolv och målade väggar i en tonad vit nyans med en med en mönstrad fondtapet.
Dessutom finns garderober för effektiv förvaring.

Rymligt badrum med kaklade väggar i vit nyans och grått klinkergolv med värme. Badrummet är utrustat med badkar, wc och ny badrumsmiljö i vitt med kommod och spegel med belysning.
Separat tvättavdelning med arbetsbänk i ek, tvättmaskin från UPO, torktumlare från Electrolux och praktiskt förvaringsskåp.

Ljust och härligt kök med stora fönster och med gott om plats för familj och vänner.
Golvet har ekparkettgolv och väggarna är målade i en grå ton.
Köksluckor i tonad vit nyans med ramspegel och handtag i mattkrom och ljusgrått kakel över arbetsbänkar i massiv ek.
Den maskinella utrustningen består av kyl, frys och spis med häll från Electrolux, diskmaskin från Whirlpool från 2016 och fläkt från Futurum.

Elegant och trivsam sällskapsdel med stora perspektivfönster och utgång till den inglasade balkongen som vetter mot parkområde och med Mälarens glittrande vatten i fonden.
Väggarna är målade i en tonad vit nyans och golvet har ekparkett.

Det andra sovrummet som ligger i anslutning till köket och sällskapsdelen, har ekparkettgolv och väggarna är målade i en tonad vit nyans. Även ifrån detta sovrum så får ni en fin utsikt med vackra solnedgångar över parkområdet och Mälaren.

Den inglasade balkongen har eluttag, trätrall och infravärme.

Övrigt:

- Fönsterbänkar i natursten.

- Innerdörrar med speglar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 8, hiss finns

Avgift

4 801 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,14171%

Andel av årsavgiften

0,14171%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Sommaren 2017

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I huset finns separat lägenhetsförråd, barnvagnsrum och tvättstuga. Cykelförråd finns i separat byggnad utanför entrén.

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 1:41

Förening

Namn

Ekbladet

Om föreningen

Välkommen till Brf Ekbladet som har 72 st lägenheter fördelade på tre hus med adresserna Aron Lindgrens väg 2-6.

Allmänt
Kabel-TV och bredband genom Comhem. Det finns två tvättstugor som ligger i port 2 och 6. Till bostaden tillhör källarförråd, utöver det har man klädkammare/ förråd i bostaden. Sopsortering finns med hushållssopor, matavfall, tidningar, metall, plast och kartong.

Parkering
P-plats med el 250 kr/mån och p-plats i carport för 450 kr/mån. Styrelsen administrerar själv kösystemet. Som boende är man garanterad minst en plats och i mån av plats finns möjlighet till fler platser för den boende.

Planerade renoveringar:

Genomförda renoveringar:
Under 2017 borrade man för bergvärme. Det här har sänkt föreningens värmekostnad väsentligt.

Avgiftsförändringar
Avgiften sänktes 2017 med 3%

Organisationsform

Bostadsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 23 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Jakobsberg som Stäket. Stor infartsparkering. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt uppskattad lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum, som f.n. genomgår omattande renovering och ombyggnad, med bl.a. Folkets hus, bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad