Hanna Nilssons väg 8, 1 tr.

Bilder

  • Såld!

Hanna Nilssons väg 8, 1 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Bo längs med strandkanten i rymlig 3:a i ett av Järfällas mest sjönära lägen. Husen är ritade av Gert Wingårdh Arkitekter. Förutom Mälaren utanför din balkong bor du här i grönskande och lummig miljö med badrocksavstånd till badstranden. Eller varför inte ta ett morgondopp från bryggan ett stenkast från huset? Förutom sjöutsikt från nästan alla fönster erbjuder bostaden fullt utrustat kök renoverat under 2010 med ny maskinpark, nymålade luckor och marmorbänk. Köket rymmer ordentlig matplats och ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Exklusivt badrum som renoverades under 2010. Mycket rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i soligt sydvästläge med sjöutsikt. Utöver detta finns här två sovrum samt stor klädkammare. Föreningen har mycket god ekonomi och har nyligen borrat för bergvärme. Välkommen att upplevas på plats.

86,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 275 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
422
Byggår:
2002

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen till denna fina lägenhet med öppen planlösning med ekparkett som flyter utan tröskel till kök och vardagsrum. Vid entrén är väggarna vitmålade och det finns plats för gott om förvaringsmöjligheter på hatthyllan samt i klädkammaren direkt till vänster. I klädkammaren finns ELFA hyllsystem och fönster som också ger möjligheter att använda utrymmet på fler sätt än bara förvaring.

Kök
Modernt kök som renoverades under 2010 med ny bänkskiva, omlackerade luckor samt ny maskinpark. Köket rymmer stor matplats upp till 6 personer med härlig sjöutsikt. I köket är luckorna vitlackade med stänkskydd i kakel i matchande färg som bänkskivan i marmor. Utrustning: infälld ho, diskmaskin, spis med häll, fläktkåpa, samt kyl och frys och samtlig utrustning i rostfritt. Här finns även ett praktiskt städskåp. Vitmålade väggar och ekparkett.

Vardagsrum
Rymligt och stort vardagsrum med goda sällskapsytor där soffa modell stor enkelt får plats. Så som i hall och kök är det även ekparkett i vardagsrummet och väggarna är i latte med fondvägg i motiv. Anslutning till den inglasade balkongen med fantastisk sjöutsikt i den mysiga atmosfären med liggande träpanel och trägolv. Här finns plats för loungegrupp. Persienner finns så du kan få det insynsskyddat.

WC/Bad/Dusch
I detta exklusiva badrum finns vägghängd wc, handfat med kommod, stort och runt badkar, vattenburen handdukstork, fönster och infällda spottar ovanför spegel och hyllplan i sten, samt kaklad dusch med glasvägg och utrustad med regndusch. Klinkergolv och halva väggen i kakel och den högre andra halvan grovputsad.

Sovrum 1
Här finns plats för dubbelsäng där du kan njuta av den fantastiska sjöutsikten från sängen. Bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkett, vita väggar och mörkgrön fondvägg.

Sovrum 2
Här finns det lite mindre sovrummet, men fortfarande rymligt för flera möbler och där tre garderober finns. Ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 275 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband

Andel i föreningen

2,0313%

Andel av årsavgiften

2,0313%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Dec eller enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 september 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor inglasad balkong i soligt sydvästläge med utsikt över Mälaren.

Förråd tillhör lägenheten och ligger i separat byggnad precis utanför entrén.

Förening

Namn

Ankaret 2

Om föreningen

Brf Ankaret 2 består av 6 flerbostadshus (ritade av Gert Wingårdh Arkitekter) med totalt 48 lägenheter, fantastiskt belägna intill Mälaren och Görvälns naturreservat. Lägenheterna fördelas som 4 st. 1 rok, 2 st. 2 rok, 18 st. 3 rok samt 24 st. 4 rok. Husen uppfördes under 2002.

Allmänt om föreningen
Tvättstugor finns på Hanna Nilssons Väg 4 och 10. Separat utomhusförråd finns vid varje fyravåningshus (6 st). Samtliga bostadsrätter täcks av en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att medlemmarna inte behöver bostadsrättstillägg i sin egna hemförsäkring. I månadskostnaden ingår bostadsrättstillägg (försäkring), 50 Mbit bredband samt kabel-TV (basutbud).

Bostadsrättsinnehavaren debiteras 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande.
Köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkering
Parkeringsplats går att hyra genom föreningen och kösystem sköts av styrelsen. Det finns 39 st. carportar för 425 kr/ mån och 21 st. vanliga platser utan tak för 300 kr/ mån, båda varianterna har elstolpe för motorvärmare. Utöver det finns tolv stycken gästplatser i området och används gemensamt med grannföreningen Brf Seglet.

Avgiftsförändringar

Utförda renoveringar
Föreningen har borrat för bergvärme under 2015. Avsikten är att sänka uppvärmningskostnaderna vilket man också borde göra avsevärt. Uppvärmning av tappvarmvatten görs dock fortfarande genom fjärrvärme. Man har även bytt ut ljuskällorna för utebelysningen till LED under 2015. Energiförbrukningen för dessa lampor har halverats.

Kommande renoveringar

Hemsida
www.bolinderstrand-ankaret.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

48

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Telefon

08-896161

E-post

jan.jarnstad@comhem.se

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kallhälls pendeltågsstation ligger i direkt anslutning till centrum varifrån även ett flertal busslinjer utgår. Här finns även en stor infartsparkering. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum finns Folkets hus med biograf och bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning. Planer finns på att modernisera centrum.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad