Ledungsgränd 2

Bilder

  • Såld!

Ledungsgränd 2 , Skälby , Järfälla

Välkommen till ett stilrent, friliggande och välutrustat 2-plans hus byggt 2009 med suveränt, skyddat läget i barnvänliga Skälby. Mycket trevligt planerade ytor samt påkostade tillval. Genomgående hög standard och härligt ljusinsläpp genom generösa fönsterytor. Den extra takhöjden ger en härlig rymdkänsla. Modernt vattenburet värmesystem är installerat och fiber indraget. Möjlighet att dela av till 4 sovrum finns. Den underbara plana tomten, arrangerad med fingertoppskänsla, toppas med en egen flaggstång för festliga tillfällen. Infarten, och entrégången liksom den härliga uteplatsen på tomtens baksida är vackert stenlagd. Golvvärme är installerat på entréplan och i de båda helkaklade duschrummen. Lättarbetat och funktionellt Marbodalkök med öppen planlösning. Centraldammsugare finns. Förberett även för bastu och braskamin. Larm är installerat. Separat och välisolerat förråd med indragen el. Biluppställningsplats för 2 bilar vid huset samt extra parkering intill. Ett hus utöver det vanliga!

120 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
120 kvm
Biarea:
9 kvm
Tomtarea:
292 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

120 kvm

Biarea

9 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan:
Entréhall:
Den stenlagda entrégången välkomnar in till en öppen, ljus och inbjudande entréhall med ljusinsläpp genom fönster i ytterdörren. För ytterkläder finns plats för avhängning i hallen. Hallen avdelas med halvvägg mot köket. Golv: gråsvart klinker som övergår till 3-stavig ekparkett. Vattenburen golvvärme i hela entréplan. Väggar: vitmålade. Tak: vitmålade med infällda spots i entréplan om inget annat anges.

Kök:
Köksdelen är ljus och både lättillgänglig och lättarbetad med plats för matbord för 4-6 personer vid 2 stora markisförsedda fönster samt ett mindre öppningsbart fönster vid matsalsdelen. Extra tillval har gjorts. Köksluckor: vita blanka upp till tak (Marbodal). Arbetsbänk i mattslipad granit med bra ljus både genom liggande bänkfönster och spots ovan. Vitrinskåp har belysning. Dekorativ stavmosaik över häll och arbetsytor. Vitvaror i rostfritt (från Siemens om inget annat anges). Golv: 3-stavig ekparkett om inget annat anges. Väggar: ljusgrå målade. Utrustning: spishäll, spisfläkt (Thermex), kyl och frys (fullhöjd), inbyggd ugn och Micro samt diskmaskin (Bosch, 2013).

Tvättstuga:
Till höger om entrén ligger tvättstugan med ljusinsläpp genom ett fönster. Golv: ljusgrå klinker. Väggar: vitmålad vävtapet. Utrustning: tvättmaskin och torktumlare (Siemens), torkskåp (Nimo), värmepanna (Nibe Fighter 360P), centraldammsugare, tvättho och väggskåp.

Duschrum:
Vägg i vägg ligger ett helkaklat duschrum med ljusinsläpp genom frostat fönster. Golv: svart klinker. Väggar: vitt kakel och beigesvart mosaik i duschhörn. Utrustning: duschhörn avdelat med 2 vikbara glasdörrar, WC och kommod.

Vardagsrum:
Hallen öppnar upp mot den vackra trappan i massiv ek och mot det ljusa inbjudande vardagsrummet. Dubbla altandörrar försedda med fönster ner till golv leder ut till den härliga tomten. Fint ljusinsläpp även genom vardagsrummets stora fönster i vinkel samt det imponerande fönsterpartiet i ektrappan till övre plan. Väggar: vit- och gråmålade/ljus mönstrad fondtapet.

Förråd:
Under trappan till övre plan finns ett mindre förråd som även rymmer el-centralen, central för golvvärmen samt inkommande fiber. Golv: parkett.

Övre plan:
Sovrum:
Direkt till höger om trappan ligger ett sovrum med ett större fönster och vädringsfönster. Alla sovrum har mörkläggningsgardiner (Kirsch) och markiser. För klädförvaring finns en garderobsvägg med 2 skjutbara dörrar varav en är spegelförsedd. Utrustning: Elfa hyllsystem. Väggar: tapet. Tak: samtliga tak är vitmålade på övre plan.

Sovrum:
Vägg i vägg ligger ett sovrum med ljusinsläpp genom större hörnfönster och vädringsfönster försett med markiser. För klädförvaring finns en garderobsvägg med 2 skjutbara dörrar varav en är spegelförsedd. Utrustning: Elfa hyllsystem. Väggar: tapet.

Allrum/tv-rum:
Allrummet avdelar sovrummen och fungerar bra som extra tv-rum. Även allrummets fönster och vädringsfönster är försedda med markis. Trappans stora vackra fönsterparti har vertikallameller för avskärmning. Vid trappan finns även vindsluckan. Väggar: gråmålade/svartmönstrad fondtapet.

Master Bedroom:
Stort och ljust sovrum med en helglasad balkongdörr som leder ut till den uppskattade balkongen i sydost med morgonsol. Dessutom finns större fönster i vinkel samt öppningsbart vädringsfönster. Väggar: målade i cafe-latteton/mönstrad fondtapet.

Klädkammare:
I anslutning till sovrummet finns klädkammaren med ljusinsläpp genom ett mindre fönster. Utrustning: Elfa hyllsystem. Väggar: vitmålade.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Nibe Fighter 360 frånluftsvärmepump,vattenburen golvv entrépl,vattenelem övre pl

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 juli 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med underkantsisolering
Stomme: Massiv reglestomme, korslagd
Fasad: Putsad + liggande träpanel
Fönster: Elit: 3-glas isoler med superenergiglas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt Ruukki
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset beställt en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet kommer att finns för att laddas ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Ann Luiga, telefon 070-580 03 67 eller via e-mail: ann.luiga@husmanhagberg.se.

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnad för hushållsel.
Dimbara spots finns i alla rum på entréplan. Centraldammsugare finns.
Larm är installerat.
Innerdörrar är vita spegeldörrar.
Fönster i 3 väderstreck är försedda med markiser.
Plisségardiner lämnas.
Flaggstång ingår.

Stilren stenlagd infart, entrégång och större uteplats.

Andel i samfälligheter Skälby GA:44, GA:48 och GA50.
Utgifter för samfällighetens gemensamma kostnader avser:
-gemensamt underhåll av lekplats, grönyta och 6 gästparkeringar
-ansvar för avlopp och vattenledningar i mark
-underhåll av samfällighetens mark, vägar samt belysning.
Avsättning för 2016: GA44: 500 kr, GA48: 2500 kr och GA50: 500 kr.

Växter på tomten:
Häng körsbär, Blodfläder, Thymus (gråtimjan), Pion, Bolltuya, Salvia, Rönn, Körsbärsbenved, Vingad Benved, Pion, Syren Hortensia, Daglilja och Vit Purpurhatt.

Fastighetsbeteckning

Skälby 3:1571

Övriga byggnader

Separat isolerat förråd med betonggolv, ca 9 kvm, har indragen el och är utrustad med hyllplan och garderob.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 400 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 300 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 3 500 kr
Försäkring: 4 900 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 339 000 kr, varav byggnadsvärde 1 788 000 kr

Summa pantbrev

2 300 000 kr

Tomt

Areal: 292 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En stolt flaggstång på gräsmattan pryder tomtens välskötta och grönskande baksida. Den stenlagda infarten rymmer 2 bilar. Entrén liksom den generösa stilfulla uteplatsen på tomtens baksida är även de stenlagda.
Skyddande markiser har satts upp över fönster mot entrén, infarten och baksidan.
Intill ligger samfällighetsparkering med plats för 3 bilar

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Skälby GA:44, GA:48, GA:50.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad