Aron Lindgrens väg 2, 5 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Magnifik sjöutsikt
  • Vardagsrum med sjöutsikt
  • Fantastisk rymd och gott om ljusinsläpp
  • Matplats framför fantastisk utsikt
  • Detaljbild

Aron Lindgrens väg 2, 5 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Ta chansen nu när denna härliga 3:a på 7:e våningen med ett av områdets bästa lägen är till salu! Här bor man i attraktiva Bolinder Strand fritt från insyn med stor balkong mot väst och modern inglasning. Njut av sol från tidig eftermiddag fram till solnedgången över Mälaren och med hela Bolinder Strand under fötterna och badrocksavstånd till badstranden. Rymligt och fullt utrustat kök med vit köksinredning och rött kakel som renoverats under 2014 med en modern maskinpark. Matplatsen ligger med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet och har en fantastisk utsikt. Helkaklat badrum med wc samt separat wc. Den rymliga bostaden görs enkelt om till en 4:a som den ursprungligen är planerad för.

100 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 681 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
573
Byggår:
2004
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/Hall
Välkommen till denna härliga och högt belägna lägenhet med genomgående hög standard och ekparkett i alla rum. Lägenhetens höjdpunkt märks redan vid entrén när du blickar ut mot den fantastiska utsikten över Mälaren. Direkt innanför entrén ligger en separat wc praktiskt placerad och här finns utrymme för hatthylla eller, som idag, en dubbelgarderob. Längre in i hallen når du en rymlig klädkammare med häng-och hyllinredning samt tre garderober.

WC
Blått klinkergolv med beigemålade väggar. Här har du wc, handfat, spegel och väggfast badrumsskåp.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, större dusch med skjutdörrar, elektrisk handdukstork och två höga skåp. Här finns också en bänkyta. Förberett för att installera tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Här har du ett fullt utrustat kök med matplats som ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köksinredningen är vit med rött kakel ovanför arbetsbänken i mörk laminat med infälld diskho i rostfritt. Maskinell utrustning: infälld induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, fullstor kyl, fullstor frys. På golvet ligger ekparkett som utan tröskel flyter vidare in i vardagsrummet. Köket är mycket ljust och matplatsen ligger med fantastisk utsikt mot Mälaren. Köket delrenoverades 2014 med ny bänkskiva, nytt kakel och delvis nya skåp och ett högt skafferi. Även samtliga vitvaror är från 2014.

Vardagsrum
I lägenhetens nav finns ett stort och rymligt vardagsrum med ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv som löper vidare ut i hallen. Rummet har stora fönsterytor som skänker mycket ljus och härifrån har du fantastisk sjöutsikt. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger i västläge och här avnjuter du sol från tidig eftermiddag fram till solnedgången över Mälaren. På balkongen finns trätrall och här kan du även njuta av utsikten kalla kvällar då balkongen är inglasad hela vägen till golv. Glaspartierna går att öppna helt.
Vid önskemål eller behov av ytterligare sovrum finns här goda möjligheter då vardagsrummet är mycket rymligt. Lägenheten är ursprungligen planerad som en fyra. Se alternativ planlösning.

Sovrum 1
Ekparkett och ljus tapet med lila fondvägg/tapet. Plats för dubbelsäng, fritt från insyn och du får en härlig sjöglimt från sängen. Garderobsvägg ingår ej.

Sovrum 2
Ekparkett och vit tapet med diskret mönster. Ett rum med plats för säng, garderober och skrivbord. Även här är det fritt från insyn med en liten sjöglimt. Garderober ingår ej.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

5 681 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,59239%

Andel av årsavgiften

1,58%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Okt eller enligt ök.

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Ekbladet

Om föreningen

Välkommen till Brf Ekbladet som har 72 st lägenheter fördelade på tre hus med adresserna Aron Lindgrens väg 2-6.

Allmänt
Kabel-TV och bredband genom Comhem. Det finns två tvättstugor som ligger i port 2 och 6. Till bostaden tillhör källarförråd, utöver det har man klädkammare/ förråd i bostaden. Sopsortering finns med hushållssopor, matavfall, tidningar, metall, plast och kartong.

Parkering
P-plats med el 250 kr/mån och p-plats i carport för 450 kr/mån. Styrelsen administrerar själv kösystemet. Som boende är man garanterad minst en plats och i mån av plats finns möjlighet till fler platser för den boende.

Planerade renoveringar:

Genomförda renoveringar:
Under 2017 borrade man för bergvärme. Det här har sänkt föreningens värmekostnad väsentligt.

Avgiftsförändringar
Avgiften sänktes 2017 med 3%

Organisationsform

Bostadsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Kallhälls pendeltågsstation ligger i direkt anslutning till centrum varifrån även ett flertal busslinjer utgår. Här finns även en stor infartsparkering. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis samt lunchrestaurang. I närliggande Kallhälls Centrum finns Folkets hus med biograf och bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning. Planer finns på att modernisera centrum.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad