Birger Dahlerus väg 5

Bilder

  • Såld!
  • Takterrass med sol hela dagen och solnedgång över Mälaren
  • 30 kvm takterrass och balkong därtill
  • Plats för flera möblemang
  • Utsikt över Mälaren!
  • Högst upp i huset

Birger Dahlerus väg 5 , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Underbar 4-rums lägenhet högst upp i Brf Smedjan med magnifik terrass om ca 30m2 i sydvästläge. I hjärtat av Bolinderfabrikens gamla fina tegelbyggnader erbjuds nu denna unika bostad med såväl en 15m2 stor balkong samt en 30m2 stor terras som bjuder utsikt över taktoppar och Mälaren. I orört skick erbjuds här genomgående stilren ekparkett, modernt kök från Marbodal, vardagsrum med utgång till balkong, tre sovrum samt förvaring i två klädkammare. Rejält badrum med mörkt klinkergolv, stort vitt kakel på vägarna och moderna vitvaror för tvätt och torktumling. I närheten till badrum finns även ett separat wc som även den är helkaklad. Master bedroom har egen utgång till balkongen och en rejäl walk-in-closet med gott om utrymme att inreda enligt era önskemål med hjälp av flexibelt ELFA hyllsystem. Ta nu chansen att få bo ostört högst upp i huset i denna lägenhet med totalt ca 45m2 Balkong/terrass i bästa solläge. Promenera ner till stranden för att njuta av naturen och vattnet eller om storstan istället kallar så tar ni er snabbt till Kallhäll station och därifrån vidare med pendeltåg som tar dig till Sthlm C på bara ca 23 min. Runt hörnet finns det lokala gymmet, strandpromenad, löparspår och naturreservat.

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 365 kr inkl värme, VA & Triple play (TV,bredband,tele) Sep. deb. varmvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11504
Byggår:
2016
Driftskostnad:
208 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående för hela bostaden är ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Hall
Hall i vinkel med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns hatthylla och klädkammare med hyllplan med stänger. klädkammaren ligger praktiskt belägen nära två av sovrummen.

Separat wc
Helkaklad wc med vita kakel och svart klinkergolv. Här finns wc, handfat, spegelslåp med belysning. Utrustning från Ido.

Badrum/ wc/ tvätt
Helkaklat badrum med vita kakel och svart klinkergolv. Här finns badkar med svarta sidor, wc, handfat med svart kommod med lådor (Aspen), spegel med belysning. Badrummet rymmer även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med vit arbetsbänk ovanför i laminat, samt vita överskåp.

Kök
Stilrent kök från Marbodal. Vita kökssnickerier med handtag i rostfritt. Arbetsbänk i svart laminat med vitt kakel ovanför. Infälld dubbelho i rostfritt (Intra). Integrerad diskmaskin (Siemens). Fläkt (Franke) med två spottar. Spishäll (Siemens schott ceran). Inbyggd micro och varmluftsugn av rostfritt i praktisk arbetshöjd. Fullstor kyl och fullstor frys (Siemens). I köket finns även skafferi och här är det gott om utrymme för matplats. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har det enda fönstret i bostaden som inte vetter mot Mälaren.

Sovrum 1
Sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar och ingång från vardagsrummet. Fönster vetter mot Mälaren.

Vardagsrum
Med öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet med härlig utsikt och plats för soffgrupp. Från vardagsrummet når man balkongen och vidare till den stora taterrassen. Balkongen är ca 15 kvm stor och takterrassen ca 30 kvm. Balkongen är mer vinklad mot väster och takterrassen ligger med soligt sydvästläge. Härifrån är du herre på täppan med fin utsikt över området och Mälaren.

Sovrum 2
Detta sovrum ligger med ingång från hallen och i nära anslutning till klädkammare i hallen. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster vetter mot balkongen och Mälaren.

Sovrum 2
Master bedroom med gott om utrymme och egen, väl tilltagen, klädkammare som verkligen lever upp till begreppet walk-in-closet. Detta sovrum har egen utgång till balkongen och vidare till takterrassen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

5 365 kr inkl värme, VA & Triple play (TV,bredband,tele) Sep. deb. varmvatten

Driftskostnad

2 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaderna bygger på uppskattade uppgifter

Andel i föreningen

1,7555%

Andel av årsavgiften

1,7555%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

6-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor balkong om ca 15 kvm med utgång från både vardagsrum och master bedroom. Från balkongen tar du ett par trappsteg upp till takterrassen om ca 30 kvm. Balkong och takterrass ligger i soligt sydvästläge.

Förvaring finns i två klädkammare samt ett separat förråd.

Förening

Namn

Brf Smedjan (Bolinder Strand)

Om föreningen

Välkommen till Brf Smedjan som består av tre nybyggda bostadshus i 4-6 våningar, med källare och garage samt äldre sidobyggnad, innehållande sammanlagt 71 lägenheter med säkerhetsdörrar och genomfört av JM. Bostadshusen har adressen Birger Dahlérus väg 5 och Gjutmästare Rosbergs väg 11A-B.

Allmänt om föreningen:
Bredband med telefoni och TV via TeliaSonera AB där en digitalbox per lägenhet för TV ingår. I föreningen finns gemensamma utrymmen som styrelserum, gemensamhetslokal/övernattningsrum, samt cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. På fastigheten finns miljöstation för källsortering av sopor. Byggnaderna är anslutna till fjärrvärme.

Parkering:
P-plats i garage - 29 st
P-plats i garage med motorvärmare - 8 st
P-plats med motorvärmare - 16 st

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

71

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 24 minuter. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Jakobsberg som Stäket. Stor infartsparkering. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt uppskattad lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum, som f.n. genomgår omattande renovering och ombyggnad, med bl.a. Folkets hus, bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad